18

ИСТИНАТА Е....

преди 9 години

Пичове...на никой тук НЕ му пука че са застреляли ***,един ,двама или десет....Проблема е ,че И в САЩ имат големи проблеми,а учат цял свят как да живее...проблема е в двуличието на Б.Дом и това че се имат за безгрешни..........

17

Анонимен

преди 9 години

Нещо липсва патоса в тази статия. Ако това беше макар и бегло свързано с руската полиция щяхме да четем драматичен роман с всякакви налудничави заключения. *** много постна манджата тоя път.

16

Анонимен

преди 9 години

От тук нататък белите да се убиват от бели полицаи, жълтите - от жълти, черните - от черни. Иначе е расизъм.

15

?!?

преди 9 години

Сейнт Луис години наред оглавяваше класацията в САЩ за града с най-много убийства на глава от населението. Освен това 95% от престъпния контингент е бил от малцинствата. Грубо статистически на всеки 20 застреляни 19 ще са черни.

14

Анонимен

преди 9 години

Има много неща в американското общество които не са в ред, но за едно винаги съм им се възхищавал: правомощията дадени на органите на реда да си вършат качествено работата за да пазят закона и реда (както в случая). Важи не само за полицаи но и за редови граждани: влиза ли някакъв психопат в дома ти, имаш законовото право да го гръмнеш на място. Затова се дразня когато тия гангстери от гето скачат на площада и трошат. А един полицай де факто е обвинен в това, че си е вършил работата.

13

:-)

преди 9 години

Американската полиция не се научи.Когато си бял полицай и ти излезе агресивен, въоръжен и опасен *** насреща и заплашва да те осакати, изнасили или убие, се обаждаш до управлението да ти изпратят цветнокож полицай да го гръмне, че иначе ще си имаш неприятности с разни правозащоитни организации, медии и местната цветнокожа общност :-)

12

Анонимен

преди 9 години

Браво на полицията за твърдата позиция!

11

Анонимен

преди 9 години

То така представени нещата, изглеждат като чист расизъм, бял полицай тва, бял полицай онова, бял полицай застрелял цветнокож. Всъщност новината трябва да е : Агресивен мъж с нож, нападна полицаи и беше застрелян.

10

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо на 3-ти му слагате минуси....Все пак е носил нож.Два куршума в краката и е готов.Но както казваше френският шофьор на такси в Час пик 3-искам да съм американец,искам да видя какво е да убиваш хора безнаказано....

9

далиболи

преди 9 години

Е нЕма ли начин на всичките тия полицаи да им предложат работа по специалността в България...???

8

:-)

преди 9 години

Абе какво сте ги зажалили тези, само за дето са ***! Единият - застрелян, след като крал от магазин, другият "страдалец" от астма сгазил човека и буйствал, докото го задържяли, третият се репчил на полицаите с нож в ръка...Искам и в България такива полицаи, които не ги е страх да се разправят с престъпниците, дори да стрелят по тях, когато е нужно.

7

Ми

преди 9 години

"Предаде ИТАР-ТАСС!" ха ха ха ха

6

tih velikan 681

преди 9 години

V BG prez komunizma sa izbivani po razlichen nachinPruskali gi s markucha sus studena voda prez zimata i do 10dni sa bili kurban izstinal umryal.Prebit v MVR izhvurlen v hrasti predi da umre.Porusen s alkohol znachi alkoholk.Tova ne e v usa i spravedlivost za tova samo ot Gospod.Tam za edin sluchai shte vdignat grajdanska voina,a pri nas 500g robstvo 45 robstvo i 25pak robstvo,no pod imeto Demokracia..i kolko li godini sa nujni da promenim mantaliteta si...moje bi dvoino

5

Ö

преди 9 години

Абе и на тебе да ти се изпречи някой *** насреща крещейки и да приближава към тебе с изваден нож, и ти ще стреляш.

4

Анонимен

преди 9 години

МАЙДАН,идва новият МАЙДАН,сам че този път протестиращите ще бъдат подкрепени от цял свят.......

3

Анонимен

преди 9 години

ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯЯЯ---ТЯ ДЕЙСТВА И РАБОТИ......РАДВАЙТЕ СЕ РОБИ.........

2

Анонимен

преди 9 години

полицаите не са ли ги учили да стрелят в крака?

1

Анонимен

преди 9 години

Оа вие защо биете ***?