12

.

преди 9 години

Тези депо слагате минуси. Искам да Ви питам. Каква валута според Вас ще има в Шотладния. Ще си запазат ли привилегиите с всички бивши колонии на Великобритания.Колко от дълга ще поемат на кралството. Защо като искат независимост остава кралицата част от тях?!Защо най големите фирми в страната заплашиха да преместят централите си в Лондон и да останат хиляди хора без работа? Колко нефт имат и само това ли е икономическият им инструмент?Как ще останат в ЕС като вето от 2 страни им е гарантирано?!

11

neni4a

преди 9 години

До стоян петров Специално за това не бих заложил ,защото работата е буквално 50:50

10

стоян петров

преди 9 години

Като сте убедени, че Шотландия ще се отдели, защо не заложите по 5 000 лева? Защото аз ги заложих. че няма да се отдели.

9

.

преди 9 години

А, и историята винаги показва че разпадането на малки държавици не води до нищо по-добро!

8

.

преди 9 години

Дано не се отделят. Това ще има сериозни последствия иначе за цяла европа. Почнаха протестите в Барселона отново. Белгия никак не е добре и там. Какво ще стане с Уелс ако дадат дори само повече правомощия на Шотландия и те ще искат. Това означава, че англичаните ще се месят по малко при тях но пък те ще имат повече гласност в Лондон?!? с други думи европа ще се разпадне. Да не говорим ,че ще кандидатстват на нова за EU. Испанците го казаха както и Белгийците...Забравих за северна Ирландия.

7

Анонимен

преди 9 години

Ще го ядат голям шотландците,ако се отделят и станат самостоятелни!Пък и не виждам,какво им пречи сегашното състояние на нещата.

6

ЦК на либерастите

преди 9 години

СВОБОДААААААААААААААА!

5

ие

преди 9 години

интересно! да направим пробен за североизтока

4

Анонимен

преди 9 години

Не им трябва независимост, защото гадният ЕС ще направи всичко възможно да ги закопае. Салмънд добре ги е накарал да обещаят повече автономия, но Камерън е добре известен с неизпълнението на обещания. Пък и мрази всичко, що е по на севр от гнусното продажно Сити.

3

1

преди 9 години

Да бъдем откровени ,както и да го гледаш....Нито политически нито икономически това не засяга България.....Но лично аз искам да видя британците както се гърчат.....Не може всеки вестник ,които отвориш да е пълен с помия за българите и да ми разправя някой че трябва да им се кефя....Да го духат нека страдат .....

2

1

преди 9 години

Напускайте британския ***...Нека страдат .....То години години ни плю това *** Камерън.....години..от както е станал Премиер.....Нека като говори ,че иска да напуска ЕС първо да знае кво е .....нека да му се случи същото ...квото той иска да направи на другите..

1

Vote 'Yes'

преди 9 години

Успех!