92

oценяване

преди 9 години

Като се има предвид че Гърция е още по- обвързана с Брюксел от София, с оглед факта, че у нас не бе извършена лустрация след 89 г. и почти целия апарат на НРБ, просто облече демократичния кафтан и станаха "капиталисти".. верни на Москва де, то е ясно. Та в Гърция точно тези "наши" хора липсват в картинката и още нещо. Самия тръбопровод има минимална печалба от т. нр. "такси", именно затова ще се изплаща на Русия цели ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ! Изобщо никъде по света тръбопроводите НЕ СА ПЕЧЕЛИВШИ!

91

до Мето

преди 9 години

Абе на нас и дрехи няма да са ни необходими в скоро време.

90

Анонимен

преди 9 години

КГБ апаратчиците не разбраха, че "Южен поток" и по-Южен да го нарекат пак няма да стане докото Кремъл не си изтегли тероростите от Украйна.

89

oценяване

преди 9 години

116 Тогава няма да се строи, сегашната газопреносна система на Украйна е достатъчна за ЕС, още повече тенденцията е намаляване на руската газ в Европа. От стратегически съображения, абе *** следете си работата на ЕК в Брюксел, това е общото ни правителство де факто!

88

до 111 опетков

преди 9 години

много си умен ходи сутрин по телевизията да даваш мъдрости само едно си пропуснал , че когато излезе южен поток от морето му трябва освен компресорна станция и хранилище ???????? да се поддържа налягането след това до Австрия. такива има сега в Украйна и са доста скъпи за поддръжка и спорят постоянно кои да ги зарежда с газ защото от там често изчезва.

87

Анонимен

преди 9 години

До: 111. А чия собственост е Северен поток ? Позволява ли достъп на 3 страни ? ЕС искат някои да им построи газопровод и да им позволява да си доставят газ от където те си искат. Няма как да стане.

86

oценяване

преди 9 години

112 Тия твърди разчети от руското посольство ли ги взе не ***? Аз ще ти кажа само едно- от Ю.п България няма да вземе нито стотинка не 5 или 10 г, а цели 30...да ТРИДЕСЕТ години, ще "изплащаме" руския заем с ТАКСИТЕ. Белене, там пък трябва да вземем 12 милиарда Евро заем и да го дадем на русия.., разбира се ние си го връщаме като попове, а руската страна ще има 51% от Белене дори и след като върнем "кредита"...И накрая таксата на България май не е в Евро, а в ЛЕВА!

85

anonimen

преди 9 години

ooo prosti balgari taka 6te ni izolirat ot vsqkade 4e sami 6te iskate 6istoviq gaz- moje li tolkova prost narod ve - moje bez ujen potok,mojq bez zavodi. moje bqz fabriki moje bez jivotnovadstvo,moje bez zemedelie, moje bez ikonomika izob6to - moje I BEZ NAS za tova 4e balgariq umira se sardete na sebe si - koi q za6titi, koi izlezna da kaje STOP na UNI6TOJENIETO E DA 4AKATE NQKOI DRUG DA SE OPARI A VIE DA QHNETE SLAVATA ama mai nqma takiv - vsi4ki 4akat - I 6te do4akat kraq na balgariq

84

Анонимен

преди 9 години

Ако и това се случи ще сме достойни за най-големите идойти на планетата!Едно време син поток ни заобиколи заради недоразумението Евгени Бакърджиев,сега и южен поток заради нашите дупедавци!Абе хора тук не става дума русофил ли си ,русофоб ли си,тука става дума че страната ни изгуби и ще изгуби стотици милиони транзитни такси от северен,а сега и от южен заради българските ни продажни политици,да не говорим за енергийната независимост,която ще получим,че 2009г.не беше много далеч и стояхме на студ

83

Бай Ганьо

преди 9 години

Активи: ??? За периода 2014 - 2020. България може да усвои от ЕС. 10 000 000 000. евро./ теоретично /. При усвояемост от 30% това е равно на 3 000 000 000 евро за 7 години. Или 450 000 000 на година. ПАСИВИ ; ВНОСКА в ЕС - 600 000 000 годино. Разрушена икономика,спрени реактори,без АЕЦ-БЕЛЕНЕ, без Южен поток. Тотал::ЗАГУБА.

82

опетков

преди 9 години

Липсата на адекватна информация поражда най-*** коментари. Ако ЮП беше изпълнен според директива 9 на ЕС нямаше да имаме никакви проблеми. Основните изисквания са няколко:1. Доставчика на газ не може да има собственост в тръбите-нарушено в БГ, 2. Право на достъп на други доставчици-нарушено; 3. Прозрачен избор на изпълнител-нарушено. Най-голямото престъпление на нашите скорошни бивши е увеличението на цената двойно спрямо другите страни(Сърбия). Има още много. ЮП в този виде НЕ НИ Е НУЖЕН!

81

Анонимен

преди 9 години

До 101Била бедна ли? А какво разпродават любимите ти политици вече 25 години? Това, което го е нямало ли? На колко годинки си бе, че ще ми говориш какво било преди 89-та?

80

oценяване

преди 9 години

На България в момента и е необходима няколко десетки километра тръба към Гърция и Турция, от там ще вземаме газ на руската цена, страната ни в този случай печели независимост от русия в доставките, на цената на самите руски доставки.. Това е парадокс, от където и да внесем газа, няма да е по- скъп от руския...

79

Анонимен

преди 9 години

Тези, които пишете, разбирате ли изобщо от газ, или така сте чули от медиите

78

Анонимен

преди 9 години

103, та ти си гений! *** нарисувай си медал. Досега в ЕС никой не се е сетил за това.

77

opetkov

преди 9 години

А дано ама надали. И без това не ни трябва. А това е поредният блъф на Москва.

76

Асен Генов

преди 9 години

Българи, чака ви най-светло екологически чисто и натурално бъдеще. Радвайте се и ликувайте по площади и барикади. Харе Кришна, харе, харе, харе Рама, Кришна ,Кришна , харе, харе.

75

oценяване

преди 9 години

нито един критерий не покрива руския проект Ю.п, нито диверсификация, нито суверенитет върху тръбите, нито възможност трети страни да транспортират своя газ през тръбопровода! Изобщо не коментираме въпроса, че цената на газа е изключително надута от руснаците, ако Европа купува от другаде- Катар, Израел, С.А., дори от САЩ цената ще е ако не по- ниска, то същата. Тогава защо да купуваме газа на Путин? Въпроса е още по щекотлив сега, когато Русия директно напада европейска страна- асоциирана в ЕС.

74

От Дебил до № 97

преди 9 години

Я па ти ми кАжи, как същата тая държава от 1945 год. до 1989 год със същите тия залежи пА си беше на пред, пред ,пред последно място по развитие! А ? Червен задръстен гном...

73

стоян петров

преди 9 години

От 2006-та година повтарям, големите руски енергийни проекти, големи руски празни приказки!!1