90

хипнотизирани зайци

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

89

награда за мир

преди 10 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

88

Анонимен

преди 10 години

17 войника от украинската армия са пресекли границата и са се предали и сложили оръжие на Руска територия като са пожелали да останат в Русия. Трябвало е да прочетат анализа на Яковлев за да знаят колко зле е в Русия и как се е забатачил Путин и за победите на украинската армия над сепаратистите, тогава намяше да се предават.

87

под диктовка

преди 10 години

Статията е написана под диктовката и с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру! Цру най-голямата терористична организация в света!

86

Гениално!

преди 10 години

Добрият Порошенко има коварен план срещу лошите руснаци и техния лош конвой с лоша хуманитарна помощ. Порошенко ще протака достатъчно дълго време влизането на конвоя в Украйна, за да могат, през това време, неговите добри главорези да избият цялото население на Донбас! И тогава лошите руснаци няма на кого да оказват хуманитарна помощ! Гениално!

85

без пардон

преди 10 години

Новини от вече бившата Украйна: опълченците са разгромили колона на елитната 95-та аеромобилна бригада. Унищожен е и фашисткия батальон "Горынь".

84

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 164 - Не - случаят е друг- тъй като цитирам не журналистически руски партенки и политикус. ру, а официални руски и украински нормативни актове, както и официални сайтове, според които одкб / руското нато/ води инфовойна в бг. форуми чрез коментари, русофилите не могат да понесат факта, че съществуват обективни материали, доказващи, че мнението им трябва да се разглежда от българите като военна руска пропаганда odkb-csto.org/news/detail.php?ELEMENT_ID=3499&SECTION_ID=91

83

Иван

преди 10 години

Стига сте писали *** статии! Путин си е Путин харесва ли се тива на Америка и ЕС е както виждаме без значение за него а те може да си пишат още дълго поръчкови статии,не ,че в Руссия не се пишат подобни за распада на Европрйския съюз и Стеахливият президент на Америка

82

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Не съм с комунистически убеждения. Отидох на екскурзия с Транссибирската железница.Аз бях в Русия преди 2 седмици. В Иркутск. на Байкалското езеро, Новосибирск, Екатеринбург, Казан, Москва и Санкт Петербург, т.е. Ленинград. Пътувах с влак от Пекин през Монголия до Москва. Чисти и красиви градове, много млади, образовани и добре облечени хора, модерни коли, Културни забележителности навсякъде.Селата са изоставени, в интерес на истината.

81

пенко

преди 10 години

Грешка имах предвид Попов ,а не ***. Как може да вади текст споменаващ "пълна изолация на Русия" дни след оформянето на БРИКС. Как ще стане тази изолация - Португалия,Испания, Италия и Гърция гащите не могат да си обуят ,колко анлийски и немски пари са / па и американски/вкарани в Русия с цел оборот и печалба .Знаете ли ,кога изтока ще позволи но ционистите от САЩ да ги заробят- точно никога.

80

софиянец

преди 10 години

От тук нататък ВСЕКИ русофил, който ме нарече гей, защото ника ми е мъжки и защото НЕ СЪМ русофилка и имам различно от русофилите мнение, ще бъде жестоко НАПСУВАН от мен. С извратеняците ще постъпвам като с извратеняци!

79

Въпрос

преди 10 години

А,някой пита ли Путин като кой иска да свърши и дали ще свърши.На този Яковлев доста са му платили

78

софиянец

преди 10 години

151 - Гейове сте всички мъжи- русофили- изпитвате любов не към лица от противоположният пол, а към путин - лице от собственият ви пол. Аз съм хетеросексуална семейна жена, но заради СЕКСИСТИ- ****ТИ- като теб - реших ника ми да е в мъжки род. Най- странното е, че именно русофилите, ПРЕДИ да разберат, че съм жена, в коментарите си ме обиждаха и ме караха да правя всякакви странни за мен видове секс. ИЗВРАТЕНЯЦИ СТЕ РУСОФИЛИ- НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ЕДНА ЖЕНА....ГНУС МЕ Е ОТ ВАС!

77

до бай Генчо

преди 10 години

на този въпрос може да отговори единствено Тодор Христов , той е специалиста по всичко.

76

бай Генчо

преди 10 години

Абе какво стана с тоя случай наскоро когато кремълският диктатор Путин беше заповядал на проруските терористи да свалят граждански малайзийски самолет над Украйна и изби 300 души - CNN, Reuters, BBC - всички демократични свободни медии говореха само з заповедта на Путин да се свали самолета. Знае ли някой какво стана с този случай? Защо ни занимават с настроенията на руския елит и мнението на някой си Яковлек.

75

Анонимен

преди 10 години

Как сте европидали, болят ли дупенцата? :DВероятно болят, Путин ги разпра, затова лаенето продължава :)

74

пенко

преди 10 години

Софиядец в провинцията не се провеждат гей паради -бе софиядец! Относно икономиста Яковлев мисля, че просто икономисва акъла си , но пък и Василева е една -незнам каква си.

73

софиянец

преди 10 години

До Провинциалист142- Моята уста е уста на коренячка -старозагорка, т*панар и моите деди знаят отлично кой е митрополит Методий Кусев и защо всички старозагорци уважават паметта му.....

72

От книгата - 3

преди 10 години

т.е. да бъде изтрита от лицето на земята за назидание на всички други племена, населяващи Изтока, за да се знае какъв позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, ако дръзне да вдигне ръка на великата Русия. книга 1,2 и 3 е копирано от "Сите българи заедно" - "ЗАЩО РУСИЯ ПОДКРЕПИ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1913 г., СЛЕД КАТО БЕШЕ ПОДПИСАЛА ВОЕННАТА КОНВЕНЦИЯ ПРЕЗ 1902г. ДА Я ПАЗИ?"

71

От книгата - 2

преди 10 години

Целта на нашите усилия трябва да бъде не целокупна България, а подялбата даже на сегашното княжество между съседите му: румъни, сърби и гърци, с изключение на широката полоса по дължината на Черно море, която Русия може да поиска да остави за себе си. По-нататък Татищев подчертава, че с България трябва да се постъпи така, както е било постъпено с Полша, т.е. ...