33

БУДА-ла

преди 9 години

Протестите бяха за Боко, а той подло ги прехвърли на Орешака и по едно време се бяхте заблудили, че протестите са за Орешака.Сега ще има да плачете за Орешака с евтиния ток, че като се завърне Боко и ще ви вдига пак сметките, за да си пълнят джобовете.Още преди 100 години Тесла "хвана" свободната енергия и я разпространи безплатно електрическата енергия, но нали така как как да печелят Мошениците и 100 години след това продължават да ограбват хората с ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, а вече и с фотоволтаици?!..

32

7

преди 9 години

Тая овца и тя не иска да каже същината на проблема - това са ВЕИ и Мариците, които висят като воденичен камък на шията на НЕК. Опасност от режим няма - евтин ток може да пусне Колодуй, държавните марици, даже на ТЕЦ варна с вносните въглища е мнгоо по-евтин тока от този на молтаиците. В краен случай от Румъния ще внесем и пак ще има. По-скоро тази к*рва се мъчи да оправдае поскъпването и плаши с режим матриала. Боко да помни как го изгониха с камъни, и пак ще стане акос е заиграе с тока

31

Анонимен

преди 9 години

Ами махни пиявиците-посредници, ЧЕЗ, ЕВН, Енерго-про и НЕК ще излезне на люта печалба! Същата печалба, която прибират тези изедници.

30

МАФИЯТА УБИВА

преди 9 години

Писна ми от мафиотски структури с тези темпове в държавата до 2020 година ще останат 1000 000 Българи и малко от другите етноси,какво правите ве държавни служители освен да КРАДЕТЕ И УБИВАТЕ индиректно Български граждани!?

29

Анонимен

преди 9 години

хаха как плашат раята с режим на тока

28

Анонимен

преди 9 години

160 бивши депутати и сегашни имат веи кажи нещо за веи захариева що мълчът всички

27

Валентин

преди 9 години

"Според нея обаче това правителство може да подготви законови промени, с които членовете на ДКЕВР да не могат да се сменят лесно, защото точно това ги прави толкова манипулативни."Браво бе още едни ХРАНТУТНЯНЦИ и НЕСМЕНЯЕМИ при това. Работа до живот и ДАЛАВЕРИ до ДУПКА нали не могат да ги СМЕНЯТ.

26

Попа с картечницата

преди 9 години

Докато има подизпълнителски фирми с надути цени за услугите няма да спре да се източва НЕК.

25

ус

преди 9 години

това правителството, реално на ЦРУ в БГ действа и убеждава само чрез страх и паника, внушаван ежедневно на обществото, все за някакви пари говорят,че ние ще плащаме, нашите поколения, режим на тока през зимата, санкции от ЕК ..., а реално нищо вършат, само страхове внушават, по цял ден по медиите говорят лъжи, те са просто едни предатели, все пак в природата има естествен баланс и справедливост, различна светската, от която няма как да избягат, която рано или късно ще ги достигне ...

24

енергетик

преди 9 години

Вече 70 години БКП-БСП крадат и мачкат честните хора в България. Енергото е най крадения сектор. Първенството се държи от Дългия инкасатор Р.Овчаров. Сега същия се прави на ментор и дава акъл. С такава партия България е загубена. Новите опорни точки на червените *** както винаги са насочени срещу всички, които не са от техните крадци. Да ама не.

23

макето

преди 9 години

Да постигнем цената на тока от 0.02 лв хляба да бъде 0.16 за 0.5 ст се взимаше половинка гроздова да живее Комунистическата партия вечна дружба с Русийската федерация напред другари към светлото бъдеще

22

Анонимен

преди 9 години

Абе как става това ,аз плащам цял живот ,а НЕК губели ???

21

Анонимен

преди 9 години

На тая в министерското й кресло, ако сложат един ***, ще върши същата работа като нея .

20

Анонимен

преди 9 години

Група тарикати, които направиха ВЕИ, сега живеят на гърба на хората в България. Ние ще стоим на студено и ще правим икономии, а те ще живеят на широко. Това е демокрация!

19

Анонимен

преди 9 години

Усещате ли вече ръката на ГЕРБ? Още не е започнало да работи служебното им правителство и почнаха с репресиите си! Защото в тази криза и липса на работа да говориш за увеличения и съкръщения е наглост!

18

Анонимен

преди 9 години

колкото и да поскъпва тока като нямаме пари да го плащаме все тая. хората почнаха масово да правят икономии. даже и икономичните климатици не пускат вече. бойлера се пуска за 10 мин колкото да не е баш студена водата. готви се веднъж седмично и храната се пази в хладилника. и от бензин вече се икономисва. всеки мина на велосипед, а всички коли са пред блока. това второто го подкрепям.

17

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Още една куха лейка! Значи така, има свръхпроизводство на електроенергия, преносната мрежа не била добре, щяло да има режим на тока! Хайде сега *** гъс*о ми обясни на *** език какво значи това! А , отгоре на това трябвало да се повиши цената на тока! Ами да , разбира се нали ВИЕ трябва да печелят! Американците също, покрай тях и прокопиевчетата! Браво момчета, говоря за прокопиевчетата, най-сетне взехте властта! Крадете колкото можете, след вас идва ГЕРБ, значи след вас и потоп!

16

социолог

преди 9 години

След престъпното правителство на БСП и ДПС , който и да е на власт ще е в пъти по добър от крадливата шайка на Орешарски. Да изтеглиш над 5 милиарда заеми за една година и от тях видни са само по 4.50 лв. от м. юли повишение на пенсиите е нагло и си е за затвор. Вижте само от 5 дни е новото правителство и Брюксел пусна парите по ОП програма за Регионално развитие и строителите вече си получават парите.Това да ви говори нещо.

15

гост

преди 9 години

И тази женица твърди, че е специалист, експерт и .... , айде , че много ни плакнат -кажете си с колко ще увеличите цената на ел енергията , а не ми говорете небивалици за режим, скъпи експерти , искам да ми отговорите , когато разходите надвишават приходите, кога масите решават , че им е писнало- за справка Маркс / той не е бил беден/

14

подкрепете ни

преди 9 години

защо няма статия за сутрешното стачка пред бнб в момента хората събират подписи и правят нова политическа партия поради машината в КТБ.скоро ще има нова политическа сила тя ще се състои от разгневените депозитанти от КТБ. Хора излъгани и окрадени от българските политици. българи и дете и се подпишете за да съберем 40 хиляди подписа и да направим много политическа силаПрочети още на: dnes.bg/crime/2014/08/13/pak-opitaha-da-oberat-banka-v-sofiia-prez-noshtta.235465