73

Радане

преди 10 години

Радане, тъпо коп-ле си ти. Не забравяй, че работейки за Костов ти работиш за БСП. С тези си изказвания, ще сринеш и без това крехкото доверие в РБ -- не знам вече, кой ми е по-противен в този блок, ти или Кунева.Кунева ще излезе, с повече акъл от тебе, което май няма да е голямо достижение.

72

РЕД

преди 10 години

РАДАНЕ,РАДАНЕ,КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ,АМА ЩЕ Е ПО- ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА,ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНА ОТ ДПС,БСП,НО БОЙКО САМ УПРАВЛЯВАШЕ,САМ ПОЕ ОТГОВОРНОСТ,САМ ПОДАДЕ ОСТАВКА КОГАТО НЕДОВОЛСТВОТО БЕШЕ СТИГНАЛО ДО СМЪРНИ СЛУЧАИ,А ВСИЧКИ ДРУГИ СА ГОЬОН И СТОЯТ НА ВЛАСТ ДА КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,ТАКА,ЧЕ САМО ГЕРБ!

71

Анонимен

преди 10 години

До 82. Много си прав, пич и затова хората го харесват Бойко. Може да е простичък, да е самовлюбен, но няма хънта-мънта. Каквото мисли, ти го казва в прав текст. Понякога е грубо, понякога бърза, но не шикалкави като другите и това е по-добре, защото няма големи изненади.

70

Иво

преди 10 години

Абе (днес.бг) защо постоянно показвате и давате трибуна на ......ще ви го спестя на какви,този членува в партия от 50 човека,Кривоустата в партия от 3 човека...събирайте мнения от народа, точно този и Кривоустата народа не им е дал думатаааааааааааааааааааа

69

десен

преди 10 години

Ако съм сигурен, че Сугарев и Е. Михайлов ще влязат в парламента ще гласувам за тях. Поне съм убеден, че са почтени и истински антикомунисти. За тази политическа *** на снимката -никога!!!

68

Анонимен

преди 10 години

уж сврели главите в дясно, а всъщност са се одупили яко наляво!

67

Анонимен

преди 10 години

явно реформаторския *** продължава да подкрепя бсп и дпс!

66

Анонимен

преди 10 години

Кънев, направо си го признай че искаш да *** червени и *** буби. Същия *** като Костов си - уж десен, а всъщност си въртиш *** като вентилатор. Аман от червени ***!

65

Анонимен

преди 10 години

Между другото, като словоизказ, поведение че и биография тъпата СИКаджийска Мутра много повече подхожда на определението "Чугунен комунист" !Едно на ръка, че си пази още червената партийна книжка.

64

ДО 80

преди 10 години

Не 14 ами още 44 години нямат да бъдат забравени щетите нанесени от Костов на България! Яко бръкна в г*за на обикновенните хора(цитирам те).....

63

Анонимен

преди 10 години

Номера от селски вечеринки. Доган си тури Местан, Костов си сложи този ***. Винаги съм бил десен и антикомунист ама това сборище от партийки с по един файтон хора не ми се нрави нещо. Бойко може да всякакъв но поне казва нещата ясно и точно. А този говори точно в стил Станишев -виевати фрази, нищонеказване и на-вече антиГЕРБ. Герб ли ти е най-големия проблем, Радане???

62

Божо

преди 10 години

Успех, Реформаторски блок !!! Единствената смислена политическа формация в България. Троловете да си тънат в мизерия !!! България има нужда от нормална дясна алтернатива !!!!

61

Анонимен

преди 10 години

Ако забелязвате, червените *** не са забравили в омразата си Костов.Явно яко им е бръкнал в г^за!14 години не е на власт, но още им държи влага.Не искат да му простят, че обърна България към Европа а не към северна азия...

60

ЬЬЬЬЬЬ

преди 10 години

ДРЪНКА САМО ГЛУПОСТИ.КОСТОВ Е ЗАД НЕГО.

59

Анонимен

преди 10 години

Кунева им разказа играта на реформаторите, грешно си подбраха хората

58

пена

преди 10 години

Който не скача е червен, Радане!

57

акуд

преди 10 години

радан кънев новия защитник за интересите на дпс

56

Анонимен

преди 10 години

Радан Рамадан Байрам - ИванКостовски ***!

55

Анонимен

преди 10 години

Само не разбирам защо точно този е толкова притеснен

54

Цоков

преди 10 години

Раданчо, ако повтаряш грешката на БСП на изборите досега, не е сигурно дали ще успееш въобще да спретнеш парламентарна група. Говоренето срещу ГЕРБ втвърдява техния електорат и на 5 октомври, вместо да се радваш на някаква мижава победа, може да коментираш как ГЕРБ купували гласове, за да оправдаеш собственото си безсилие.