34

До Анчо Шукри

преди 9 години

Така е, имате! Но освен права, човек има и задължения. А балансът между двете е в основата на всяко едно добросъседство в частност и обществото като цяло.Простичко е и не иска много усилия, но...

33

националист

преди 9 години

От *** и комунисти-социалисти няма отърване.

32

до Анчо Шукри

преди 9 години

Кой кога ви е оспорвал правата? Само че те са точно толкова колкото са и на останалите граждани на България. Кой ви внуши, че вие имате повече права от останалите?И не пренебрегвай историческия път на получаването на гражданските права. Човек най-напред приема ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, които произтичат от неговото гражданство, започва да ИЗПЪЛНЯВА тези задължения и чак тогава получава права.Но на вас правата ви бяха подарени,без да ви се държи сметка дали си изпълнявате задълженията! Затова халът е такъв

31

ьь

преди 9 години

Дайде да отделим малко от териториата си и да им направим автомомна държава. Бодлива тел и въоражен патрул по границата, който прмине стрелба.. да си се управляват сами и да си се циганият там ей...

30

Анонимен

преди 9 години

След като в закона има възможност да се изсели съкооператор от кооперацията трябва да може да се изсели съселянин.

29

Цеко

преди 9 години

Да си прокурор трябват топки , да си полицай трябва и началника ти да е с топки ! В БГ това не е така !!!

28

Анонимен

преди 9 години

Боже! Каква пародия на държава? "Органите на реда" предпочитат да охраняват престъпници, отколкото да им покажат откъде изгрява слънцето! Това по коя европейска директива го правите?

27

уж-демокрация

преди 9 години

Не би трябвало да има трудности, ако хората искат много, в законодателството да се въведат ефективни мерки срещу самозабравили се лица, семейства и цели фамилии. Само това реално е демокрация. Всички други форми са посттоталитарни, преходни ли олигархични решения, щом потъпкват желанието на местните. И запомнете, че законите и правилата се пишат от нас, съобразено с неписаните правила и закони.Накратко - щом са се събрали хората и са заявили това си желание, то го направете! Не казвайте неможе!

26

Анчо Шукри

преди 9 години

Българете трябва да разберете, че ромите имаме права.

25

Да ма не точно

преди 9 години

До Добре де!Само да ти поясня , че в затвора праща СЪДА , а не ПОЛИЦИЯТА. Схващаш ли ?

24

Добре де!

преди 9 години

Може и да не се изселват, ама полицията трябва да си гледа работата и някои направи ли нещо -- веднага в затвора!Полицията трябва да се съобразява с новите дадености и да не продължава да слугува на ДПС -- така, че *** трябва да бъдат най-послушните и да внимават!!!! Затвор!!!Ако, трябва ще се въведе и смъртната присъда!

23

До 17

преди 9 години

Нали знаеш, че в българската история има подобен пример за справяне с проблем. Само че не са ги натоварили на яхти, а на шлепове. И не са били от друг етнос, а са имали неприемливи политически възгледи, които са се опитали да приложат на практика. И не са отплавали за друга държава, а просто с шлеповете се е случило нещо Станало се е през 1923 г.

22

Анонимен

преди 9 години

Значи трябва да се промени законът. Това не е невъзможно. В противен случай се стимулира саморазправата. Тези хора вече са били прогонени от други места, а оттам, където са извършили изнасилвания, са ги изгонили други ***.Изводът е ясен - били са прогонени, въпреки че законово основание за това няма. Просто хората са се справили сами.

21

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ЕЕХ,АКО ХИТЛЕР БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА,СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ,ПОЛИТИКА КОЙТО Е НАПРАВИЛ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА АДОЛФ ХИТЛЕР,БЛАГОДАРИМ ТИ ФЮРЕРЕ

20

Анонимен

преди 9 години

Значи да ги изселим от населеното място нямало текстове. А интересно защо има текстове за изселване от етажната собственост на лица с доказан рецидив от нарушения (не че някога се е случвало или поне аз не знам!) и докъде трябва да се стигне за да почне държавата и някои от нейните органи да си изпълняват задълженията спрямо наглото неспазване и погазване на закона/реда? Тук ще направя отпратка и към вчерашната закачка с "паяка" в Несебър. Явно хората трябва да грабнат сопите, за да се отпочне..

19

Анонимен

преди 9 години

Хората не разбраха ли , че няма Държава и трябва да вземат нещата в свой ръце?---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Няма държава ли! Я скочи на турците, *** или банките, да видиш дали няма държава. Какви медии ще лавнат, какви социолози и психолози ще завият, какви НПО-та и посланици ще се сразквичат, каква жандармерия и полиция ще ти се изсипе. ДЪРЖАВА ИМА. НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

18

IYI

преди 9 години

абе в един момент ще се втвърди чепът,но не осъзнавате,че времето е злато,особено за децата ни.

17

asd

преди 9 години

някой изтри всички коментари. Да живее свободата на словото.

16

Анонимен

преди 9 години

Фиктивни прегледи "по документи"... 90% от нещата в държавата се правят на този фиктивен принцип. От технически прегледи на МПС-та до оценките на студентите в университетите. България е фиктивна държава където всичко е наред "по документи". Безработицата намалява "по документи", заплатите се вдигат "по документи". Няма етническо напрежение "по документи". Гръбнакът на организираната престъпност е счупена "по документи".А фирмата поддържаща ковчега в тази сграда? И тя ок по документи.

15

няма как

преди 9 години

Ами да се заселим тогава в прокуратурата...