8

Анонимен

преди 9 години

Баба Цецка се напила, сума чаши потрошила, бате Бойко щом видяла върху маса се качила, музата й долетяла, плеснала с ръце, запяла: Бойко, пиле лидер наш, бате тебе те наричам, че съм стара не отричам, но те много уважавам, да бях млада и приставам. Виж Лилянчето, горката очи влажни в теб е впила, само с поглед я дари и близнаци ще роди. Но не туй е песента ми, туй е само между нами. Аз за тебе ще да пея, тебе в рими ще славея, да се чуе по площади, по села и по полянки, в механи и ресторанти, като тебе друг, че няма. Къде стъпиш магистрали, къде легнеш спортни зали. Ум сече ти като чук,

7

Младен

преди 9 години

Свърши ерата на Бойко Борисов!Тарикатлъци, измами и бабаитски пози.Народа се усети, вече! Разбра кой го будалка сутрин с едни, след обяд с други приказки, а той все гладен си ляга.Идва му времето да се скатае при дъщеря си в САЩ и повече да не се появява тук! Там да се фукляви пред емигрантите! Те, известно време ще му се радват на гяволъците!

6

Анонимен

преди 9 години

Препълнена зала явен журналистически интерес перфектна европейска мултимедия с една дума ПОБЕДА ...Ох трогна ме, просълзих се, особено това за перфектната европейска мултитакова много ме развълнува. УСПЕХ И ПОБЕДА НА РЕФОРМАТОРИТЕ и от мен!

5

Анонимен

преди 9 години

Как хитро Иван Костов искаше да ги изпързаля другите партии в РБ

4

Бай Иван

преди 9 години

Ред е на Касим Дал и Корман Исмаилов да станат лидери на РБ, така искат Ердоган и Турция, които финансират целият Реформаторски блок заради малкото ДПС в него.

3

Анонимен

преди 9 години

Оня ден Тиквата свикал предизборния си щаб на къщата си в Банкя. Пообсъдили някои детайли, хапнали пийнали и се изпонапили накрая и решили да си викнат *** и коя, коя да извикат и в крайна сметка се обадили на Радан Кънев.

2

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ И ТОЙ ДОКАРА ДПС НА ВЛАСТ!

1

Анонимен

преди 9 години

Препълнена зала явен журналистически интерес перфектна европейска мултимедия с една дума ПОБЕДА