12

Анонимен

преди 9 години

Не пречи да се изплатят всички гарантирани депозити, пък банката нека си остане затворена!Банката вече трети месец само приема вноски по кредити, а не изплаща никакви суми. От това нейно действие би трябвало да се е акумулирала не малка ликвидност, за боято незнайно защо квесторите мълчат! Тази събрана ликвидна маса и средствата във фонда за гарантиране на депозитите би трябвало да са достатъчни за да се изплатят гарантираните депозити .Не е нужно да се чака да минат изборите .

11

--

преди 9 години

Най са ми смешни "реформаторите" - Цветан Василев бил лош, но парите на Реформаторския Блок са в КТБ, защото имало най-голяма лихва ?!?!?

10

АНТИМУТРА

преди 9 години

До Анонимен 9АЙДЕ СТИГА СИ ЛЪГАЛ!!!!ОРЕШАРСКИ ПОИСКА ДА СЕ ПЛАТЯТ ГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ НО ОТ ГЕРБ И АТАКА НЕ ГО ПОДКРЕПИХА!!!!АТАКА ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩА НА НИКОЙ НИЩО!!! А ГЕРБ ЗАЯВИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ ВСИЧКИТЕ НО НЕ ГО ГЛАСУВА ЗА ДА СЪЗДАДЕ СМУТ И ДА СЕ ВЪРНЕЛИ НА ВЛАСТ!!!ГЕРБ И АТАКА СЪСИПАХА НЕЩАТА ИНАЧЕ ДА Е ПЛАТЕНО ОТДАВНА ГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ!

9

Анонимен

преди 9 години

И тоя има интереси определено

8

Анонимен

преди 9 години

Ама за какъв банков надзор говори Ханке? Банков Надзор в БГ!?!? Интересно е какво вършат по цял ден там. И пак няма виновни. Това ако се случи в UK, ще има съд и ще хвърчат глави и дори ще променят регулатора от парламента. Тук абсолютно НИЩО не последва. Пълен резил сме, отчайваща държава наистина. Пфу!

7

Анонимен

преди 9 години

Решението за казуса КТБ: Изплащат се на хората влоговете до 100 000 , който има повече изгаря бог дал бог взел заемите се прехвърлят към друга банка и така държавата не трябва да дава и една стотинка за една източена мутренска пирамида.

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя Ханке ни нашляпа като въшливи котета.

5

АНТИМУТРА

преди 9 години

До Анонимен 6ТОВА МОЖЕ ДА ГО КАЖЕШ САМО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ С РАЗЛИКАТА, ЧЕ ТЕ НЕ ФАЛИРАХА БАНКА А ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА С НЕ РАЗПЛАЩАНЕТО С ГОДИНИ КЪМ ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ!!!!

4

--

преди 9 години

Стив Ханке - известен като бащата на МИЗЕРИЯТА у нас.

3

Анонимен

преди 9 години

Гея, Бея и миндила Орешарски свършиха добра работа успешно източиха здравната каса, фалираха банката, изгониха лекарите от болниците, спряха строежа на магистрали и европроекти, оставиха хиляди работници без заплати , браво!важното че страх вече няма, нал тъй?!

2

АНТИМУТРА

преди 9 години

СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ГЕРБ И АБВ КАЗАХА, ЧЕ СА ВИНОВНИ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!!С ДВЕ ДУМИ ДО ИЗБОРИТЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!!!!СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ ВЪПРОСА ОТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ!

1

Ха,ха,хаааааа....

преди 9 години

Стиф Ханке каза да фалират банката ....ама , шубето е големо на ***:...НАЛИ КАТО ФАЛИРАТ КТБ--ПОСЛЕ ТРЕБВА ДА ИЗВАДЯТ КРЕДИТИТЕ И ДЛЪЖНИЦИТЕ НА СВЕТЛО ПРЕД НАРОДА ...?!КОФТИ РАБОТА .....ХА,ХА,ХААААААААААААА....