92

Национал

преди 9 години

Поне да бяхте написали коя е сградата ? Сталинските висотки не са 1 или 2 !!! За гостиница "Украина " ли става дума ???

91

Flame

преди 9 години

Браво на смелите младежи!! Явно не всички в Русия обичат лилиПутин!!

90

Българин

преди 9 години

до 153: Значи ако не съм укрофилски настроен, автоматично ставам "проруски" настроен, така ли е според вас? Слаби са ви опорните точици, тролчета :))) Аз съм пробългарски настроен, жалки укрофилчета, а минусчетата, дето ги цъкате, само още повече ви издават, че сте антибългари.

89

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБългария Е с ЕС и САЩ !А със северна азия са само предателите комунисти и нацистите!Въпрос на манталитет и идейно подковаване.

88

Българин

преди 9 години

до 156: И къде в "СЛАВА УКРАН" става дума за свобода и справедливост? Това си е славене на чужда страна, в български форум. Би ли проверил своите опорни точки, преди да търсиш такива у хора, които изказват обосновано и аргументирано мнението си?

87

Българин

преди 9 години

до 151: Укрофилско доларджийско предателче, сам се издаваш. Отивай да си прибереш паричките от Нюланд! Защо ругаете България и българите, предатели такива? Пак ти повтарям, като толкова харесваш Украйна, че за теб е по-важна от България, заминавай там. Аз не харесвам Русия и нейната политика, нямам работа там. За мен България е по-важна от всяка друга държава, но за теб явно не е така.

86

Анонимен

преди 9 години

До БългаринАко обичаш свободата и справедливостта, автоматично ли ставаш "укрофилски" настроен??Я пак прочети опорните си точици?

85

Мда

преди 9 години

А в Украйна осъдиха на 5 години затвор един младеж, само защото събирал подписи за федерализация. Е, на колко трябва да осъдят тези ***, издигнали по подобен начин чуждо знаме?

84

Анонимен

преди 9 години

До БългаринКремълско рубладжийско ***, чий го дириш в България бе дежурен ***?Ти защо не заминеш към истинската си родина?

83

е,де

преди 9 години

бояджиите са във властта,бе,брачед.Ама има и доста овце,дето блееха цяла година.

82

Българин

преди 9 години

Тук разни укрофилски антибългарски предатели пишат "СЛАВА УКРАН". Какво правите в България, предатели такива? Щом сте толкова укрофилски настроени, заминавайте за Украйна и се записвайте сред наемниците, които се бият срещу народа в източната част на страната. На България укрофили терористи като вас не са нужни.

81

Анонимен

преди 9 години

И в Мордор ще дойде Свободата !

80

Анонимен

преди 9 години

И у нас имаше такива вандали бояджии..... Де ги сега да оцапотят Министерския съвет, след като Плевнелиев назначи един опасен комунист за служебен премиер?

79

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Герoi не вмiрают !

78

ооо

преди 9 години

по коментарите виждам, че тук сте предимно мишки със зависимост към водка...

77

Рус

преди 9 години

До хаха140 - това не е сградата на МГУ, а е на Котельнической набережной.

76

хаха

преди 9 години

Това е сградата на Московския университет,тия са сигурно някакви трошляци студенти жадни за минута слава.

75

боклуци

преди 9 години

Те я са някакви *** като пуси райд,иска им се медийна слава и пари от посолството на сащ,нищо друго........

74

Рус

преди 9 години

Колкото и да плюете срещу Русия, това не ви прави нито по-умни (за каквито се мислите), нито по-богати, нито по-желани. Хубавото на форома обаче е, че тук вашата дума е чута не само от жените или приятелките ви. Разбирам, че когато човек е мачкан от сутрин до вечер има нужда да се искаже. Продължавайте другари, но Русия е световна сила, факт, а България я рисуваха (Entropa) като турскя екнеф на ЕС, факт.

73

той

преди 9 години

така си е,освен това ще станат медийни звезди.Най вероятно и нещо бело са приели.Но в едно са прави,желаят рейтинга на Путин да не е 83,а 93%.Май го постигнаха.