147

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Да е живо и здраво момичето , наистина е много красиво господ му е дал с двете шепи ,да са живи и здрави и учениците и да слушат. А злобните подмятания са от грозни жени и не можещи мъже. Припомнете си приказката за ,,Кума Лиса и киселото грозде,,

146

до мъж

преди 9 години

Ами явно е изключение щом е сензация. В БГ неписано правило е че зелен кон и умен даскал нема. И като гледам колко са смачкани повечето учителки, колко са занемарени и как плашат децата и с вида си и с душевното си състояние....че е изключение хубавата учителка е ясно. Но както още Ботев е забелязал "свестните у нас считат за луди".

145

Някой

преди 9 години

линк към снимката/ите....?! Хубаво маце. В 119 а?!

144

Анонимен

преди 9 години

Верно че е умна, глупава жена немое си сложи силикон у сисите с учителска заплата :)

143

Stamat

преди 9 години

Tova e naistina edno dosta grozno nahluvane v li4noto i prostranstvo :-(

142

до жена

преди 9 години

За какво изключение от правилото говориш, бе госпожа? всички млади учителки са красиви, заради младостта си. аз грозно младо момиче не съм виждал. мъж

141

въпрос

преди 9 години

последно кажете кой снима таз "девойка" и я изтъпанчи в нета? гаджето й? или някой загорял татко на първокласник?

140

жена

преди 9 години

Това, което не й е наред е, че ВСИЧКО си й е НАРЕД! Истинска жена, умна, красива с прекрасно излъчване, скромна, но и с достойнство. Който неможе да го оцени да иде да се гръмне и да не цапа! Избрала е прекрасна професия, но няма да й е лесно да се отстоява в тази отровна среда. Напълно я подкрепям и й желая успех! Да не е много комфортно да си такова изключение от правилото, но пък точно затова си заслужава да БЪДЕШ!!!

139

сократ

преди 9 години

От грозното може да си извадиш поука, а от хубавото може само да го извадиш!

138

Анонимен

преди 9 години

Ясно е че е търсила сензация, иначе защо точно на откриването на учебната година ще се изтъпанчи със сутиен с огромни силиконови подплънки, а това че не е от най-умните го доказва и фавкта че не схваща иронията - лайковете са събрани от сайт за смешни снимки

137

П.Петров

преди 9 години

Ех кога бяхме и ние млади и хубави ...Момичето си е хубаво и беше облечена и натъкмена съвсем добре на снимката. Напомня ми на моята първа учителка Светла Христова, спомени от преди повече от 30 години ми изплуват...Ама и нашата учителка в детската градина сега си я бива .Да благодарим на учителите, които са дали нерви и младост, за да направят от нас и нашите деца хора ! Шапки долу и поклон !

136

sport

преди 9 години

Това доказва, колко жалки хора има в тази държава /макар това да е силна дума/. Жената е красива, облякла се е добре и простаците са решили, че са в дискотека /стриптийз клуб и давай. Ей, голям др**** сме си и това е. Радвам се, че има такива хора, дай Боже повече стойностни хора в образователната система, че после излизат само плеймейт чапли, азсиковчета, мутраци, чатраци и всякакви други ..шаци.Още веднъж браво на жената и да не се поддава на долнопробни провокации!

135

ognyanz

преди 9 години

Е, защо не показахте снимката да оплакнем и ние очите.

134

Анонимен

преди 9 години

дрън, дррън, дрън, просто търси евтина сензация, стари женски номера, как ли пък не са и звъняли през ноща, ама за цялата работа са виновни тъпите ни медии, щото дават поле за изява на всякакви

133

Анонимен

преди 9 години

И какво не й е наред в облеклото на снимката? Липсва бурка или фередже ли или какво?

132

ИВан

преди 9 години

Горкото момиче :( ЖИВОТНИ!!!

131

Анонимен

преди 9 години

До Просто демокрацияEi takiva kato tebe samo zavijdat. debeli tlasti gadini. Momi4eto si e mn hubavo. Hubavite raboti trqbva da se pokazvat. A ti kato nqma kakvo da pokaje6 mal4i i galtai !

130

Анонимен

преди 9 години

тая отсега ни почна със студената вода, не й давайте момчетата си, че ще ви доведат зетьове...

129

Ади

преди 9 години

На който не му харесва мнението ми, си е негова работа. Никой не говори да се замонахинчва девойчето, но има много по-елегантни дрехи, отговарящи на длъжността, която заема. Работя в администрация, и поне съм научила етикета как се ходи на работа и как на бар.

128

Анонимен

преди 9 години

Eна жена колкото и да е хубава може да стане българска учителка, а това е смърт.