36

Анонимен

преди 10 години

Браво на министъра. Така трябва. Да имаме ЯСНА, ЕДНОЗНАЧНА И ТВЪРДА позиция. Независимо каква е тя. А не да се правим и да шикалкавим като някой плазмодий.

35

ШАЛАМАНЧЕТО

преди 10 години

е на къса верижка на УСА амбасадата. Що парички прибра от разни "ПРОЕКТИ" в НПО покрай СОЛОМОН ПАСИ. Поне от един проект САМО официално обявено е гушнал 300 000 $. ОФИЦИАЛНО. А другото... Напълнил е гушката и гледа доволно. Ще пее , не ами ще танцува каквото му кажат КРАВАРИТЕ

34

Анонимен

преди 10 години

Най сетне един добър министър на отбраната ,патриот..Дано го последват и другите министри от кабинета.

33

анонимен

преди 10 години

Когато се види положителин резултат за страната и измъкване на хората от мизерията,която е съпоставима с тази на африканските племена,тогава ще преценяваме кой е приятел и кой хрантутник за чужда сметка.

32

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА ШАЛАМАНОВ ! *** НА ПУТИН ДА ВЪРВЯТ В МОСКВА !

31

шопето

преди 10 години

Абеве, Абеце, Агоце, Адесе...

30

айде де

преди 10 години

До за 70По нищо не личи.

29

Мими

преди 10 години

Шаламанов ще надминеш и Аню Ангелов по простотия. Върви се гръмни и ни освободи от присъствието си, че само бели ще натвориш!

28

безимен

преди 10 години

Аз лично ще се откажа от българското си гражданство, държава, която упражнява нарочен геноцид върху гражданите си , не е моята държава, Политически, икономически, социален и каквото още се сетите- методично и контролирано се унищожава българското население, 1000 години не успяха да ни премачкат , предатели за 25 години ни сринаха като хора и нация, отказвам се от държавата ,

27

анонимен

преди 10 години

Дойде за 2 месеца,ще прави визия за 20 години.Някой да го е упълномощил или просто бърза да докаже преданост за кефа да се изминистри за някой и друг ден.

26

Троцки

преди 10 години

Айде, червенушките се нагукаха.Пак старата песен - ако не беше Русия...Не си спомням руски посланик у нас да е говорил на български. Те винаги са имали към Б-я лошо прикрито презрение/или поне снизхождение/. Ние сме първо българи и чак след това "интернационалисти" - каквото и да означава.

25

БРАВО НА БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

До Анонимен 61Смешник...кой е продал България, със сигурност на съм аз ,а всички с мислене като моето,...такива като тебе ,които ги е срам да застанат и подкрепят българската си държава,...а защитават точно и винаги Русия....мазохисти....руски метреси...

24

БРАВО БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

До ЩирлицХей ***,ами на кого да слугуваме ако не на България .....на Русия ли?нещастно предателско псе.....айде в Русия и там чакай за 20 миг от пролетта

23

Анонимен

преди 10 години

АБВ Е ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ПУТИН В БЪЛГАРИЯ !

22

Българин

преди 10 години

До BECOВие изглежда ще бъдете един от първите които ще се окажете на терминал 2 след обявяване на всеобща мобилизация или пред военен съд за дезертьорство, ако стане нещо.

21

Българин

преди 10 години

Леле, руското посолство и агентура са задействали турбо-троловете по всички форуми и мрежи днес. Отвсякъде лъха на червена смрад и сърпове и чукове. Човек ще каже, че сме пред присъединяване към Руската Федерация, а не член на ЕС и НАТО. Путин, няма да успееш да завземеш България, тук има и мислещи хора!

20

БРАВО НА БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Браво на българският министър ......достоен българин...професионално становище.....,и както винаги руските *** се разбуниха,сволачи идете си в Русия да защитавате техния интерес там,оставете България на българите.....

19

Българин

преди 10 години

До ЩирлицВие погледнете Сирия, Ирак, Украйна даже собствения им Фъргюсън, и ще Ви се избистрят всички атлантически ценности, а за олигархичните им ценности също Ви стане ясно, след като Ви се наложи да закупувате старото им оръжие по цената за ново.

18

BECO

преди 10 години

Гоце, на всички ни е ясно, че ти си петата колона на Москва в България, ясно ни е също, че изпълняваш техните инструкции, ясно е, че сега се напъваш да припечелиш някоя и друга рубла, не е ясно само защо толкова мразиш Родината си? Не бях чувал за този документ, сега попадам на него, но отдавна не съм чел по-верен анализ на ситуацията! Едно голямо евала на Шаламанов!!!

17

ха

преди 10 години

Причината е визията за България в НАТО 2020,каква визия какво НАТО,2020 НАТО няма да го има........