39

Леле че народ

преди 9 години

Ако е само 12 % направо трябва да черпят хотелиерите и другите заети в тая сфера Но тази година 12 другата 24% и след 5 години нема да има туристи и айде чао чао икономика на ***

38

от Сънито

преди 9 години

До 670 евроЗаплатата на камериерка на Сънито е 600 лева!Като от тях за карта транспорт се дават 120-150 лева!И със поскъпналите билети(миналата седмица), транспорта ще стане още по-скъп!Осигурен е един ден почивка на седмица!

37

До euro

преди 9 години

Говорим за условия за ски.

36

euro

преди 9 години

щом като си ходил и на Банско и на Олимп ще ти задам един въпрос . Къде е по-застроено ?

35

Анонимен

преди 9 години

България е жертва на комунизма.Ако нямаше тук комунизъм сега щеше да е друго.То какво да сравняваме с Гърция и Турция, като там не е имало комунизъм.

34

До euro

преди 9 години

Ами обикалял съм по Олимп представи си. Не може да се сравни с Рила. Иначе има красиви места. Има един каньон, който е много красив. Но говорим за условия за ски.Турците се хвалят с техните писти, но реално нямат там проведени състезания за световната купа. И нямат такива условия като тук. Имат пари, но то само с пари не става.

33

670 евро

преди 9 години

Например заплатата на камериерка у нас е в порядъка 400 - 450 лева, докато минималната работна заплата в Гърция е 670 евро.

32

до 44

преди 9 години

И какво има Гърция като растителност?Едни палми и толкоз.

31

До 37

преди 9 години

Ходил съм в Гърция, бил съм и на остров - Егина. Красиво е, но не видях и там чешма край пътя.Иначе съм бил в Комотини, Кавала, Солун, Патра, Коринт, Атина. И съм бил по няколко пъти. Обикалял съм доста. И не видях чешми край пътя.Може би гърците нямат такъв обичай да правят чешми, незнам.И в Турция не съм виждал чешма край пътя.В Турция никой не пие вода от чешмата. Купуват си питейна вода в бутилки.

30

Анонимен

преди 9 години

ГЪРЦИЯ Е МАЗАРАТИ ДОКАТО БЪЛГАРИЯ Е МОСКВИЧ!

29

euro

преди 9 години

Банско е ски център от световна класа. Нито гърция , нито Турция имат такъв.-----------------------------ако видиш какво е само на Улудаг покрай Бурса и ще ти падне шапката.за Олимп в Гърция няма да ти кажа нищо.

28

Анонимен

преди 9 години

най-големия проблем е мръсотията на плажа, във водата и после по улиците. всеки чака другия да свърши работата с почистването - хотелите - общината и общината - хотелите. презастрояването също е проблем. персоналът по заведенията също е зле обучен и нагъл. Празнувахме рожден ден в едно заведение и им оставихме 300 лв сметка за 2 часа, а накрая един он групата си изгаси фаса в чашата с кафе и ни направиха скандал до небето. постъпката му не е за ръкопляскане, но пък какво толкова е станало?

27

княз

преди 9 години

Къде е Росен Петров, бе? Росенееееее????? Уеар ар ю, май френд? Покажи сееее, не се крий...Бисеров и тииииии...

26

диви бабайти

преди 9 години

С гнусни и потни диви бабайти, отвратителна храна и кисело и намръстено обслужване туризъм не става....Гърците са прави, "където стъпи български крак дори цветята увисват"!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Хммм, да... ходил си ти из Гърция! Поразходи се малко по островите и после седни да пишеш!

24

alster

преди 9 години

До СъветТова да важи само за туристически престой в БГ. Примерно максимално до 3 месеца.

23

Анонимен

преди 9 години

В България има около 3000 растителни вида.В Гърция около 300 растителни вида.Факт.Другият път се запознайте с фактите.Толкова красива природа като в България няма никъде.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Какво пак са ни виновни "американските съюзници"!? Щото ние сме алчни и ***! На крив х.... вълната му пречела!

21

Анонимен

преди 9 години

В България природата е добра има условия и риродни дадености.В Турция и Гърция нямат нашето разнообразие на растителни видове.Все пак да пишем нещо реално.Банско е ски център от световна класа. Нито гърция , нито Турция имат такъв.Море, планина, минерални извори. Я отидете в Гърция и Турция и вижте там край пътя дали има чешми с планинка чиста изворна вода.И Гърция и Турция са бедни на питейна вода.

20

не разбирам!

преди 9 години

не ми е ясно защо има изненадани и недоволни - ако искам купон, парти и бар отивам там където ги има, ако търся спокойствие, природа, почивка - пак ги намирам. Слънчев бряг, Златните, Несебър, Созопол VS Синеморец, Ахтопол, Балчик... Ако искам да ми се усмихне някой, да ми каже "ясус" да си платя в евро и да плувам в тюркоаз : Закинтос, Крит, Санторини, Сарти. На испански и английски се изкарва чудесно на Канарите, без да си платил национален дълг за самолетен билет.. за политика лафче? - пас!