73

Радане

преди 9 години

Радане, тъпо коп-ле си ти. Не забравяй, че работейки за Костов ти работиш за БСП. С тези си изказвания, ще сринеш и без това крехкото доверие в РБ -- не знам вече, кой ми е по-противен в този блок, ти или Кунева.Кунева ще излезе, с повече акъл от тебе, което май няма да е голямо достижение.

72

РЕД

преди 9 години

РАДАНЕ,РАДАНЕ,КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ,АМА ЩЕ Е ПО- ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА,ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНА ОТ ДПС,БСП,НО БОЙКО САМ УПРАВЛЯВАШЕ,САМ ПОЕ ОТГОВОРНОСТ,САМ ПОДАДЕ ОСТАВКА КОГАТО НЕДОВОЛСТВОТО БЕШЕ СТИГНАЛО ДО СМЪРНИ СЛУЧАИ,А ВСИЧКИ ДРУГИ СА ГОЬОН И СТОЯТ НА ВЛАСТ ДА КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,ТАКА,ЧЕ САМО ГЕРБ!

71

Анонимен

преди 9 години

До 82. Много си прав, пич и затова хората го харесват Бойко. Може да е простичък, да е самовлюбен, но няма хънта-мънта. Каквото мисли, ти го казва в прав текст. Понякога е грубо, понякога бърза, но не шикалкави като другите и това е по-добре, защото няма големи изненади.

70

Иво

преди 9 години

Абе (днес.бг) защо постоянно показвате и давате трибуна на ......ще ви го спестя на какви,този членува в партия от 50 човека,Кривоустата в партия от 3 човека...събирайте мнения от народа, точно този и Кривоустата народа не им е дал думатаааааааааааааааааааа

69

десен

преди 9 години

Ако съм сигурен, че Сугарев и Е. Михайлов ще влязат в парламента ще гласувам за тях. Поне съм убеден, че са почтени и истински антикомунисти. За тази политическа *** на снимката -никога!!!

68

Анонимен

преди 9 години

уж сврели главите в дясно, а всъщност са се одупили яко наляво!

67

Анонимен

преди 9 години

явно реформаторския *** продължава да подкрепя бсп и дпс!

66

Анонимен

преди 9 години

Кънев, направо си го признай че искаш да *** червени и *** буби. Същия *** като Костов си - уж десен, а всъщност си въртиш *** като вентилатор. Аман от червени ***!

65

Анонимен

преди 9 години

Между другото, като словоизказ, поведение че и биография тъпата СИКаджийска Мутра много повече подхожда на определението "Чугунен комунист" !Едно на ръка, че си пази още червената партийна книжка.

64

ДО 80

преди 9 години

Не 14 ами още 44 години нямат да бъдат забравени щетите нанесени от Костов на България! Яко бръкна в г*за на обикновенните хора(цитирам те).....

63

Анонимен

преди 9 години

Номера от селски вечеринки. Доган си тури Местан, Костов си сложи този ***. Винаги съм бил десен и антикомунист ама това сборище от партийки с по един файтон хора не ми се нрави нещо. Бойко може да всякакъв но поне казва нещата ясно и точно. А този говори точно в стил Станишев -виевати фрази, нищонеказване и на-вече антиГЕРБ. Герб ли ти е най-големия проблем, Радане???

62

Божо

преди 9 години

Успех, Реформаторски блок !!! Единствената смислена политическа формация в България. Троловете да си тънат в мизерия !!! България има нужда от нормална дясна алтернатива !!!!

61

Анонимен

преди 9 години

Ако забелязвате, червените *** не са забравили в омразата си Костов.Явно яко им е бръкнал в г^за!14 години не е на власт, но още им държи влага.Не искат да му простят, че обърна България към Европа а не към северна азия...

60

ЬЬЬЬЬЬ

преди 9 години

ДРЪНКА САМО ГЛУПОСТИ.КОСТОВ Е ЗАД НЕГО.

59

Анонимен

преди 9 години

Кунева им разказа играта на реформаторите, грешно си подбраха хората

58

пена

преди 9 години

Който не скача е червен, Радане!

57

акуд

преди 9 години

радан кънев новия защитник за интересите на дпс

56

Анонимен

преди 9 години

Радан Рамадан Байрам - ИванКостовски ***!

55

Анонимен

преди 9 години

Само не разбирам защо точно този е толкова притеснен

54

Цоков

преди 9 години

Раданчо, ако повтаряш грешката на БСП на изборите досега, не е сигурно дали ще успееш въобще да спретнеш парламентарна група. Говоренето срещу ГЕРБ втвърдява техния електорат и на 5 октомври, вместо да се радваш на някаква мижава победа, може да коментираш как ГЕРБ купували гласове, за да оправдаеш собственото си безсилие.