352

Питанка

преди 9 години

Тия от "Икономист" що не ръпат ябълки?

351

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевНикога не подценявам хората и никога не ги обиждам-поне тук в форума.В момента четя новината в Риановости и някои от пунктовете(а те са съществени) си пропуснал в твоя коментар.Ако новината си я прочел в "независимите"български медии--тогава ясно.Ако си я прочел в руските,значи някои подробности не си ги разбрал...Кое и как и защо.....

350

Анонимен

преди 9 години

самолета бил натоварен с мъртви тела , хахахахахахахайа бе *** ти някога минавал ли си през летище, самолет с официалния номер на полет натоварен с мъртви тела, ами къде са отишли пътниците тогава ?

349

до наблюдател

преди 9 години

Къде прочете тази новина ,дай повече инфо моля....Просто е интересно да видим--толкова много шум вдигнаха за този Боинг,а сега "раследващите" страни мълчат като нас.ани.......

348

Анонимен

преди 9 години

Шпиончев,пак не си разбрал--Шефа на Роснефт е поискал помощ от правителството--за съдействие на отпуснати кредити,тъй като според санкциите НЕМОЖЕ да взема кредити повече от 90 дена.Та помоща която иска шефа е--Правителството на РФ да разшири списъка на банките от които може да вземат кредит--тъй като Роснефт е държавна,и този списък се определя от правителството--сега разбра ли.....

347

Т.Т

преди 9 години

До ШпиончевЕлементарни клишета пишеш,точно като "Работническо дело" навремето.За твое сведение,Китай облича цял свят и най-вече САЩ.Бразилия е силно развита в селското стопанство,а и Мексико-която е подвласна на САЩ в голяма степен--офицялно заяви,че е готова да доставя пилешко и свинско месо-демек взема пазара на САЩ.И последното исказване на мексиканският президент стана новината бомба в САЩ--цитирам по памет--Проклятието на съдбата ни да сме съседи със САЩ,е по-страшно от божието проклятие.

346

наблюдател

преди 9 години

Някой да е прочел последната новина, за сваленият пътнечески Боинг?Ужас!Оказало се,че "истинският" самолет е излетял 17 минути,след като вече е ударен провокативният фалшив самолет(на мъртвите "пътници").Прекара ли са го по друг коридор и е кацнал по живо и здраво!Трима специалисти от комисията,са докладвали за пробойни на кот-пита(на сваленият самолет)от 30мм калибър,с който са на въоръжение летящите във близост СУ!...

345

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРезервите на Русич не са 500 милярда$. С 500 милярда бяха увеличени резервите само за последните 4 години.-------не беше ли 500 трилиона?

344

Анонимен

преди 9 години

561, кажи го това на японците, австралийците, англичаните и европейците, да видиш какво ще ти отговорят. За Африка и Азия нама да говоря.

343

Анонимен

преди 9 години

Резервите на Русич не са 500 милярда$. С 500 милярда бяха увеличени резервите само за последните 4 години.

342

Анонимен

преди 9 години

Нео, това са глупости. Русия никога няма да завземе 80% от света. Никой не може. Не че никой не се опитва де. А и не и е това им е целта. Целта им е да се развиват и да печелят пари. В момента при тях е най - чистата форма на капитализъм. В развитите капиталистически страни вече отива към нова форма на феодализъм. За пример САЩ - Колко висши американски политици има от семейство Буш? Колко фамилии държат основния капитал?

341

Анонимен

преди 9 години

крим е руски, но света е хамерикански , колкото и да се пънете

340

Анонимен

преди 9 години

До неоРусия има резерви около 500 млрд долара.-----------аз мисля че резервите са към 486 млн и 25 с

339

Анонимен

преди 9 години

US китоловец, навремето САЩ твърдяха, че са срещу идеология, създадена от германците и посадена в Русия за да им спре настъплението. Сега става ясно, че са срещу народа на русия и правотро му да се самоопределя и да ползва сам благата на земята си. Нали се сещаш, че залога е съвсем различен и че ще видиш нещо съвсем различно. Или не се сещаш? Навремето руснаците даваха за една ромика или адидас и последните си пари. Сега сами си трошат айпадите. Да намираш разлика?

338

нео

преди 9 години

Русия има резерви около 500 млрд долара. Автора не знам откъде има данни но са грешни. Цялата истерия около братята е че решиха да загърбят долара и да правят съюзи с азия и лат.америка. Юдеомасоните са ***. Русия ще заграби в орбитата си 80% от света. Ще останат само Сащ и някои ервопейски страни. Това плаши юдеите. И с право. Путин се срещна с египетска делегация. И те са готови за доставка на продукти. Сърбия, Македония също ще търгуват с Русия. И без гейовете ще има живот.

337

Х

преди 9 години

Не виждате ли,че това е поредният им театър да разпокъсат повече и повече,за да вземат повече и повече..Големите империи са си добре,ама вижте какво става с всички останали..Това е една постановка и много добре кълвем..Това почва да ми писва...

336

neo

преди 9 години

Поредната заядлива статия на наакан прозападен,разбирай прогейски журналист. Врякат на умряло янките и еврогейовете'защото за първи път в историята Русия не отстъпва на гадните им провокации и лъжи и санкции,нямащи нищо общо с доказателства за намеса на Русия в Украйна. Отвратен съм от някои западни политици. Не съм изненадан за сащ.....тяхната политика е добре известна и на малчуганите. Те са прозрачно ***. Света е голям. Русия няма нужда от запада. Бразилия каза че може да изхранва цяла Русия

335

ВИЖТИ

преди 9 години

"Резервите на държавата на стойност 173 млрд. долара в държавни инвестиционни фондове, натрупани през годините от обилни печалби от продажбата на петрол, ще бъдат стопени, за да се стабилизира рублата и да се изплатят дълговете на държавните банки...https://imf.org/external/np/sta/ir/IRProcessWeb/data/rus/eng/currus.htmа тук резервите са 478,250 милиарда долара.Хубаво вижте тази сума.Англо-саксонските мошеници пак са се изхвърлили на сухо,ама има *** които да им верват.

334

Анонимен

преди 9 години

548.Живея в USТова го казват тук, с колко се е покачил рейтинга на Путин от Олимпийските игри до сега !Рейтинга на Обама е спаднал , по международната политика , която води и този световен мес в момента !За това дава вече 2 пресконференции !В Ирак не е възможно да не са знаели какво става с месеци. И как ислямистите имат американските танкове ?

333

US citizen

преди 9 години

$$$ , така се е препълнили с харпуни , чеее : $100 = £59