263

Анонимен

преди 9 години

слушам ви обясненията вече 25 години. Не случайно в Израел назначават министри философи,вместо специалисти, които дават много, ама много смислени обяснения. Цецка, баба Гицка, майчето, и прочие труженички на обяснението в романи, разкази, някои от от вас дори в препинателни знаци. ЧУХМЕ ВИ, ВИДЯХМЕ ВИ. 95% ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ЖИВЕЕ В БЕДНОСТ. оТ ТЯХ 50% ПЕНСИОНИРИ И 50 % ДЕЦА. ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ? сполука за България или там какво беше за 800 дни ...постни пици,бири,Ало Ваньо,калинки а честито българино !!!

262

Анонимен

преди 9 години

В историята на България има ли министър председател който си е хвърлил оставката да е станал пак министър председател

261

ЧИЧО КИРО

преди 9 години

Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш

260

до 280

преди 9 години

Бойко стана Генерал защото се загаджи с Бориславова, щерката на генерал от ДС и кукловодите от прехода бившите номенклатурни кадри на БКП и ДС го приеха като техен човек заради Бориславова, тя му създаде фирмата Ипон, с нея охраняваше Царя, който пак е агент на ДС още от комун. време, след това го издигнаха до Генерал и Гл. секретар на МВР, като си мислеха, че ще им бъде благодарен и ще прикрива наркотрафика, но той като честен човек взе да лови техните бандити и да работи с Интерпол и те го мах

259

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример с Янето ,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани,цената на тока ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Хора осъзнайте се ,че за власт се гласи ,най голевият бандит,буда .....

258

демократ

преди 9 години

Господин Борисов! Бяхте ми симпатичен и харесвах Вашият хъс в работата Ви. За голямо съжаление ми е много неприятно да Ви гледам в позиция на пълен саботьор на собствената си държава. През цялата една година Вие не бяхте конструктивна опозиция, а действахте със всички почтени и непочтени средства срещу държавата. Това не е държавно отговорна позиция и аз за съжаление повече не бих дал гласът си за Вас. Все пак Ви пожелавам успех и дано аз се бъркам в мнението си, но едва ли!

257

Анонимен

преди 9 години

Бойко защо и как стана Генерал знаете ли,благодарение на криминалния преход акоо се не лъжа

256

До 277

преди 9 години

Яд ме е единствено, че има такива *** като тебе, които за дребни парички са си продали задниците на комунистите и страната ни затъва в комунистическата мизерия с всеки изминал ден, а тия 100 000 $ само ще ги сънуваш при сегашното ни положение на най-бедна страна!

255

Анонимен

преди 9 години

Бойко 1992 год знаетели за кой гласува ? За БСП да знаете а честито

254

Анонимен

преди 9 години

До 276Ми ок, мен ми плащат 100 000$ на знак, яд ли те е?

253

До 272

преди 9 години

На мен поне не ми плащат и не ми се налага да пиша глупости да ми се смеят, че съм *** за да не мога да разбера огромната вреда, която комунистите продължават да нанасят на страната ни и малоумно да ги защитавам като платените червени ***!

252

jan

преди 9 години

Пролетарска - извинете - номенклатурна диктатура в действие. Невзрачното същество Вигянин бе с х.й избутано напред. Да му е честито.

251

Тина

преди 9 години

Реформаторите се наведоха "на ляво" и доказаха, че въобще не стоят зад каузата силна десница, а точно обратното!! Няма как през цялото време да плюят по ГЕРБ и нищо лошо за БСП и ДПС!! Ясно е, че Раданчо се отчита в сараите за свършената работа!!!

250

Анонимен

преди 9 години

До До 269"но това е една от многото лъжи, наречени опорни точки," Ти целия си една опорна точка, на която се опира коропулъозното туловище на екзистенциалния.

249

Анонимен

преди 9 години

"А за сведение Б.Борисов е инженер" Хахах. Какъв инженер, е Борисов, бе?! Ти чуваш ли се. А за това какво трябва да си работил за да си добър политик и държавник. Роналд Рейгън - актъор. Нискън - адвокат в дребна кантора. Татчър - завършила химия, разработва емулсии за сладоледи. И.т.н. Всякакъв може да си и пак да си добър държавник, ако ще и шивач да си бил, мутра, брокер. Не твърдя тук, че Бойко е лош понеже не е умен. Твърдя, че тая фукня с "маркуча" е *** еснафщина от негова страна.

248

До 269

преди 9 години

Любезни, но малко информирани другарю, ако беше следил дебатите в последните дни на Парламента щеше да ти стане ясно, че милиардите, отклонени от Здравната каса не са изхарчени и си стоят в Бюджета, това Менда Стоянжова го обясни 100 пъти, няма никакви милиарди, които да са откраднати, парите са си в бюджета, но това е една от многото лъжи, наречени опорни точки, които папагалски се повтарят с цел да станат истина, но лъжата няма как да стане истина!

247

Анонимен

преди 9 години

До До 255Кои липсващи милиарди, бе любезни? Тея дето Дянков ги дръпна от Здравната каса? Или тея дето Господаря на Маркучите искаше да вземе от МВФ?

246

Стефан

преди 9 години

Няма как човека който се е грижил за живота и здравето на диктатора Тодор Живков да е десен политик и антикомунист. Е Н П нямат мозъци в главите щом приемат Б.Б. за демократ и го хвалят. В коя държава бодигард на диктатор става премиер, ами само в България. Спомнете си какво стана в Румъния с дружката на Тато Н. Чаушеску и как вие от милиционерската партия Герб ще ни учите на демокрация.

245

До Спонги

преди 9 години

Спонги, гъбо тъмносиня като господаря си Драгалевския крадец, който ти плаща да пишеш срещу ГЕРБ и ти си същата червена мухоморка, но боядисана в тъмносин цвят!

244

До 255

преди 9 години

Не до 225 а до 255!Я не се прави на перде, тия липсващи милиарди и ти ще ги плащаш, нищо че Кутев сега ти плаща заплата да тролиш по форумите! Откъде знам, че си червен *** ли, ами няма как нормален човек да е доволен от комунистическите правителства до сега и толкова да ги хвали, а да плюе по най-успешния ни премиер след Стамболов, освен ако не е платен от ***!