199

Анонимен

преди 9 години

Не подценявай нито Моника Хохегер, нито Илияна Йотова. Не жали за Кутев. Те са като спина. Заразени до живот и все паралии. Когато е за золуми, те пари винаги намират. ДС ще им ги осигури с някои от постоянните милионери, дето гаф след гаф правят.Ама и някой трябва да ги защитава, че заграбеното чрез корупция трябва да се пази. Иначе лошо им се пише. Ограбиха България и осигуриха даже внуците, но ще им се стъжни с промените в съдебната система. Затова така си купуват "защитници" като Бареков.АУТ

198

Маркс

преди 9 години

ДСБ са десни, а ДС *** от Герб са разбойници и мутри!

197

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще има мнозинство. Ще им го осигурят хората, гледайки и слушайки мераците на един куп малки партийки, дето говорят глупости и невъзможни да се случат в България неща. Добре че сме членове на Европейския съюз. Не ми се мисли какво още щяха да натворят БСП и управляващата ни 25 години тяхна коалиция. Изложиха се и много опозиционери, затова ги няма никакви, но те всъщност си управляват вмилионите и гласуват за тези, дето им го дадоха. То не беше Софиянски, то не бяха бисери, менти, пъпки...Прочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/09/02/borisov-razmisli-moje-da-pravi-kabinet-i

196

Маркс

преди 9 години

Ква Моника бе, ***? Тая мистрия забягна чак в щатите на издръжка на Сорос, а Кутев няма пари и да се избръсне, пият от мъка с Миков и нищо не ги е еня, пфу!

195

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ! Само в тях и някои от десните е надеждата.

194

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да размисли, няма как да угоди на всички, дето са тръгнали към властта с голямата кошница. За тях криза няма. Вярвам, че ГЕРБ сам ще спечели нужната бройка депутати и ще управлява сам, но от позицията на разума може да потърси съгласие и с други формации, за да е по-стабилно управлението. Някои искат май само да влязат, за да изнасят речите си в парламента и да имат претенции за това-онова. Ако народът им вярваше, щеше да им даде повече гласове на изборите. Къде ти честност и скромностПрочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/09/02/borisov-razmisli-moje-da-pravi-kabinet

193

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо похвалихме някои от троловете, че не са толкова примитивни и те пак почват да се изцепват. Толкова си могат. Няма как. Изкушават ги паричките на Моника Хохегер. Само че няма как да внушат несъществуващото. Колкото и да плюят Бойко Борисов, те не разбират едно. Все повече стават неговите поддръжници. Разбраха хората ,че всички остнали, с малки изключения, само лъжат и като дойдат на власт...лапат ли лапат. Свърши се тая. Сега вече промяна наистина ще има. И най напред ще се започне със съда

192

Маркс

преди 9 години

При следващото управление, народът ще стяга колана, а управляващите ще се разпасват. Това го гледаме вече 25 години и докато не извадим тоягите, така и ще продължава! А и не виждам, как един осъден престъпник ще променя законодателството!

191

Анонимен

преди 9 години

Троловете са с къса памет.Но така е.Вече 25 години БСП/ДС трие паметта на хората с все нови и нови бойци на всички фронтове,а и доста от опозиционерите се нагушкаха.Сега много знаят отстрани да хулят ГЕРБ и да славят тези,дето им позволиха да станат милионери,а също да гледат сеир отстрани и да ни смеят.След промяната на съдебната система няма да е така.Нещата ще си дойдат на мястото.Жалко за пропиляното време.Човекът е невероятно същество.Доброто и злото са част от живота, но законът възпитава.

190

Анонимен

преди 9 години

О, Моника Хохегер е пазарила и ***, без просташки коментари.:))) Направо да не повярваш. Парата какво не прави. Успех пожелавам на Бойко Борисов и ГЕРБ!

189

pipi

преди 9 години

До Анонимен230За кои честни хора става въпрос?Може би за Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Искра Фидосова,Цецка Цачева,Менда Стоянова .......

188

Анонимен

преди 9 години

Който и да дойде, колани ще се стяга. Жалко, че се пропиля търпението на хората. БСП и техните коалиции винаги крадат и вземат заеми. Тяхното досега не се е загубило. Един куп седесари им услугваха срещу лично забогатяване. Затова синята идея пропадна. Сега ГЕРБ с помощта на хората, които осъзнават поразиите, ще направят така, че промяна ще има. Въпреки всичко. Друг път няма България. Европейският съюз е бъдещето ни. След толкова много лъжи и измами, ще успеем да направим необходимото. Успех!

187

до анонимен 230

преди 9 години

Ужасно далече си от истината!

186

ужаси

преди 9 години

Фюрерин Меркел пристига в София за преглед на елитната българска армия преди нападението над Русия и гледа само една рота войници с близкоизточен тен.- Хер фон Борисов, а по- бели нямате ли?- Има, ама, Цветанов, бегом марш в строя!

185

pipi

преди 9 години

До Анонимен220Вие сериозно ли ги мислите тези неща,за какъв разум и коалиицонна култура става въпрос,като знаете,че при ББ това са само празни приказки,които се променят от днес до утре.

184

Анонимен

преди 9 години

Пак се напълни с *** на Моника Хохегер. Бълват ли бълват простотии. Много пара, много мръсотия, бе. Няма край. Затова сме я докарали до там. Нормалните хора в България вярват че промяна е възможна само с Бойко Борисов. Всички останали се изложиха толкова много. Но БСП/ДС може да свали всеки, който си поиска. Само гласовете на изборите, когато са много, няма как да подмени. Не са се свършили умните и честните хора в България. Ще се смени съдебната система и крадливците ще върнат заграбеното.

183

Пророк

преди 9 години

ГЕРБ ще бъдат избрани от малцинство, много хора няма да гласуват, с което ще ги подпомогнат, после ще се наложи да се коалират с ДПС и след първите изявления по медиите, че ще стягат коланите, ще бъдат свалени свирепо още през първите месеци, ако не и дни!Но все пак, възможни са и големи изненади!

182

pipi

преди 9 години

Разбира се,че може и Министерският съвет т.е. правителството да е от 1 човек- от него,той цар,премиер ,вожд,въобще за какво са тези избори и харчене на 26 милиона лева?

181

Kit Chelin

преди 9 години

И как ще "направиш" кабинет? С плащане на депутати и задкулисна подкрепа. Това, ако не е против всякакъв морал здраве му кажи. Постоянно говореше, че предното правителство е тройна коалиция, без Атака въобще да участва в управлението, а само депутатите му ходеха на работа за разлика от Вас. Как ще правиш кворума, ако от другите политически партии решат да правят както Герб в предното НС? Влез - излез. Явно само с пари. Властта е сладко нещо, но на нас ще ни излезе солено

180

мислител

преди 9 години

Че той и депутати да няма пак ще иска да прави кабинет.А бе тоя кой го шурка вече