8

ХХХ

преди 9 години

Ако АТАКА не са в парламента , ще пада яко лапане на корем ......и няма да има кой да ги притеснява .....за това и беше цялата тази помия излята върху тях ......уж това уж онова ....а когато АТАКА внасяха предложения от рода на "да бъдат спрени помощите на непълнолетни майки " бяха отхвърлени с гласовете на ГЕРБ , ДПС и БСП ! Но карай , тоя народ дори да му намалиш заплатата тогава когато му качиш тока ...пак ще си трае .....казваш му "така трябва че няма пари " и готово :)

7

Бивш член на БСП

преди 9 години

Над 65 години БКП-БСП едно говори , а друго прави. Те са на принципа - не ме гледай какво правя , а ме слушай какво говоря. Тази партия е ретроградна и никога няма да стане модерна. Единствения изход е да се саморазпусне и млади хора до 35 години да направят нова лява партия.

6

Анонимен

преди 9 години

Ako si biaha vzeli pouka shtiaha da zakriat partita.

5

фен

преди 9 години

Хубава е Мая само едно не е ясно кой какъв е в БСП... Мая е ЖЕНА .... Стефан Данаилов е МЪЖ ...Сергей Станишев е трети род ***..СТ ....Колко ли са от трети род в тази партия БСП???61

4

Анонимен

преди 9 години

то вие сте толкова далече от хората и проблемите им,че какво да им натрапвате???Бог високо,цар далеко,ама сте за един бой всичкиии....

3

Валери

преди 9 години

Каква история има БСП - комунисти. Убивахте и мъчихте всички инакомислещи. После грабихте и разорихте всеки ъгъл на тая държава ! Лустрация за комунистите !

2

Анонимен

преди 9 години

ей, тия не спряха да говорят против герб! явно бойко яко им е бръкнал, там, дето слънцето не грее! впредвид реакциите на всички политически партии, останах с впечатление, че само герб е нарушила статуквото и затова пак ще гласувам за бойко! тия никога няма да ме спечелят с тяхното мото "да не се допусне герб на власт"! даже напротив!

1

Казах си стига!

преди 9 години

Престанете да слагате снимки на това нещо! Плашите ни!