25

Леле че народ

преди 9 години

До Дядо Мраз Аааааа не . Нашата зима 1996-1997 ще е като огромен пир в сравнение какво ги чака. Просто е още лято и си правят оглушки ,нооо застудее ли ,ги чака дълъг колкото Яйценук показва на снимката А зимите в Украйна не са като наште зимички Просто минус 20 градуса в неотопляема панелка с малко дете или пенсионер ще е малко казано тежко

24

Дядо Мраз

преди 9 години

Кролик Сеня да пуска армията да сече дърва вместо да трепе хора, че студена и гладна зима се задава.Да видят нашата зима от 1997

23

бек

преди 9 години

Погледнете добре снимката, Яценюк показва какъв ще го поемат украинците с МВФ, да им е ЧЕСТИТО.

22

Леле че народ

преди 9 години

Яйценук показва колко дълъг к*р я чака Украйна и то без вазелин на сухо да им е по-весело

21

недоволен

преди 9 години

***, като ти е скъпа войната не я води, не стига че не умееш да воюваш но си и гол като сокол. МВФ естествено ще ти даде пари, които бездарно ще просереш или просто ще ги огткраднеш, а кой ще ги връща после, тези ли които в момента избивате.

20

emil.popov.35

преди 9 години

Хохлите винаги ще имат критична нужда от нещо - но това не са парите. Онова в кратунките им е доста на изчезване, там ще да им е проблема близките десетилетия ;)

19

Анонимен

преди 9 години

23, в тази връзка Коломойша каза, че има "План Б". Посветени съобщават, че е заповядал да бъде взривена стената на "Днепрогес", ако армията на Новорусия превземе Запорожие.

18

Анонимен

преди 9 години

Армията на ДНР е преминала границата на Запорожка област.

17

Добрия Чичо Сам

преди 9 години

Ще пусна една нощ печатницата да се върти за Украйна , ако трябва .Хартия и боя имаме.Не знам какво ще прави Източния комшия на Киев,защото съм завъртялкранчето и на Изток има суша за $.

16

Анонимен

преди 9 години

"...и се оплака от високата цена на боевете с проруските сепаратисти в Източна Украйна."======Точно както изпълнител се оплаква на инвеститор (поръчител).

15

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Не знам какво усеща Русия,но съм сигурен,че специално ти си адски тъпо същество.

14

me

преди 9 години

Че направихте ВСИЧКО, за да получите парите, направихте. Ама пустите източни украинци не *** толкова лесно, колкото ви се иска, нали? Този и Порошенко като ги видя и ме избива на дива агресия. Няма такива продажници! Нашите *** поне извършват бавен геноцид, та хората могат да поизбягат ако им стиска. В И. Украйна геноцидът е бърз, жесток и необратим. Колко хиляди невинни цивилни избихте вече, ***? И пак ви е малко. Ми стой си в разбира икономика и тънете в глад и мизерия.

13

Анонимен

преди 9 години

сега и техния масраф да плащаме с нашите данъциза нас санкциите остават

12

Веселяка

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯНе знам защо са им, до на началото на зимата ще ги подарят на опълченците.

11

софиянец

преди 9 години

късно е либе за китка... мвф щеше да ти даде пара само и единствено ако окрайната беше цяла, целеничка - сега без Донбас няма транш... в краен случай може и да дадат нещо, ама то ще е на друго споразумение с други условия и по-малко, ама за сметка на това ще се сключва с тези укри които дойдат на власт в Киев след Майдан 3.0

10

Веселяка

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКакъв народ е това, който убива беззащитни хора с със забранени боеприпаси,такава раса просто няма място в Европа.

9

NORMALEN

преди 9 години

MNOGO MOLIM PUTIN SPRI VOINATA --NIAMAMR PARI.MVF>MOLIA ZAPARITE,TRIBVAT NI ZA VOINA.POZOR. TRIABVAT NI PARI ZA VOINA >POZORVSE PAK SME V 21 VEK.

8

Анонимен

преди 9 години

коя новина е хит за днес?

7

maxsimos

преди 9 години

Олигархията в Украйна яко намазва от боевете с Новоруссия.Вече изпапкахте ли първия транш?Сега искате втори,ами зимата какво ще папкате и на какво ще се отоплявате?тъпанукри

6

Анонимен

преди 9 години

Да се чете: МВФ има критична нужда да отпусне втори кредитен транш на Украйна... със съответната лихва, разбира се.