31

емигрант

преди 9 години

Европа на дава пари на КОМУНИСТИ ,,, ще се справяте сами ***

30

Диг

преди 9 години

Толкова ли сме зле,че от няколко дъждове ще искаме помощ от Европа ?

29

Монархист

преди 9 години

Близнашки, ти си срам за научните среди! Никога не съм очаквал България да я управлява такава фурнаджийска лопата като тебе! Никога! Искрено те съветвам да си запалиш всички дисертации, които си написал!

28

АТАКИСТ

преди 9 години

44Що ли? шото Гърците са най-големите тарикати изнаят как да заблудят ЕС, за да изцоцат не 100 а 400 милиарда дълг вече, а ние уж сме тарикати, а 1 милиард не можем, да им грабнем.Сещасй се кой е велик народ и кой е ***!

27

АТАКИСТ

преди 9 години

Дияна Найденова и нея я умориха!Много жалко!

26

АТАКИСТ

преди 9 години

до 38Имаше наистина независими журналисти като Дияна Найденова. Страшно откровена ....но на място. Тиквата се забавляваше 2-3 години с нея и после й би шута незнайно защо. Дияна Найденова беше женския еквивалент на Сашо Диков, лееееко по-сдържан в квалификационните си обиди към някой обаче.

25

Алъш-Вериш

преди 9 години

Що не вземете 100-150 млрд. като гърците които ги издрусаха на сиртаки и мастика ние пък ще ги издрусаме на ракия и чалга тия пари и така и така никой никога няма да ги върне.

24

ФАКТ

преди 9 години

Вземете 100 милиона евро (примерно) . Изхарчете за пострадалите роми 2-3 милиона във вид на помощи които ще излапат и изпукат за 2-3 дни макс .....после ще им превеждате ежемесечните помощи .....а останалите 97-98 милиона ги поделете помежду си ! Това е ....аа за малко да забравя ...дайте на 10-тина пострадали Българи по 200 лв да си оправят къщите ! Айде готово !

23

Анонимен

преди 9 години

А какво чакате още? Действайте,защото зимата идва, а хората са в окаяно състояние. Нали си имаме и човек в Бруксел- Сталинка?! Значи нещата трябва бързо да се случат! да, ама не. На кого му пука за бедния народ...

22

biko

преди 9 години

кога бе пуяк, кога ще я търсите тази помощ на пролет ли. То вашето е болестно състояние и ти почна като Б.Б да говориш през главата си, то това ви е вродена болест в партията

21

анонимен

преди 9 години

Ето как се води интервю от бълг журналисти в случая Ризова:-Г-н Орешарски къде сте,къде е правителството защо нищо не се прави в наводнените райони,там хората бедстват,чакат някой да им се притече на помоц и срещат пълното неразбиране от правителството ви-Г-н Близнашки,моля ви направете нещо така че хората да са доволниЕто това е бълг журналистика-обективна и морална според случая,или както и отърва.

20

Анонимен

преди 9 години

ЕС може и да дава някакви милиарди на година с пълното съзнание че ще се откраднат но това е част от плана за заличаването ни като нация-всичко върви по план-до няколко години няма да имаме и АЕЦ,икономика вече нямаме и това ще е краят...

19

Анонимен

преди 9 години

Помощ щели да търсят? Ами КриСТАЛИНка каква и е работата? До сега и едно евро не е отпуснато за Варна и Мизия!

18

до Марс

преди 9 години

Ходи си на Марс. Остави българите да си определят съдбата и да кажат къде искат да живеят.

17

Анонимен

преди 9 години

Гледах цялото интервю с Близнашки!Напълно кух човек, без политически опит, пълно плямпало, което във всеки един момент може да направи гаф!Добре, че след месец си заминава!

16

Анонимен

преди 9 години

Днешния режим , Соросоидния , режима на ЦРУ е много по-тоталитарен от комунистическия..

15

Анонимен

преди 9 години

Много ме "зарадва" непринудения разговор между този и оная Ризова. То не бяха лакардии, за нахални хорица, които желаят неясно защо да си влязат в копторите вместо във видените само в очите на голия цар Близнашки уютни фургони, то не бяха въздишки и хитлеристки закани на Ризова за задължителни застраховки на отчаяните мизерстващи нещастници с по-два зъба в устата. Алоо, телевизиите, моля от време на време пращайте оядените си *** понеза сведение да опознаят хората, че иначе страшноо дразнят!

14

Марс

преди 9 години

До Русия!Кажи честно? Верно ли такава глупост каза? Присъединяване към руската федерация? Баси и родоотстъпниците баси...

13

DreamTheater

преди 9 години

Чета от време на време коментарите в новинарските сайтове.Абсолютно съм за свобода на мненията.Но мисля ,че е изключително вредно да се публикуват антибългарски,антидържавни антинародни призиви и прокламации.Нацията трябва да бъде единна ,обединена.Това е ключът за прогрес.Трябва да сме достойни последователи на Ботев и Левски.Злобата и ненавистта са много лош "съветник".

12

АТАКИСТ

преди 9 години

СТИГА ВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО!!!25 ГОДИНИ СТИГАТ!!!САЩ КЕ ПАДНЕ!!!АТАКА ПОБЕДА