147

Божо

преди 9 години

Ясно е , че путин ще отиде да плаче на гроба на загиналите !!! Ясно е , че той и мафията, пардон, царедворците около него не са виновни за касапницата в Украйна !!! Ясно е , че за всичко са виновни САЩ !!! Обаче на мен ми е АБСОЛЮТНО ЯСНО , кога ще си отиде черният Обама, а не знам кога ще си отиде дребното бяло нещо с дръпнати очички !!!!

146

андро

преди 9 години

Канибалите от "Десен сектор" и фашистката киевска хунта по нищо не се различават от талибаните на Ислямска държава!

145

Анонимен

преди 9 години

къде е по-диктаторско - в Саудитско или в Катарско? :-)

144

европеец антимутрю

преди 9 години

бостанджия, ***, защо не слагате на една плоскост всички диктатори като например Путин и Ърдугунъ :-)или всичко е по двойните стандарте?*** то и вашия вътрешен гуру си е жив диктатор на макс по стандартите на най-възможно наглото положение в Европейския съюз. Скоро ще премине тънката червена линия и ни чака наказателна процедура от Брюксел за диктатура :-)

143

Анонимен

преди 9 години

Който и да го е направил и двете страни ще използват пропагандния си ресурс. В Одеса беше безспорно кой уби и изгори хората и какво от това. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата внойна. Иначе Украйна за русите е същото което е за нас Македония. И нито Македония има перспектива нито Украйна. В този им вид с развихрения измислен от коминтерна национализъм. Като го няма Путин и ще се стопи и национализма им. А в Донбас са си руси, защото са им сменяли имената като на възродителния процес

142

Божо

преди 9 години

До АнонименЯсно е , че хунтата в Киев е фашистка, това го знаят и децата , които ще се родят 2020-та година !!! Ясно е , че хунтата в Киев открадна Крим и Донбас от путин !!! Ясно е, че хунтата в Киев смята да окупира Магадан и Хабаровск, като използва местното китайско население за размирици !!! Ясно е, че хунтата в Киев иска да откъсне Камчатка от Русия !!! Въобще , всичко е ясно, само не ми е ясно кога путин ще се разкара от диктаторския си трон в Кремъл !!!

141

Анонимен

преди 9 години

До онз 180 прав си соросче тези същите които фалшифицираха историята и създадоха мита за холокоста ,техните деца и внуци,спретнаха преврата в Киев и финансираха войната в Донбас ,а един от тях Коломойски обяви,че дава по 5 000 $ за главата на убит православен руснак от Донбас

140

Анонимен

преди 9 години

САЩ СЪЗДАДОХА ИДИЛ СЕГА ТОЗИ ФРАНКЕНЩАЙН СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ СЪЗДАТЕЛЯ СИ ,ВОЕННИ ЕКСПЕРТИ ГОВОРЯТ ,ЧЕ ВОЙНАТА СРЕЩУ ДЖИХАДИСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ГОДИНИ И САЩ ИЗЦЯЛО ШЕ СИ СЪСРЕДОТОЧАТ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ТОЗИ КОНФЛИКТ,ЗАГЪРБВАЙКИ УКРАЙНА ,ЗАТОВА КИЕВСКАТА ХУНТА ДА МУ МИСЛЯТ,ТЕ БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ КАТО ЕВТИНИ *** Е..НИ И ИЗОСТАВЕНИ НА ГНЕВА НА РУСКИЯ МЕЧОК,А РАВНОСМЕТКАТА ЗА КИЕВ Е ИЗГУБИХА КРИМ ,ИЗГУБИХА НАЙ БОГАТИЯ РАЙОН-ДОНБАС,СЪСИПАНА ИКОНОМИКА И ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА И ЗА КАПАК ИДВА ЗИМА ,А ГАЗ НЯМА

139

Анонимен

преди 9 години

*** *** тепърва истината за престъпленията и зверствата на киевската хунта ще излязат на лице,сащ и ес разбраха,че работата в Украйна яко забуксува,сащ в стремежа си да свалят Башар Асад създадоха ислиямска държава,която сега е голяма заплаха за съюзниците на сащ сау арабия и катар ,където като нищо джихадистите могат да спретнат някоя арабска пролет,затова сащ сега са заети с идил иза дълго време и оставиха на произвола киевската хунта да се оправя сама с руската мечка

138

Путинович

преди 9 години

Каква поразителна прилика с режима на Милошевич !

137

Божо

преди 9 години

Ясно е - Украйна е виновна, че не дава на Русия доброволно Крим, Донбас, Луганск, Киев , Лвов и Одеса, обаче защо гадните японци искат огромните Курилски острови, които още от каменната ера са съветски, пардон на путин ?!!!

136

Божо

преди 9 години

До made in BGТокът , водата и всичко останало трябва да бъдат безплатни !!!! А кой ще ги произвежда ???

135

Анонимен

преди 9 години

какво да очакваш от фашисти ...добре е ,че опълченците ги смазаха ...

134

made in BG

преди 9 години

абе *** на скапаната мутра и псевдопрезидента *** плевнев вдигат тока в България и подлагат българският народ на масов геноцид а вие за украинците ревете...концентрирай се народе,стига спааааааааааааааа!

133

Samo minavam

преди 9 години

Работата е сериозна и ако е истина,трябва да се сформира Нюрнберг-2,лицемерни демократи.Май отричахте фашизма.

132

бау

преди 9 години

До Анонимен 166 Със хайде стига.. не става , ако хората не помнят историята си стават *** и повтарятстари грешка !По твоята логика да забравим Османското робство и "освобождението" от него!

131

Божо

преди 9 години

До БобиАз мога да представя документи за цели руски квартали в "гнилите" САЩ !!! Очаквам Боби да ми представи документи , уличаващи американци в масово заселване на крайните квартали на Калуга !!! Защо путофилите не се заселват масово в Магадан ??? Диктатурата е хубаво нещо, ако не ти харесва Магадан, може в Мурманск, всъщност там май не може , щото са "закрити" !!! Има едно понятие, любимо на един друг дребен диктатор -улянов ленин - "полезни ***" - западни "интелектуалци", диктатурофили !!

130

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига лъжи ! Знаем кои са специалисти по масови кланета и гробове. И кои отричат нагло вината си години наред. Справка - Катинското клане.

129

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите ! БОХЧА ----> ОРИЕНТ ЕКСПРЕС ----> ДИАРБЕКИР

128

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига с тия маневри за отвличане на вниманието. Много стана историята. Моля ви се. Това че в Германия имаше концлагери не значи че в момента германците ядат деца на закуска. Сталин това, Сталин онова... стига вече. Извинявайте но живеем сега. Само преди 60 години нямаше Израел, а преди 200 години и САЩ. И какво от това...това прави ли ги лоши или добри в настоящето??