106

Анонимен

преди 9 години

Путин е пич,един от малкото истински мъже останали на планетата.Всички други са донори на с*ерма,яко декапитирани от кръста нагоре, *** алчни и безмозъчни.

105

Аз немам

преди 9 години

Америка няма да нападне русия докато нейното ПРО не бъде в състояние да отрази итветен ядрен удар от Москва, тъй че врявата за "трета световна" са кьор фишек, каквото е и изказването на Путин. Украйна ще крета, както до сега още известно време, но е повече от ясно, че "мирът" в сегашния формат с Русия не би могъл дълго да се запази, поне докато руски войски има на украинска земя.

104

Българин

преди 9 години

Най-лицемерният лицемер!

103

Ортодокс

преди 9 години

путин е прокълнат от Бога чИкист, манипулатор и лъжец, който до вчера лъжеше, че нямало руски войски в Украйна

102

Ортодокс

преди 9 години

путин ми се вижда малко пребледнял, и леко наплашен, споко бе *** руски, още не са дошли янките..., в Украйна, но и това ще стане! Америка винаги ПОБЕЖДАВА, слава Богу че сме с тях в наближаващата война с русия! Ако сме реалисти, последните часове на русията цъкат.....За Запада тази държава вече е минало свършено време, ВРАГ са руснаците!

101

Руснак

преди 9 години

После санкцийте тук в РФ стана много тежко. Глад, безработица и стачки. :))) Наистина пред великата мощт на ЕС, никой не може да отстои. Българи, цял свят ви завижда, че сте част от този велик, могъщт и богат ЕСсъюз. :)))

100

Анонимен

преди 9 години

Все повече се отвращавам от запада. Така очевидно да налагат волята си ...толкова смешни и жалки. Ясно е че европа е маша на *** и тия изверги искат война. Страх ме е че Путин няма да издържи на изкушението и ще навлезе в украйна. Точно това чакат гейлордовете ***. Неистово искат война което означава само едно.....икономиките им са много зле.Нямат и ресурси много и искат да лапнат русия . мамицата им ***.

99

sallaadin

преди 9 години

"Целта оправдава средствата" без Петър I и Екатерина I Велика днес нямаше да сме тук ида си постваме туй онуй щото и Русия нямаше да е това което е, от 25г. ни управлява интелигенцията и резултата е: ТЕРМИНАЛ 2е и 2 000 000 миячи на осраните тоалетни на Европата и света. А подсети ме и Бай Тошо е бил геведар с гега преди 9ти, *** полулегален.

98

Анонимен

преди 9 години

Putin ot mnogo vlast i doverie ot naroda, izpusna iozdite! Ako prodaljava da vzima ostanalite EU narodi za balamurnici, skoro shte pochne da broi drebnite si kopeiki!

97

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Петър първи и Екатерина Велика са намалили населението наполовина, а управлението на Александър Стамболийски е най-просташкото в българската история... - интелигенцията е била изтикана в ъгъла, а овчарите с гегите получиха властта и се оср***ха...

96

sallaadin

преди 9 години

Бил съм много пъти в Русия, хубаво е и хората са добри, ама общото между Русия и България е, че не случват на управници, като изключим Петър I и Екатерина I Велика там, и Ст. Стамболов и Ал. Стамболийски тук, забравих Александър II вечна му памет, всичко останало е *** и ***, глейте им сейра след 05.10.2014г.

95

Анонимен

преди 9 години

И Милошевич се опъваше...до последно.

94

Анонимен

преди 9 години

С ченгеийските методи Путин загуби напълно Украйна.

93

Анонимен

преди 9 години

оракули боракули какъв ще бъде Украйна

92

Анонимен

преди 9 години

Крим бил на "дядо му" !?,но не трябваше да го анексира - "очень непрофессионально" г-н Путин.

91

....

преди 9 години

Саладин Нали пак ще подпише заповед че ако нещо стане да се нападне Саудитска арабия (Вашите спонсори ) Те ще ви друпнат кранчето и ще го духате жалки подобия на хора вие сте за 15 век

90

от Европарламента

преди 9 години

Утре ще наложим нови санкции, заради това, че предния път ви наложихме санкции. Следващия път все ще измислим нещо. Послепис: Кончита, ако четеш това, преди да излезеш на концерта пред сградата на Европарламента, първо ше те вкараме през задния вход (ох колко мръсно прозвуча) за допълнителни "консултации" относно организацията на мероприятието. :)~

89

sallaadin

преди 9 години

Другарю Путин, трай си и си налягай парцалите, щото Кавказ не е Украйна, тука няма рускоезично православно население и разсипана държава, хеле пък и ИД е наблизо, а това дето се случи в театро, метро, аутобуси ше ти се стори детска игра.

88

Анонимен

преди 9 години

Другарю Путин като почне войната не спирай до Берлин, а продължи до Вашингтон да нашляпаш шебек обама.

87

Анонимен

преди 9 години

Създаден е сайт dearputin, на който всички желаещи и смятащи за необходимо могат да се подпишат под писмо на европейци, извиняващи се за действията на своите правителства.