24

Иванов

преди 9 години

В името на най-най-малкото ЗЛО, ще пробват да не върнат на малките вложители парите, и ще чакат да видят дали някой ще пробва да им посегне ....

23

ядосан вложител

преди 9 години

БНБ Е ЗАВИСИМА ОТ ДПС !!!

22

Голям експирт

преди 9 години

Ако не се справи, ако банката не бъде оздравена и санирана по разбираем от всички начин, това ще остави дълбоко недоверие в държавата и банковата система, предупреди експертът.============================То пък един експерт.Дълбоко недоверие в държавата и банковата система поражда това, че някои взеха едни пари и нямат намерение да ги връщат.

21

хх

преди 9 години

Мирише на нафталин от Позитано 20 !

20

Анонимен

преди 9 години

пак ли тази гнусна физиономия на екрана

19

losHo

преди 9 години

Трябват арести, правосъдие и затвор!Искров трябва да е първи

18

Хапльо,

преди 9 години

25 години само търсим най-малкото зло и затова се докарахме до това положение! Сега пак се опитват разни "експерти" като теб да ни натрапят една откровена обида за нормалния интелект, каквато е Борисов, за по-малко зло. ?бете си майкат а, експерти нещастни! Ако видя нещо и не позная, че е хубаво, просто не го купувам, вземам, използвам...зависи какви са ми възможностите. Всички ***, националисти, фашисти и т.н сте голямо зло, няма разлика в големината като зло,запомнете!

17

Анонимен

преди 9 години

Атака да ги забие на кол. Всички политици ще бъдат в затвора. Щом крадете нашите пари ще гласувам за Волен. Достатъчно. Край.

16

Анонимен

преди 9 години

SAMODOVOLNA,OHRANENA SVINJA !!!

15

ГАДНА ОФШОРКОВСКА

преди 9 години

***! Само комунистите трябва да дойдат пак на власт за да ви дадат ВЪЗМЕЗДИЕ. Не БСП , КОМУНИСТИТЕ - тия дето на 9.9.1944г свалиха ФАШИСТИТЕ от власт. НАРОДЕН СЪД, КОНФИСКАЦИЯ и ВЪЗМЕЗДИЕ

14

zz

преди 9 години

НЯМА ПО ГОЛЯМА НАГЛОСТ , ТОЗИ КРАДЕЦ ДА ДАВА АКЪЛ КАК ДА СЕ СПАСЯТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ! D:.............................................

13

ники

преди 9 години

Нищо национално няма. Гаден комунист си ти Хърсев. Не искаме да плащаме за далавери на такива като теб. Измамници.

12

турчин

преди 9 години

Решение. Прави се анализ и снимка на действителното състояние. Установява се вината на всички и се оздравява за сметка на виновните или фалира се възстановява средствата на вложителите % от фактическото състояние. Не трябва за сметка на данъкоплатците да се работи.

11

маймун дере

преди 9 години

продълж.: трябва да спазват законите.Ако някоя овца сгази лука и се изправи пред фалит,съгласно закона,тя фалира.Тук никой не взема "политическо решение",за да не фалира.И сега,да си дойдем на думата.Щом по отношение на банките се вземат "политически решение",това значи,че и банките,по отношение на техните "клиенти",вземат,политически решение,което означава,че няма никакво значение,дали в банкат аима необходимите за дейността и пари,тя може "да ги създаде с политическо решение".Ех,овце,овце....

10

маймун дере

преди 9 години

В "тая държава",всичко е въпрос на "политическо решение".Иначе на овцете им проглушиха ушите,че съществуват закони и "независими" институции и тези "независими" институции,трябва да действат съгласно закона.Сега ни се казва,че "ако трябва да се вземе политическо решение,трябва да се излезе и извън закона.така,този гювендилък може да се прилага(то и това става),за "решаване на някой проблеми",извън закона,извън независимостта на институциите,стига да има "политическо решение".Овцете,обаче

9

Герчо с празната тор

преди 9 години

Бесене с главата на долу

8

Анонимен

преди 9 години

Нека не бъдем късопаметни!По време на банковата криза 1995 -1997 г. Емил Хърсев и Кольо Парамов бяха подуправители на БНБ и активно съдействаха на една шепа червени крадци да източат парите на вложителите.Сега вместо да са в затвора тия "специалисти" дават ката ден акъл на матриало по телевизиите.Ужасно еда гледам как сега се случва породеният банков рецидив - източване и после..... държавата да покриела загубите, а крадците да сепохилкват доволни. Е това иска инаглеца Хърсев!

7

Анонимен

преди 9 години

Фалит, плащане на гарантираните депозити, продажба на читавите активи ако въобще има такива и покриване на част от изплатените депозити. Всичко друго са платени лобисти Хърсев Костов и незнам си още кой!

6

Дърт голям

преди 9 години

ЗА КАКВА ДЪРЖАВА И КАКВО ДОВЕРИЕ ГОВОРИ ТОЗИ ***. ЦЕЛТА Е НЯКОИ ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ. ЗА ЦЕЛТА ЩЕ НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ БАНКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОЗДРАВИ С ПУБЛИЧНИ СРЕДСТВА. ЕДИН МЕСЕЦ ПО КЪСНО ЩЕ ФАЛИРА, СЛЕД КАТО Я ИЗПРАЗНЯТ ОТНОВО. И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Е ПРЕЕБ***Н ДВА ПЪТИ.ПЪРВО ГО КРАДАТ И ПОСЛЕ СИ ПЛАЩА. ЖАЛКА ИСТОРИЯ. Ще играе СОПАТА.

5

Един от Обществото

преди 9 години

ОБЩЕСТВОТО ОЧАКВА: 1- ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА НА КТБ. 2- ИЗПЛАЩАНЕ ПО 100 000 ЕВРО НА ИМАЩИТЕ ПРАВО. 3. -СЪД И ПРИСЪДИ НА ВИНОВНИТЕ. 4 . СМЯНА НА ГЛ. ПРОКУРОР И УПРАВИТЕЛ НА БНБ . АКО НЕ СТАНЕ ТАКА ЩЕ ДОЙДЕМ СЪС СОПИТЕ.