293

маймун дере

преди 9 години

А войниците от Чуждестранния легион си стоят във Франция и пущат гълъби на мира.Чудно как никоя медия не пише какво става с украинските войници,изпратени да се бият за интересите на ционистката мафия срещу доскорошните си съграждани.За такива войници няма да прочетете нищо.Аман от *** тенденциозност.

292

Анонимен

преди 9 години

аФторката от безвкусни пътеписи е преминала на политика ;)Проблема е, че не тя е писала статията. Идеята е копи - пейст от едно место, наречено "сборен център за идейна насоченост" където се събират разнйи безидейни журналисти и срещу определено заплащане стават идейни. Странното е, че колкото и да съм фен на ГЕРБ, започвам го да свързвам с този център и спирам да съм им фен. Оказва се, че *** Василева е малко като триглава ламя - като и отсечеш главата на нейно място излизат 2 - 3 нови.

291

кочо

преди 9 години

На тази името и е руско но е подлага и е на хонорар на друго посолство.

290

иво

преди 9 години

Инирисно д'ал афтуркътъ ш напиши статиуту на тема ,,Държавата която говори за мир и за това създаде 5 въоръжени конфликта за 5 години"

289

Анонимен

преди 9 години

сАвеЦките шпиони тук загубиха нервите си. Понеже виждат, че лъжите им са опашати и късокраки, започнаха с "убеждават" с псувни, ругатни и плоски заплахи. Не става така каруцари.

288

печатар

преди 9 години

Ало,Василия, ало Пейчева, този пасквил го прати на ***.Ти беше ли там на место, вида ли с очите си за какво става на въпрос ? Поне да беше гледала в Туба има много клипове, щеше да разбереш за какво иде реч.А между другото нищо не пишеш за майданди бият ли се външни наемници, и от къде са ? Или то няма а ?

287

Анонимен

преди 9 години

,,Все повече близки на руски военни надигат глас за конфликта в Украйна!'' - пише в подзаглавието.------------------------------------------------------Знаете ли какъв глас надигат - Вместо да загиват момчетата им, управниците да разрешат ядрен удар 3-5 килотона по Киев и всички да си седнат на торпилираните ***, както свирепите японци преди 70 години. *** много бързо кротнаха!

286

Иван Сотиров

преди 9 години

До Анонимен *** ти се превиждат , спри да вярваш в приказки. Плач , гърч , натръхнах като Шрек . Както викат при нас "Око да види ръка да пипне" Доказателства трябват не бращтолевеници и оприличаване на анимационни герой.п.п *** или не е по-добре от заблудена овца .

285

Анонимен

преди 9 години

А за ,,небесната сотня'' некаква статийка .........?!

284

Анонимен

преди 9 години

Все мьi помним зовета отцовРади Родину, Чести и Славьiне жалей ни себя, ни врагов!Встань, за Веру, русская земля!

283

Иван Сотиров

преди 9 години

Нова генерация от профита се задава в бг.днес. Но на пиадестала е самое една ... и тя ее, тя ееее *** Василева. И нейната поледователка Василия Пейчева. Изпадам в размисъл за какво рпавите всичко това ( то е ясно , че за пари) . Или ви е страх да напишете или копирате някоя друга истина или нарочно пишете глупости за да има четаемост и , хора като нас който имат гледна точка по върпоса да ви покачват рейтинга за посещаемост. Но каквато и да ви е целта , просто толкова си можете .

282

Анонимен

преди 9 години

ETO VI PRIMER ZASHTO IM TRIABVA NA "MIROLUBCITE"NATO KIBER VOINA I ZA KOIATO PASI-"BULGARINA" TOLKOVA GOVORI. ZA DA LAJAT PO SAITOVE I KADETO NE MOJESH DA PROVERISH DOSTOVERNOSTTA. TAZI STATIA E ABSOLUTNA IZMAMA.VSEKI VOINIK ZNAE CHE OTIVAIKI NA FRONT IZHODA E NEPREDSKAZUEM, A VOINATA E V DEISTVIE/ HIBRIDNA/,AMA ISTINSKA

281

Georgi

преди 9 години

Abe jurnalistite ot Dnes.bg koga shte sprete da ni pulnite glavite s kupenite vi statii... Kajete da vi plashtame ama barim da chetem istinski ***,sq ostava oshte edna tujna istoriq za nqkoq placheshta maika na koqto Rusnacite sa ubili sina i zashtoto sa ***.

280

липа

преди 9 години

До Анонимен 368А ти какво искаш да има,нещо от рода на един източен чичко ми каза?Вижда ти се малко да нахлуят от изток танкове,бтр-и,ракетни установки и много военни,та викаш защо няма и самолети,ами защото ще ги свалят,а самолетите няма как да ги пребоядисат и да заличат в обурудването знаците на чия армия са, е за това няма за сега самолети,но те летят по границата и от там обстрелват киевските части.нахлуването си беше пълноценно,но украинците все пак удържаха 4 месеца в бой с комшиите.

279

Хумор

преди 9 години

Е как ще им обръщат внимание хората разбират че това е лоша пропаганда .руснака е търпелив но до кога ли . Ясно се вижда как се опитват да ги придизвикат и провокира да събудят мечката ама тя *** и упорита но само когато се събуди да не е много лоша че тоя път в Лисабон ще спре а Лондон ще се превърне във Венеция . И тази криза ще отмине но света е вече променен в русия се надигна руския нациолнализам а това хич не е добре много не разбират какви ще са последствията.С Русия не трябва с лошо.

278

Анонимен

преди 9 години

Това тука е долнопробна пропаганда от типа "Една жена каза..."От уж 15 000 руски войници, не е показан и един !!!Къде са роднините на уж убитите там, някакви НПО-та ?!Ако имаше редовна руска армия там, щеше да има пълноценно нахлуване с използване на авиация и модерно въоръжение, което означава, че войната вече щеше да е завършила !!!

277

ужас

преди 9 години

Василия Пейчева незнам от къде ти е инфото за статията добре че си публикувала руския сайт предлагам и всички да го разгледат .Информацията за загиналите пише че са от Русия и каква е тяхната участ но когато отворя социялният им линк виждам че е друга информацията и че са от Донецк и Луганск има едно момче залижник с клип на който го разпитват украйнци а той им казва че е доброволец и няма договореност за заплащане там е по собствена воля да се противопостави на случващото .

276

Анонимен

преди 9 години

До baihui ***, родината ми е България, а не Русия.

275

рижия

преди 9 години

До Анонимен 363Наистина ли се чудиш защо БГ няма постоянен кореспондент в Украйна?Я помисли ние нямаме официален постоянен кореспондент в САЩ..ползват се само някакви временно пребиваващи по друга работа хора за кореспонденти.Виж в Москва постоянно имаме скъпо платен официален кореспондент със специално седалище.Не ни дават от Изток да изпратим кореспондент в Украйна,а там живеят над 400 000 души от БГ произход.

274

Анонимен

преди 9 години

Заради НПО МАМЧЕТА в Русия "Да позвъним на мама"А Заради НПО БТА чуваме и четем само Бля, бля, БЛЯЗащо бг СМИ И БТА не пратят журналист в Домбас , страхливи ***.