148

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ ШЕ ВЛЕЗЕ В ПОЛША ЗА ДВА..............тебе аз лично ще те заколя както колят ислямистите само да започне войната

147

Маркс

преди 9 години

Това на снимката вече не мяза и на човек, пфу!

146

Бранник

преди 9 години

180 Ти си толко *** русофил че не знаеш дори името на Българския Бог бе ***!

145

Анонимен

преди 9 години

Аз ще отида да се бия срещу Путин, за да защитавам Полша....................интересно дали има поне един български политик, който да каже същото ?няма ... българските политици до един са за другаря ***

144

Рейгън

преди 9 години

Никога не е късно да станеш за резил$$$$$$$$

143

tangra

преди 9 години

До един българинА те руснаците мило и драго дават за Полша. Лошото е че и нашето правителство мислят по подобен начин, вместо да търсят по всякакъв начин пазар за каквото е останало да се произвежда. Тук не става въпрос някой дали е роб, става въпрос за пазари и възможности за реализация, защото в ЕС българските стоки не ги искат някак си.

142

През редовете

преди 9 години

Какъв е извода от тази статия:1. Доказва "слуховете", че нобеловата награда отдавна не е това за което е била измислена.2. Това че си или си бил президент/премиер на една държава, не означава, че си с всичкият си.3. Желанието за власт и ината при "политиците" могат да затрият цялото човечество, вкл. и тях самите.

141

Бранник

преди 9 години

щом руските *** имат ядрено оръжие, тогава всека страна от Европа трябва да има такива оръжия и при първата заплаха за суверенитета си да ги използва по москалските обори, Валенса винаги е ритал руски ***- това му е професията още от 80- те на миналия век! РЕСПЕКТ към този Ариец!

140

tangra

преди 9 години

този е от компанията на Горбачов с пожизнена пенсия от САЩ.И от цуцорене вече не знае какво говори .

139

Атанасов

преди 9 години

Един нобелов лауреат за мир, иска да се сдобие с ядрени оръжия, даже готов да се хване за ... пищова.Друг не спира да създава войни и избива хиляди ... абе тия как ги раздават тези награди за мир?!p.s. Na zdrowie ... хлъц:)

138

Registriran

преди 9 години

Поляците мразят Русия и при тях това е болестно състояние, дали си дават сметка. че Полша е гладка като маса, и ако имат ядрени оръжия, автоматично стават цел, а за тях е необходима 1 ядрена бомба, за справка, за България са необходими минимум 4 или 5.

137

Nox

преди 9 години

"Бившият полски президент Лех Валенса призова Полша да "вземе на заем" атомни оръжия в отговор на заплахата, която представляват според него Русия и руският президент Владимир Путин"И какво вземе една, две ракети? So what :PРусия по официални данни има поне 8 000 ядрени ракети, което ме кара да си мисля, че реално Русия имат поне 10 000 или повече.Путин реално може да изтрие живота от над 90% от земната площ неззависимо от това, дали *** Валенса се сдобие с няколко бомби или не...

136

шопето до рус 159

преди 9 години

Първо освободете себе си, преди да тръгвате да "освобождавате" другите. Молим Ви да не идвате повече!

135

до Русъ

преди 9 години

Ах, ты элка злоная ! Ты не русъ, ты болгарский русофиль. (чоръ такой - твою матъ)

134

Свински

преди 9 години

До Млад китаецМоже да ми потрябва като срещна кривокраката ти сестра

133

Кирил Софийски

преди 9 години

Този мужик трябва да внимава с желанията си ! Дали знае ,че желанията понякога се сбъдват ! Като как ли ги желае тези ядрени оръжия ? Той ли да ги изстреля срещу Москва или Москва към Варшава ?!?!С тези разстояния ефекта ще е един и същ !

132

Анонимен

преди 9 години

До Я Русь!Eй ***,руският ти е толкова неграмотен, че веднага си личи позитанската въшка.Щом България е руска земя,елате си я вземете ако ви стиска.Да не ви колим и гоним пак до р Прут,ч Няма вече къде да държим пленените ви знамена

131

Анонимен

преди 9 години

Като продаде ябълките да си купи ядрени оръжия.

130

ПУТИНИСТ

преди 9 години

Като му видя мутрата на тоя, ми става ясно кой говори в слушалката!!!Путин няма да позволи на САЩ да загробят патриотизма!!!РОССИЯ И БОЛГАРИЯ - ВМЕСТЕ НАВСЕГДА !!!!!!

129

преди 9 години

Ех тази параноя........хахахахаха.........Пановете пълнят гащите. Мръсни американски ***.