83

Анонимен

преди 9 години

До изборите има още 1 месец, а това е предостатъчно време ГЕРБ-аджиите да се активизираме и партията да има над 50% от гласовете.

82

Анонимен

преди 9 години

Аз съм направил свое собствено проучване. Интересувал съм се само от тези които ще гласуват за БСП и ГЕРБ, другите просто съм ги игнорирал. Оказва се че тези които ще гласуват за ГЕРБ са двойно повече от тези които ще гласуват за БСП. При това положение ако БСП вземе 24% то ГЕРБ ще вземе 48%, ако ли пък ГЕРБ вземе 36% то БСП ще вземе 18%. Тука агенцията съвсем умишлено взема едни 4% от ГЕРБ и ги тропосва към БСП.

81

Анонимен

преди 9 години

Мен пък ме мързи да отида до урните и затова няма да гласувам. Изобщо не ми пука дали *** ще определят кой ще ни управлява (или по-точно "слугува").

80

Анонимен

преди 9 години

Това проучване е пълен фейк. Не е възможно след издънването на БСП от последния им мандат да вземе 24%, реалните им възможности са 17-18%, не е възможно и ГЕРБ да вземат само 36%, истинският им процент е 40-42%.

79

Анонимен

преди 9 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ ОТ РБ ! АКО СТЕ УМНИ РАЗБИРА СЕ!

78

охо бохо

преди 9 години

този институт са *** на ДПС.Никога не са познавали изборния резултат.

77

санчо

преди 9 години

ИМП са пълни ***.Взимам произволна партия.Р.Б. 6.2% от зявилите че ще гласуват прави над 8% при преизчислване от всички гласоподаватели.

76

Анонимен

преди 9 години

До 72 Позивът "Не гласувайте" е абсолютно погрешен и е в полза само на съществуващото статукво.Разберете, че само 20% от населението да гласува, пак ще кажат, че изборите са законни.И какво правим после?Ще се чешем ро главите ли?.Точно обратното трябва да се направи! Хора, всички излезте и гласувайте!!Но не за досегашните, те трябва да се изритат! Огледайте се добре и преценете!да

75

САМО АТАКА

преди 9 години

ДО 84 ПИЧ ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА Е АТАКА ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛУГИ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ МАСОНИ.СТАНИШЕВ ЩЕШЕ ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ЕРП-ТА НАПРАВИ ЛИ ГО-НЕ, БОКО ТИКВАТА СЪЩО ОБЕЩАВАШЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ПРЕЗ 2009 И ГОВОРИ ЗА МЕМОРАНДУМ ЗА ЗЕМЯТА А СЛЕД 24 4АСА КАТО К.РВА СЕ ИЗВЪРТЯ И ПОДЛОЖИ ГАЗ НА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ, ДПС, РЕФОРМАТОРИ, ББЦ, ГЕРБ И Т.НАР ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ НА АЛКОХОЛИКА СИМЕОНОВ- СА ИЗТРИВАЛКИ БЕЗПОДОБНИ НА САЩ.ОБАЧЕ БЪЛГАРИНА ЗАЩО Е *** И ОБИЧА ДА ГО Е.АТ И ВСЕ СИ ИЗБИРА ТИЯ ДЕТО ГО Е

74

бая луТ

преди 9 години

Шест партии влизат в новия парламент, сочи проучване""ще влязат ама ако ги пуснеме!

73

Анонимен

преди 9 години

"Докога *** ще определят кой да е на власт"Докато ни мързи да отидем да гласуваме ще е все така. Но после ревем, че нищо не е наред, нали? Така че трябва да работим в посока да изкореним мързела от българина.

72

Анонимен

преди 9 години

не ми харесват герб но друга алтернатива просто няма

71

Анонимен

преди 9 години

фалшиво и платено проучванеБоклуците без цензура нямат шанс да влязат в НС

70

Анонимен

преди 9 години

аз мисля да гласувам за някой напълно ненормален... а има такива кандидати, не е като да няма и избора ми е твърде труден хахаха

69

Анонимен

преди 9 години

Кой ли ще лансира още олигархията на следващата прецаквация, избори де ... важно е да е десен че да и осигури реформи, демек лапане на макс.

68

Хризантема

преди 9 години

До 76. Няма и нужда от такива като теб - има достатъчно други.

67

Винету

преди 9 години

Да си спомним, че тези бяха от непозналите на предишните избори или по-скоро от продажните протежета на мафията и затова отдавна съм ги кръстил Институт за модерна проституция. С шеф Борислав Цеков Пеевски.

66

Анонимен

преди 9 години

Повече никога няма да гласувам за Герб а вие си трошете главите

65

Анонимен

преди 9 години

Докога *** ще определят кой да е на власт

64

архив на дневник

преди 9 години

Икономисти: 2010-а беше загубена година за икономикатаСамите гербави трубадури са си заковали пироните в ковчега на гроб. Просто потърсете архивна информация и ако сте мазохисти, гласувайте. :-)