17

Nox

преди 9 години

до анонимен 161. Мене не ми пречи кой на какъв език говори. Искаш да комуникираш с някого -- говори на езика му. Никой пък не е длъжен да говори с тебе, било то българин, *** или турчин.2. Ситуацията с етническите руснаци в украйна няма ама нищо общо с това тепърва да се одобрява втори официялен език. Той вече е бил удобрен и след това в последствие НЕЛЕГИТИМНОТО правителство наложено от САЩ им го отне.3. Как не ги е срам, че не приемат току така наложено с преврат правителство. Пфууу...

16

Nox

преди 9 години

"Русия ако влязат пряко в интервенция на Украинска територия това дава повод на На наглите американци да влязат във война и да настроят света срещу Русия.....гответе се за война това е положението"Мене нещата ми мязат на не каква да е, а Световна война. Дано да бъркам...

15

Анонимен

преди 9 години

До NoxЗабрани езика? някой изобщо знае ли подробности за този закон??? Отменен беше дискриминиращ закон, който уж позволяваше регионален език на админитративно ниво, но наистина правеше това само за руски. Прочетете защо на град Измаил му беше забранено да получи втори былгарски език!!!!! Този закон беше дискриминиращ и подкрепящ само една общност, а в Украйна има много малцинства. Освен това се замислете искате ли регионален турски език в България!

14

Иво

преди 9 години

Против Русия и Америка съм и не взимам страна За България съм

13

Анонимен

преди 9 години

Руснаците - "сам себе режисер".... сами приютиха Янукович, сами окупираха Крим, сами изпратиха диверсанти служители на ФСБ и ГРУ (Бородай, Стрелков, казашки формирувания), сами изпращат оръжия и военна техника, сами бомбардират Украйна с Град от своя територия, а сега сами изпращат "хуманитарна помощ, за да помогнат на пострадалите".....

12

ODESSA

преди 9 години

Бил съм по целия свят. Даже съм и хаджия, макар че не знам къде съм сложил удостоверението :)

11

Иво

преди 9 години

Украйна е управлявана от Сащ ,а те искат да влязат във война с Русия по не пряк начин,затова украинската армия изтребва собственото си население и провокира Руснаците по всякакъв начинРусия ако влязат пряко в интервенция на Украинска територия това дава повод на На наглите американци да влязат във война и да настроят света срещу Русия.....гответе се за война това е положениетоНа другия край мюсюлманите се помислиха за велики и нито Нато нито ЕС не взимат отношение До кога ше продължава това

10

Анонимен

преди 9 години

Пичове след наводненията в БГ, от ЕС поне по 1 дъвка почерпаха ли?

9

Nox

преди 9 години

"руснаците в Украйна години наред живееха най-добре, защото им се даваше най-много, изведнъж решиха, че нещо не им харесва и вдигнаха оръжие. Предатели! Тази държава ги е хранила, а те се вдигат срешу нея!"Те се вдигнаха срещу незаконното правителство наложено с преврат, което им забрани езика и което сега извършва геноцид бетер като кръвожадните евреи в Газа.И Украйна, и Израел засложават да валят над тях атомни бомби заради военните престъпления, които извършиха тази година.

8

до 5 и 6

преди 9 години

Абе какво сте седнали да им обяснявате на тези празни дини виж, че те си знаят само едно ,че руснак е първия човек стъпил на слънцето и сега не може да се говори с тях.

7

мисионера

преди 9 години

бежанците с български корени искат на Запад , там било по-хубаво.

6

Crusader

преди 9 години

Бежанците с български корени да получат Веднага БГ паспорти и да бъдат заселени в Разградска или Кърджалийска област.

5

Анонимен

преди 9 години

До ODESSAИзраел е създаден предимно от руски евреи, после СССР вкарва Израел в ООН. Ако отидеш в Израел ще видиш "израелци", които говорят и до днес руски и не знаят иврит или какъвто и да е семитски език.

4

Анонимен

преди 9 години

Абе стига сте писали глупости. Как така си решавате, че само едната страна е виновна, а другата няма вина? И на база КАКВО? Вие слепи ли сте, че Русия години наред задушаваше Украйна и до толкова се беше вплела в тази държава, че Украйна играеше постоянно по свирката на Русия. После руснаците в Украйна, които години наред живееха най-добре, защото им се даваше най-много, изведнъж решиха, че нещо не им харесва и вдигнаха оръжие. Предатели! Тази държава ги е хранила, а те се вдигат срешу нея!

3

Анонимен

преди 9 години

Украинците явно не четат западните медии и не знаят, че емигрират при "агресора".

2

ODESSA

преди 9 години

Странна работа, пияните мужици, са доброволци, помагащи на бедстващите си сънародници. Да живее сащ, еу и израел.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Не заслужават мирните жители на източните украински области,тази съдба на...бежанци,в собствената си...страна.Безсмислието на това братоубийство няма...оправдание.Киевската власт в Украйна,с...действията си,копае непреодолим ров,меду два братски народа и държави до вчера.Бумерангът ще се стовари върху тях,но вредата ще бъде огромна и трудно...преодолима.