50

Анонимен

преди 9 години

Псуем те животееее...........

49

Анонимен

преди 9 години

Той ще се върне като герой в България защото окраде парите на крадците на народа. Вече го наричат българския Робин Худ. Сега ако има кой да прасне и банката на Цветелина Бориславова ще се пооправят нещата поне от гледна точка на възмездието.

48

Цветан Василев

преди 9 години

сакате пари, пари нема действайте

47

Анонимен

преди 9 години

А като го върнат в България, един конвой охрана и право в къщи да гледа телевизия и да яде шницел с картофено пюре.

46

Бат'Сали

преди 9 години

и са ша са окажи чи има дискова херния и са напикава и в ареста в абсурдистан нема кой да му сменя памперса и ще го пуснат вкъщи ...

45

AHТИМУТРА

преди 9 години

ЯСНО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ЛИПСВАТ 100-ЦИ МИЛИОНИ ОТ ТРЕЗОРИТЕ В БАНКАТА!!!КЪДЕ СА ПАРИТЕ КЪДЕ!!!!АБСОЛЮТНО НИКАКВА ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА ЩОТО ЩЕ ОКРАДАТ БАНКАТА!!!КАКВОТО ИМА СЕ ПРОДАВА И СЕ УДВОЛЕТВОРЯВАТ НЕГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ КОИТО СА НАД 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!ВСИЧКИ ДЕПОЗИТИ ДО 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА СА ГАРАНТИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И СЕ ИЗПЛАЩАТ ДО 20 ДНИ ОТ ОБЯВЯВАНЕТО В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ!!!! И ТОВА Е НАПЪЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМА ИЛИ НЕ ПАРИ В БАНКАТА ИЗОБЩО!

44

Анонимен

преди 9 години

))) сега сигурно си помислихте, че ще ви върне парите ......

43

голю босев

преди 9 години

Цветан Василев в ареста ще е по на сигурно място , ако не се спъне и падне по стълбите на ареста.

42

Анонимен

преди 9 години

Свърши ерата на Бойко Борисов!Тарикатлъци, измами и бабаитски пози.Народа се усети, вече! Разбра кой го будалка сутрин с едни, след обяд с други приказки, а той все гладен си ляга.Идва му времето да се скатае при дъщеря си в САЩ и повече да не се появява тук! Там да се фукляви пред емигрантите! Те, известно време ще му се радват на гяволъците!

41

Анонимен

преди 9 години

Преди 9ти 1944 Тато никой не го търсел, но той се криел в гората. И тоя никой не го прави труда да го търси седмици месеци, ама той сам се предава. Първо пишеше депеши, и като видя че никой не иска да се занимава с него реши да отиде в полицията.

40

AHТИМУТРА

преди 9 години

УРАААААААААААААААААААААААА!!!СЕГА ДА ГО ДЕПОРТИРАТ ТУКА И ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ КАРЦЕРА!!!!

39

Картман

преди 9 години

До маитапчияВиновника за кое? Парите са все още в банката, ако има източване то тепърва предстои да бъде направено и може да стане само със съдействието на БНБ. Така че вместо да реагират, като овеце повечето хора да се замислят как ги обират под носа, а те слушат крадеца, които сочи с пръст други хора и казва- "Те са виновни"!

38

Анонимен

преди 9 години

Е сега става страшно, истината ще излезе за КТБ и за някои бивши полицайчета от ГЕРБ които с една полицайска заплата си купуват 6 апартамента.

37

Канар

преди 9 години

До ПитащаПарите са във фирми, чиито собственици изфабрикуваха слухове и предизвикаха паника за да се изтеглят за кратко ликвидните средства от КТБ, за да може да се фалира банката и техните кредити да се заметат под килимчето в суматохата и да не се връщат. Това явно са Пеевски и Прокопиев и контролираните от тях Цацаров и Искров. Неявно има замесени и политици.Да те питам и аз теб "Питаща", като е "откраднал на хората парите защо се предава, а не избяга някъде да си ги харчи?'

36

Чукча читател

преди 9 години

Точно МВР излезе с изявлението, че предизборната борба е учудващо спокойна, и джангъра е на път да започне със страшна сила. Какво по-хубав повод от делото срещу Василев. Може спокойно да се предвиди, какво очаква ДПС от това "събитие". Пеевски да се готви за ешафода.

35

маитапчия

преди 9 години

съвсем сериозно маи виновна пак ще е чистачкатаи дъждовното време

34

Полицай Професор

преди 9 години

Има голяма разлика. Киселото зеле е нещо реално което може да се пипне, помирише и изяде. Швейцарските сметки на Станишев са отворени с една единствена цел - да произвеждат чисти милиарди от крадени такива. Тоест реални са но не съвсем.

33

анонимка

преди 9 години

А пари дали е носил?

32

pitane..

преди 9 години

i tozi li e ziganin ot mahalite gabrovski...

31

Пламен Николов:

преди 9 години

Значи вие казвате, че кръгът Монтерей не е мит? - Ако слушате Любчо Гоцев, той, естествено, ще ви каже, че е голям мит! Ще ви каже, че е един пенсионер, който вече нищо не разбира и т. н. Но истината е точно обратната! Когато един милиционер ви каже: Добър ден!, не е лошо да погледнете къде е слънцето! Те още определят политики за 20-30 години напред! И кадруват с оглед осъществяването на тези политики! Всички проекти и ангажиментите пред Кремъл по т. нар. ГолЕм шлем на Гоце, които някои хора се шегуват и наричат ГолЕм член, бяха поети от кръга Монтерей! Гоце затова беше инсталира