12

fripp

преди 9 години

Никога не съм очаквал уж просветената англо-саксонска цивилизация да падне толкова ниско, че да осъжда и отрича хуманитарен конвой, проверен от Червения кръст и пълен с минерална вода, консерви,одеала и памперси за децата. То пък чак такава низост е направо патологична.

11

Едно на нула

преди 9 години

Едно на нула за Путин. Путин постигна тактическа победа по точки. Фашистката хунта в Куев загуби пропагандната война!

10

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Баси *** са тези от Еврогейския съюз и САЩ ! В Луганск умират невинни цивилни хора, а те осъждат Русия, че им праща брашно, минерална вода и лекарства ...Нямам думи направо !

9

какво става

преди 9 години

В какъв ненормален свят живеем,да осъждат една страна която праща помощи на бедстващи хора а да не осъждат хунтата в Киев която ги докара до там!?с всекидневните обстрели с тежко оръжие!?ужас хора,но хубаво че Русия е силна и независима,браво Русия че помага на хората!

8

Анонимен

преди 9 години

До нашите еврофили и любители на европейски ценности.Разходете се нощно време в Златните пясъци и по други курорти,срещнете пияните европейчета,поздравете ги вежливо и вижте какво ще се случи.Не руснаците,а европейците се наливат като ***.Русия, Унгария,Австрия,Германия трябва да спасят Европа.

7

Анонимен

преди 9 години

Запада си знаят, че са лицемери, крадци и убийци и не се притесняват от това. Просто до сега го криеха от нас. С Украйна не се сдържаха и го показаха. Сега на нас не ни остава нищо друго, освен и ние да приемем техните ценности и начин на поведение. Смятам, че така ще станем по - добри демократи и ще осъзнаем по - добре истинските си врагове и приятели.

6

Даскал Кольо

преди 9 години

Какво падение на морала се наблюдава в Запада и САЩ !То ЕС , повтарят като папагали , каквото кажат янките , но има хуманитарни принципи !Естествено , че диктатора Порошенко , който е пратил армията да трепе руснаци на изток , ще прави въртели на помощта, защото неговата цел е да убива и сее смърт, но "демократите" на Запада не се ли усещат , че Путин показа на света , че са лицемерни убийци ,с нечисти намерения.....само приказки за демокрация и хуманизъм !

5

Анонимен

преди 9 години

До 8.Не се възприемат от Запада в Луганск жителите като потърпевши,защото не са гейове.Защо на Запад се изродиха. а и при нас има еврогейчета.

4

Анонимен

преди 9 години

До 5.Умни са американците,взеха си поука от Крим.Пишеш,че рублата ще стане тоалетна хартия.Не,американците превариха и долара вече е такава.Приятен апетит...

3

Щерев

преди 9 години

Защо руските самовари родени в Бг не коментират полупразните камиони който даваха по ТВ-тата?Каква е тая помощ с един ред чували?..ха..хаНеудобен въпрос,НАЛИ?

2

2

преди 9 години

Какво общо имат украинците със фашистите ...обиждате фашизма.

1

Пипи

преди 9 години

Ето ги Гейропейските ценности в действие. Предпочитат да уморат хората от глад и жажда, но конвоят да не стигне до тях....гадни фашисти..родилното отделение в Луганск е преместено в мазето на болницата, за не бъдат убити майките и бебенцата от фашисткия обстрел.