108

Анонимен

преди 9 години

тоя човек като ви каже добър ден,погледнете къде е слънцето.едно приказват, а съвсем друго вършат.

107

Kuncho

преди 9 години

Абсолютно лицемерие са изказванията на Руснаците, не зная кой още се вързва!

106

морски

преди 9 години

САЩ като се пишат най-големите демократи и защитници на мира и Слава на човешките права защо разпалиха размирици и воини в Авганистан,Ирак,Сирия,Сърбия,Либия,Алжир,Египет сега и Украйна?Единствената държава позволила си да разпали война в Европа след ВСВ.Слава на Русия!

105

Анонимен

преди 9 години

до 147Всъщност е немска, по-късно разработена от различни учени в Европа. Няма да е лошо преди да се правиш на умен (какъвто явно не си) е да се запознаеш с това което възнамеряваш да плюеш.

104

Анонимен

преди 9 години

Русофилистична *** желая ви бавна и мъчителна смърт!

103

Анонимен

преди 9 години

До 147Ако наистина вярваш в това значи твоето IQ е колкото страйната температура.

102

Анонимен

преди 9 години

Пращате хуманитрен конвой... който преди да стигне контролния пункт на червения кръст сменя посоката... в същото време вкарвате военен конвой през оградата на границата в посока Донецк и в същото време говорите, че не правите нищо... ае руска *** не сме 80-те години, че да ви минават номерата!

101

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИма ли някой, с IQ над средното, който още да му вярва на този от снимката?--------------кво е IQ ? Американска мерна единица за дебилизъм? Моля ти се, нас не ни лови този коефициент, именно защото вярваме на този от снимката, а не на разни ***.

100

ДО 138

преди 9 години

До морскиКато не иска война, защо въоръжава сепаратистите?И защо влезе в Крим?

99

Анонимен

преди 9 години

До ДарвинОт война имат интерес само обонговците в САЩ .---------и къв им е интерсеса да има война ?

98

Анонимен

преди 9 години

Има ли някой, с IQ над средното, който още да му вярва на този от снимката?

97

СПИРО ЯНАКИС

преди 9 години

Гръцката Армия трябва да влезе и да подгони българите до река Дунав и там да ги хвърли.ТАКА ЩЕ ОТМЪСТИМ НА ХАН АСПАРУХ И НЕГОВАТА ОРДА ТАТАРИ, КОИТО ОСКВЕРНИХА МАИКА ВИЗАНТИЯ ПРЕДИ 1333 ГОДИНИ.

96

.

преди 9 години

Да здрафствует Владимир Илич Путин !!!

95

Анонимен

преди 9 години

"Руски военен конвой е навлязъл в Украйна"и"Русия няма да воюва с Украйна"Пак съветско-комунистически лъжи. Кое е от двете?

94

морски

преди 9 години

Еврогейовете не разбраха ли че Путин не иска война!Войната е само в техните триполови глави.Слава на Русия!морски

93

да ама не

преди 9 години

До Шаран -БГБандюгите от 1989 до днес умират от кеф народа да не гласува,тъй като най-малко *** купени гласове и железния под строй гласуващ електорат на едната политическа сила,им гарантират нови 4 годишни обширни переспективи за кражби на воля от нови заеми,европейски фондове,банки и каквото се сетите още.Все се надяваме за един нов Стамболов,Ботев,Левски или бай Тошо,ама все не може да го роди още българската майка юнашка.Все ражда крадци и мошеници да управляват прекрасната ни Родина

92

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1,одисейчо, ти една пенелопе не можеш да опазиш, седнал си света да оправящ!международното право не се спазва от сащ и ес, които наложиха санкции като заобиколиха ООН!

91

морски

преди 9 години

Много ме кефи как при всяко раздвижване на части от руската армия Украйна и запада пълнят шортите.Параноици!Слава на Русия!

90

obama

преди 9 години

До АнонименHa,ha,ha!

89

Шаран -БГ

преди 9 години

Никой от нас не е избирал политици ! Който е гласувал, е гласувал за някаква си там партия, чийто вожд е обещавал да ни "оправи"! От времето на некъдърника Ж.Виденов и "гениалния" му фин. министър не съм доближавал изборна урна на помалко от 500 метра и няма да го направя при тия закони ,докато съм жив! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ! Волю неволю избирате същите бандюги !