9

Милена

преди 9 години

Успех, Бойко! България е с теб!

8

анонимен

преди 9 години

***,чакай първо да се види,колко са глупаците който ще те подкрепят,защото те видяхме,че си некъдърен,два пъти едно и също не казваш,неграмотнико.

7

Анонимен

преди 9 години

Така де, ни АЕЦ, ни 7ми блок, плана за унищожение полека лека върви... съвсем скоро и двата ни реактора ще са нарочени от ЕС като негодни

6

Монархист

преди 9 години

Абе, пожарникар ***, ти и за АЕЦ Белене говореше, че ще го строите, пък после се обяснявахте като невидели, че нямало да го строите. Същото и тука - няма да го строите, ще ви натиснат отвън и ще строите, та ушите ви ще пукат. Никой вече не ви вярва! Никой!

5

Анонимен

преди 9 години

Хм... ГЕРБ СПРЯХА АЕЦ БЕЛЕНЕ И РЕШИХА ДА ПРАВЯТ 7-МИ БЛОК ! ДАЖЕ ГОВОРЕХА КАК РЕАКТОРИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ ДА СЕ СЛОЖИЛИ В КОЗЛОДУЙ, ВСЕ ЕДНО ЩЕ СМЕНЯТ КРУШКА ! ПО-ГОЛЕМИ НЕГРАМОТНИЦИ ОТ ГЕРБ НЯМА !!!

4

Гринч

преди 9 години

Хахахаха, енергетик номер 1 на страната смята цена за ядрено гориво. Браво Бойко, добре че са улавите да блеят по теб и да ръкопляскат. 300 милиона евро може да струва охладителната система с кулата на реактора, горивото дори за ВВЕР-а (82 тона) е към 90 милиона долара, нали малка разлика. Размечта се да краде отново с голямата кофа, сладур. Тичай бъгарино да ласуваш за вожда, от страх към комунистите. Толкова елементарно, че чак обидно.

3

Анонимен

преди 9 години

Серизозно ли, Борисов? Ама да не дойде Маккейн и да забравиш какво си казал? Всъщност и да не дойде Маккейн, мненията Борисови издържат до другия ден, после си ги сменя.

2

ало Ваньо

преди 9 години

Аз вече си закичих портрета на кауня, а вие?

1

chach

преди 9 години

che koi si ti.