102

МАТематика

преди 9 години

Какво би станало , ако повишите енергийната ефективност с 40 %.Това е намаляване на потреблението , а от там и на производството на енергия с 40 %.Да , но тогава системата ще трябва да се захранва само с американските централи и ВЕИ тата .Те са задължителни и произвеждат тази енергия.Парадокса е ,че тогава тока ще трябва да се повиши с над 400 % Повишавате ефективността с 40 %, за да се вдигне тока над 400 % .Това е влиянието на уникалните задължителни договори.

101

Бай Шано

преди 9 години

По-голяма подигравка от тая е единствено теорията за това, че по време на "присъствието" , мюсюлманите в империята били по-зле от останалите народности ,и добре че били малцинство ,та БХК да ги закриля от произвола на самозабравилите се християни

100

Шоп

преди 9 години

Полицията трябва да разгонва наглите авантаджии както руските казаци разгонват "новоросийците". Като нямаш пари за ток, ще икономисваш, а не да мяташ яйца по хора, които не са ти виновни с нищо.

99

НЯКЪФ там...

преди 9 години

Работил съм и в БГ, ама сеага работя ТОЧНО в CEZ и точно в Пилзен в подстанцията за железницата... Такива статии са готови напечатани от преди 100 години и нищо вярно няма в тях. Както си е било най-малко от 25 години! Сметките за електоенергия на континента Европа са ПОЛИТИЧЕСКИ. Те не са физически или електротехнически!!! И точно за това не мога да си нося служебното работно облекло по улицата! Нито в Чехия, нито в България... Народа ще ме утрепе на улицата В ПРЯК СМИСЪЛ- и без да съм виновен

98

Анонимен

преди 9 години

Всяка година времето е виновно както за завишените сметки, така и за увеличението на цените? Докога? Камъни и автомати ако трябва, това са нашите съвети към ЕРПтата!

97

гх

преди 9 години

До ДениславМуaхaхaхaхaх, евaлa!Товa е синтез комемтaрa нa долнопробнaтa ЧеЗaджийскa подигрaвкa с нaродa!!!

96

Денислав

преди 9 години

Ще си намаля температурата с десет градуса, което прави 100% намаление на сметката за ток.

95

кой?

преди 9 години

Чез вие кво нa 10 грaдусa ли дa си перем ризите бре??Вий ни имaтв зa некви рaдикaлни бушмени!Товa виц ли е или нaистинa сме бонго-бонго ????

94

Шоп

преди 9 години

22 сентября в городе Антраците (Луганская область) на площади возле горисполкома прошел митинг местных жителей. Как сообщил один из участников, главный вопрос, интересующий людей, когда будут обещанные зарплаты, пенсии и социальные пособия.Однако российские казаки, захватившие власть в городе, не дали людям ответы на волнующие их вопросы.Сказали, еще раз собираетесь - расстреляем нахрен. Так и закончился не начавшись

93

Ако

преди 9 години

Ако намалите консумацията с 15 % , при вдигната цена на тока с 10 % , приходите на НЕК ще спаднат минимум с 5 % Положението става по лошо. А цената на тока ще трябва да се увеличи , защото в микса намалената консумация ще се отрази върху евтиният ток , а скъпият ще се запази , тъй като е задължително да се изкупува. Резултата.Миксираната цена нараства и финансовият дефицит нараства.При днешната покупателна способност на хората , увеличението на цената на тока е най погрешното решение.

92

Другаря Живков

преди 9 години

Абе тия ЛИЦЕМЕРНИ *** ли ще дават съвети бе, в онкологията да свършат до един! НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ И ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ, а не ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ, ЕЙ!

91

...

преди 9 години

Протести докато не ги затворят тия маймуни . ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА !!! Пред парламента няма да има ефект !

90

Анонимен

преди 9 години

Gledate li kvo stava, 10% uvelichenie , 15% spestiavate t.e. centata na toka pada s 5%

89

Анонимен

преди 9 години

Тролчета риват за лелките замеряни с яйца и жадуват за милиционерщината на тато и бате. Бат, Боко пак се е скрил, като мишка зад гърбовете на поставените, като матрьошки лелки в ДКЕВР. На 5-ти идете и врътнете по една св.рка на крадците и чакайте да ви подхвърлят по някоя трохичка. Демокрацията е сложна за гражданина и колосалния, друго си е да има един народ, една партия и един вожд- Буда първи.Тогава няма нужда да мислиш- слушкаш и папкаш.

88

Анонимен

преди 9 години

do 113 Ataksta!Abe vie ot Ataka, parvo se nadupihte na Turkite, a sega zaradi predstoqshtite izbori mnogo saveti pochnahte da davate!

87

Анонимен

преди 9 години

теглете си парите щот ще има масови фалити на банки,валутният борд пада след изборите

86

aтaкисть

преди 9 години

Зa кaкво,ви е тоя,НЕК ?Я дa видим пaнелите и перките и остaнaлите тец *** дa продaвaт директно нa ерптaтaAйде де дa,ви,видимКaквa е тaя,буфер оргaнизaция некКупувa всичко по принудa зaрaди престъпните,договори a продaвa нa,ерптaтa сaмо толковa колко им трябвa!!!!!***!!

85

ц

преди 9 години

Бойлера ми е на 35 градуса. а отоплението на 20. зад хладилника има монтирани вентилатори:)

84

aтaкисть

преди 9 години

Тия мръсни ни взехa зa нaй тъпите хорa в гaлaктикaтa!!Кaквa нaглост, кaквa подигрaвкa!!!!Господин мaзен дол ЧЕЗaджия a ти откъде знaеш че не го прaвим,товa бе!!!!!Че с3 къпим със студенa,водa,зa,дa,пестимЧе стоим нa,студено,зa,дa,пестимЧе,яден,непретопленa,мaнджa зa дa пестимТи долен *** обиди цели нaрод бе!!!!!Искaш ли дa умрем и тaкa дa нaмaлим сметкaтaA искaш ли ти дa увиснеш кaт мaртеницa???????

83

До Анонимен 97

преди 9 години

Знаеш а?Гявол поне си трай.