59

Анонимен

преди 9 години

Както и обратното!

58

до 67

преди 9 години

Иран са еди от малкото мюсюлмански държави в които закона не се оповава на корана.За разлика от повечето *** те са светска държава, бих ги сравнил с Турция.

57

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

Не вярвайте на тази Гьобелсова пропагандна машина "Фокс нюз" В Иран действително е забранено да си сменяш вярата ,или ако някой иска да се ожени за иранка ,трябва да приеме исляма ,но в страната има различни верски общтности включително християни -предимно арменци ,евреи и др които имат равни права с всички останали .В самия Техеран има няколко синегоги и еврейска общтност и много арменски църкви .

56

Хонорик

преди 9 години

До фиткоВ такъв случай,борбата трябва да е срещу онези,които изопачават исляма,понеже те са опасни и за самите мюсюлмани.Няма друг начин,понеже подобни хора промиват мозъка и на нормалните вярващи сред умерените мюсюлмани и ги превръщат в потенциални убийци-дори и сред децата,където възможността за въздействие са много по-лесни.

55

фитко

преди 9 години

До No Islam In Europeсамо дето в корана християните и евреите са описани като "вярващи" а не неверници.. *** трябва да си чел друго освен учебник по българска история за 5ти клас.. корана забанява да се нараняват хората от Авраамовите религии Християни,Мюсюлмани и Евреи. Неверниците са политеистите от епохата..

54

No Islam In Europe

преди 9 години

Ама как така религията на мира исляма, ще иска смъртта на собствените си сънародници? Да не са решили пак да използват мирните методи описани в корана за разправа с "неверниците" ?

53

ь

преди 9 години

значи просто тоя сайт вече деградира съвсем.. колкото и да са ви заплатите .. съжалявам ви.. и каквито и извинения да имате журналисти ли сте какви сте тука..сори за вас наистина.. честта не се купува

52

акуд

преди 9 години

къде са обама и кери да коментират тези разкази

51

bg

преди 9 години

Irancite sa svestni hora,zaobikoleni ot sunitska sataninska gnusna sperma,podkrepjana ot prokletoto pleme(AIPAC I Suveta za Vunshni Otnoshenia).

50

Анонимен

преди 9 години

V evropeiskiq syuz e po sladko...

49

Анонимен

преди 9 години

до sergestands"Не се връзвайте на тази уловка. Какви християни в Иран, какви 5 лева.Иран от 30 г. е ислямска държава и всички други религии отдавна за изкоренени.---Не в вярно. Иран е теократична държава - управлява се от представители на различните религии които са равноправни. Виж в уикипедия. Хрисияните колкото и да са малък процент, имат запазени места в парламента пропорционално на броя им. Същото е с юдеите и зороастрийците. Тази статия е чиста пропаганда.

48

bg

преди 9 години

Na takiva hora zaduljitelno trebva da se pomaga.Te sa nadejdata na Chove4estvoto,te sa dobrotata na Chove4estvoto.

47

да ги спасим

преди 9 години

Да идват!

46

(не)случаен минувач

преди 9 години

Ей п*д*л администратор дето ме триеш като кажа нещо по остро за нашите политичеки ***, четеш ли кво пише в 51... и защо не триеш и не блокираш такива рушители на държавата ни...

45

Анонимен

преди 9 години

Не можем да приемаме иранци, ако в Украйна се закучи, къде ще подслоним българите от там? Те са с абсолютно и безусловно предимство. Трябва много да внимаваме и да си пазим границите, особено южната. Мечтата на Турция е да ни вкара колкото се може повече мюсюлмани и покрай Косово и шиптърите да стигнат до Босна и сърцето на Европа. Тази подмолна война на подмяна на етноса и религията никак не е за подценяване!

44

Хонорик

преди 9 години

Като гледам какви зверове са част от мюсюлманите,започвам да си мисля,че са потомци на онези юдеи,дето са искали да пребият блудницата с камъни и Христос им казал:"Който от вас е без грях,нека пръв хвърли камък..."

43

Хонорик

преди 9 години

Сред евреите може да има измамници,лихвари и престъпници,но като цяло ги предпочитам пред ислямистите.Знаете ли защо?Понеже във всяко общество си има измамници,убийци и престъпници,даже в България те са твърде много.Само че за мен крайните ислямисти са врагове на цялото човечество,каквито са били навремето нацистите и фашистите.Техните убеждения са опасни за всеки човек и противоречат изцяло на Божия призив за любов и милост.

42

Хонорик

преди 9 години

До ZvqrИзраел ще ви види сметката на всичките!Май е крайно време да има изселване на мюсюлманите в мюсюлмански страни,конфискуване на вимуществото им,освен онова,което могат да вземат като личен багаж,а онези които се вдигат на джихади-в газовите камери!

41

AF

преди 9 години

Сегa рaзбирaме Всички кaкво е ислям.Избивaт невинни хорa в Ирaн зaщото сa християни.Избивaт невиннв Ирaк, зaщото сa от "другите".Избивaт невинни в Сирия, зaщото сa рaзлични.Стрелят срещу Изрaел, зaщото сa евреи.Целят се в Европa зaщото е построенa, трябвa дa се плячкосвa.Унищожaвaт aнтики, зaщото не сa "от техните".Пaзи Боже !

40

Анонимен

преди 9 години

До ZvqrЯ пак.