193

Анонимен

преди 9 години

Спонги, и БСП и остатъците от старото СДС имат доста грешки. Но те поне си ги признават поне отчасти. Ха ми кажи бъдещият ви партньор дето с или без коалиция пак ще му е първата и единствено задача да ви Ликвидира, раздели и владее както обича и е правил неведнъж. Как ще издържите на напъна? Вече имате внедрени подводници и част от тях си ги знаете. Какви реформи, ако не водят до постъпления дето треееее.

192

Анонимен

преди 9 години

НЕ С ЯЙЦА,А С КОКТЕЙЛИ *** ТРЯБВА.

191

Сгански

преди 9 години

Роби! Отказахте се от Ботев и Вазов и роби си останахте. Яйца хвърляли. Да се напикаш от смях. Това да не е детската градина ***.

190

видял

преди 9 години

Днес бях свидетел как членове и симпатизанти на герб раздаваха безплатно агитационни материали ,и един от тях беше кибрит с логото на герб !?!?!?Някой може ли да ми обясни за какво ги раздават герб тия кибрити !?!?!?!?!?Сигурно за да се самозапалваме ?!?!? Ми да почнат да раздават и въжета ,то как са тръгнали това го чака бедния народец !!

189

Анонимен

преди 9 години

Спонги, хубаво, Пеевски олигарх, Ковачки олигарх, Прокопиев ще го наречеш че не е олигарх а беден човечец, не се и съмнявам. Но как вие ще правите реформи в правителство точно на тия тримата и на още десетима? Ей го Цветан Василев посочи че тие Певски и Прокопиев пак са екип. Думата реформи вече отдавна означава ограбване на неолигарсите за сметка на обогатяване на олигарсите. Факт Близнака вдига тока за сметка на хората, пък В БЪДЕЩЕ ЩЯЛО ДА СИЕ ПРЕДОГОВАРЯТ ДОГОВОРИТЕ... Що не обратното мен?

188

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Защо с яйца,бре хора.Срещу такива се хвърлят камъни или се излиза с жапане, а вие с яйца.Нищо няма да стане така.

187

Анонимен

преди 9 години

Атакистите, да ви кажа, сред вас има доста честен народ, но много ви срамят тия *** шпицковмандаджии, биячите ви де. Те не знаят за какво са в Атака, не могат да водят нормален разговор. Много са зле. Как издържаш в тая неграмотна среда, вижда се че си интелигентен човек. Не им ли казвате че такава показна простотия бива бива ама дотам не бива. Хващат се на най-дребната и *** провокацийка и стават за кашмер.

186

Анонимен

преди 9 години

Дончева щото не е вързана с олигархията, затова грее на повече билбордове от БСП ... абе вижда се че Спонгито не пуска собствени мисли, а някок си така олигархоудобни...след изборите ако ви пуснат при Будука и Дудека в коалицията, дали ще пееш "Възхвала за Барека"? :-)

185

Анонимен

преди 9 години

Бе то е ясно луди-не луди май тия от Атака се оказаха най читави сред останалите дето се натискат за парламента ,защото като теглиш чертата и БСП и ГЕРБ ,че и останалите са все еднакви,само лъжат по изборите,като обещават все неща които са добри за народа,ама минат ли изборите и веднага се навеждат пред западните си господари и започват да скубят народа ,ама народа взе вече да му просветва и щом и дядо ми заклет поддръжник на БСП е решил да гласува за атакаджии,значи има нещо сбъркано в БСП

184

до спонги 235

преди 9 години

наистина имаш право, но властта не е самоцел за някои от РБ. Куневица без власт ще може ли да издържи и един ден? Плюс това никой няма и да ви покани, защото едно е да се делят интересите на едно-две, бостан демек, а друго на още пет. Просто трябваше да се възстанови синята коалиция и щяхте да минете 4 процента. А сега Куна ви тегли повече надолу, турците също, за какво ви са?!?! Оня хитрия да ви прецака пак.

183

Анонимен

преди 9 години

Всички които доведоха НЕК до фалит да платят сметката сега.Народа няма вина и търпението му не е безкрайно.НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ КАНДИДАТ УПРАВЛЕНЦИ.

182

Анонимен

преди 9 години

Спонги, кой ликвидира синята коалиция и сега наблъска в реформаторската формация ужасни подводници като турците? И подводницата Лукарски? Нима не ти е ясно че след изборите тия ще са само с Бибитката. Наистина използвайте си преференцията, че парламентарната ви група ще се разпадне още на тържественото откриване на Народното. Дрънва звънеца и приключвате.

181

Анонимен

преди 9 години

Спонги, Дончева е точно вързана с олигархията и сега е пусната да разсейва гласове, да вземе субсидийка за 1ия си процент, както и една партия, наречена десните например за вземе нещичко от вас. Спомняш ли си кой сътвори поправката Ванко 1? Ако не пиши па чети! Найс, а?

180

До 225

преди 9 години

Истина,кажи цялата истина,но май забрави за ВЕИ-тата,които генерират огромни печалби също на наш гръб и които набъбнаха по време на управлението на ГЕРБ.

179

ред чук

преди 9 години

До Спонгихей спондж боб...надценяваш и себе си и скапаният реаниматорски блок...не искал да бъде във властта..хахахаххаххххаааа...като ,че ли някой те е канил...***

178

Анонимен

преди 9 години

Е*АЛ СЪМ ИМ МАМАТА НА ВСИЧКИ ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЛИ ,ВСИЧКИ СЕ ОКАЗАХА ЕДНАКВИ И БСП И СДС И ДПС И ТИЯ ОТ ГЕРБ,ВСЕ СА СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И ЗА КОМИСИОНИИ ОТ ЕРПТА,ЗАПАДНИ (ИНВЕСТИТОРИ) СИ ГЛАСУВАТ ЗАКОНЧЕТА ,СВАЛЯЩИ ПОСЛЕДНАТА РИЗА ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА ЗА ДА ГОДСИГУРЯВАТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ НА ТИЯ ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ПОСЛЕ ИЗНАСЯТ ТЕЗИ КАПИТАЛИ ЗАД ГРАНИЦА ЗА ДА ИМАТ ТЕХНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ВИСОК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ А НАШЕНСКИЯ ПЕНСИОНЕР КУЧЕТА ГО ЯЛИ ЗАТОВА РЕШИХ ДА ПОДКРЕПЯ АТАКА ДРУГИТЕ ГИ ВИДЯХМЕ

177

Анонимен

преди 9 години

И това е само началото.

176

Анонимен

преди 9 години

та така, ще се оправим като се обединим срещу диктатурата на олигарсите, за които е характерно че са единствените които са на власт при абсолютно всяко правителство. Даже сега кабинета да е подплатен със 240 депутата от гърб-хърб, то диктатурата на олигархията пак ще я има и ще се чува неизбежно думата на всеки олигархофрен. Няма как някой да не бъде свършен политически, ако се изправи срещу олигархията при тоя замбиран народ, озлобен към митове от миналото чак до 23 и 25 година.

175

Анонимен

преди 9 години

За тоя робски народ ,така трябва.И 100 процента да вдигнат тока овчето стадо пак ще мълчи и на гърба му ще си правят опити разни Борисовци,Станишевци,Барековци и т.н.

174

до 227

преди 9 години

искаш да кажеш че Доги и Боки са фалирали? :-) с цела държава аджеба :-) при тоя финансов буфер? :-)