8

Бивш депутат

преди 9 години

Този другар наистина е шаран-бг . И като правиме бойкот на изборите след това какво следва. Нищо но от сърце. Имаме си правителство с премиер Близнашки и продължаваме колкото може без парламент. Следват избори до дупка. Винаги съм знаял, че комуно-социалистите са прости и неграмотни , ама чак толкова не бива.

7

Шаран -БГ

преди 9 години

Защо направиха Близнашки министърпредседател? Защо в чужбина се гласува за български парламент и президунт? Защо неграмотници стигат до урните? Защо тия безобразия продължават четвърт век? И до кога? Защо се силеше предишния Парламент да прокара в Избирателния закон задължителното гласуване? Замислете се! На Изборите БОЙКОТ! Прав ще излезе оня грузинец НЕ Е ВАЖНО КОЙ ЗА КОГО ГЛАСУВА ВАЖНО Е КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ !!!

6

БГ

преди 9 години

Трай коньо за зелена трева!

5

юрист

преди 9 години

Искам всички червени *** , а и другите хора да помислят върху следното. След всичките злобни и просташки приказки за Б. Борисов и ГЕРБ , той се откаже да прави правителство. Какво следва-правителство на БСП и ДПС , но нали самите те се отказаха от властта и какво правим. Нищо но от сърце. Умишлено не коментирам разни партийки с мерак за власт. Айде сега кажете какво да правим по конституция, а не по празни приказки.

4

Анонимен

преди 9 години

сега се приказват всякакви неща, ще видим какво става след 6-7 окт. По всичко личи, за герб, бсп и дпс ще се повтори резултатът след изборите 2013.

3

сс

преди 9 години

Ще се нaгледaме нa одупени герберaстчетa съвсем скоро

2

бай Х

преди 9 години

Тиквата баш вчера обеща, че няма да прави БОСТАН.А другарят Юлий Павлов за последните избори врачуваше "ГЕРБ води за евроизборите с процент пред БСП". Очевидно е голям познавач.

1

Анонимен

преди 9 години

Кога тиквата е изключвал ДПС като партньор?