36

софиянец

преди 9 години

ако путчето излезе право, ще взема да реша, че българското племе не е чак толкова просто - едва ли не ще бъде едно еволюционно ниво над хохлите... кефи ли ви гейберасткото правителство на нищожеството, ъ?

35

Мария

преди 9 години

Щом Бареков го казва, значи не е правилно, защото той за всичко говори обратното!

34

Иво

преди 9 години

Кой го интересува какво казал тоя презерватив. Ще изкара няколко години е европарламента и ще залезе неизгрялата му звезда. Като му секна финансирането му се стопиха и процентите. Логично е. Едва ли ще има хиляди застъпници за жалката му партийка на изборите.

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа им запазят на него и Волен пещерата в Карлуково като заслужили политици!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Ако тия 80 % искат бареков, значи съвсем са се опиянчили

31

Владо

преди 9 години

Няма отрезвяване в Бареков,дори и жена му не го иска

30

?

преди 9 години

Бе тоя наистина ли е гл..... или само на такъв се прави.

29

Рали1

преди 9 години

Бареков,ГЕРБ са си ГЕРБ и са техни партийни работи.Ами вашата партийка накъде отива?Коалицията започна да се разпада,започнахте да прибирате други,ама те до кога ще изтраят?Офиси затваряте из страната.От 21 юли е това:"Сова Харис: До 5,9% се стопи за три месеца електоралната подкрепа за Бареков"!От 11% през май-много надолу за много кратко време.Същото проучване-ГЕРБ-30 %,за Борисов-48%-ОДОБРЕНИЕ.Твоите проценти от къде са,от КОЕ проучване и на КОЯ агенция?

28

Горан Горанов

преди 9 години

Не може да му се отрече, много е пробивен!

27

Драган

преди 9 години

Голям кеф! В неделя партийните тролчета са 2-3. Другарите си знаят че в събота и неделя не се работи, а Кутев и Йотова са по банкети! Бареков е пич! Той определя кой колко % ще взема, той назначава себе си за министър председател,той нарежда на всички, той измисля всичко,той,той ТОЙ е!Обаче и него и Станишев и Местан ги тресе комплекса за малоценност, като видят някой портрет на Бойко!И-истерия! Искам да го видя на пресконференцията след изборите този говорящ папагал!

26

sona

преди 9 години

ox'samo gluposti ot toa

25

Гост

преди 9 години

На тоя вече нали не може да мине Костинбродският номер, сега реши да се заиграва с процентите? Кукловодите му не виждат ли колко са жалки?

24

за 24

преди 9 години

Е той вече няма да купува гласове - банката дето го спонсорираше фалира...

23

още може

преди 9 години

Какви са тез 80 % ?!?!?Хайде ,дръзя, да се включат мишо шамара, мая общата, ванко 1, цар Киро, цветелин Кънев и да докажем,че 99.99 % не искат ГЕРБ !!!!!

22

Смех

преди 9 години

До АнонименКолко ти е тегаво, а? Големите купувачи на гласове са си ясни от време оно, но Бареков с неговите 240 000 до момента направо ви гложди здраво!

21

социолог

преди 9 години

Другарите от БСП-ДС много са го закъсали щом разчитат на патерицата си Бареков. Щом слушат неговите наркомански приказки ще гледат власт през крив макарон. А за ГЕРБ не се притеснявайте , техните избиратели са умни и образовани , а не като на БСП и ББЦ и пенсионери неграмотни.

20

Димитър

преди 9 години

Толкова народ изгони мутрите от парламента, сега ги изкараха едва ли не, че цяла България ги е заобичала отново! Не на тази мафия!

19

Анонимен

преди 9 години

Барачов, каквото щеш си говори,мисли, даже пиши! Наесен отново ще останеш изненадан и не познал! Не се коси за другите, събирай пари че ще трябва да купуваш много гласове за да минеш 4%! В момента си около 0.43%.

18

Анонимен

преди 9 години

Бареков приеми просто, че цензурата във всъшност е контролен орган пазещ донякъде от глупави и неуместни изказвания. Нарекъл си партията ти "България без цензура" ама това не значи, че трябва да мяташ всичко, което ти дойде на акъла в медиите. Все пак ние сме един народ и хората, които не мислят като теб не са длъжни да ти слушат глупостите, само защото си си нарекъл партията "без цензура". Един човек като говори трябва да казва истината, а не само да се стреми против цензурата.

17

Баба

преди 9 години

Баба е гербер, че гласува за шараните. Нарко, шарко това е бъдещето.