373

Анонимен

преди 9 години

Дадат ли снимка на Путин , толкова платени пудели ппъзват ,че и да кажеш най очевидната истина, ще ти нацвъкат минуси , без и те да знаят защо.Безмозъчна работа.

372

Анонимен

преди 9 години

тълкувайте факти а не кой какво писал!и търсете причината и последствията за всичко!и не може в 21- ви век в европа да се стреля с балистични ракети по градове и селяа и с фосфорни снаряди и с авио бомби по градове!!!това не може да го позволи нормален руснак или украинец!та те бяха една държава толкова години и една армия!!ясно е кой разбутва нещата!!ито не само от сега!!

371

Анонимен

преди 9 години

Много тъпо измислена статия от Ройтерс , Путин не е *** че данахлуе директно в Украйна ,това никога няма да стане .

370

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 477Бих добавил - и все по-***... и още каквото се сетиш!

369

Аман от олигофрени

преди 9 години

Пак платена статийка!Пак се пишат глупости!Пак се хвърля прах в очите на обикновените хорица!Да ама не!!!Хората вече не са прости,неосветлени и глупави...Всичко тръгна от неистовото желание на Обама и ко. да заградят Русия отвсякъде със свои слуги-разцепването на Украйна е почти факт,а какво по-хубаво от това да вкарат и Русия в сценария.За н-ти път казвам-аз не съм защитник на Русия,но това което правят Обама,Камерън и другите около тях е меко казано нагло!

368

Анонимен

преди 9 години

Българите стават все по - ***!

367

Анонимен

преди 9 години

Език , на това което се пише на сградата че единението прави силата.За жалост сте ,моите помургавели братя и сестри!

366

Б

преди 9 години

До ФАКТ"лумпенизирани и идиотизирани индивиди ,заставени да работят до прпадък, където основната морална ценност е да забиеш нож в гърба на колегата, за да му заемеш мястото.Храната и телевизията са така натъкмени, че да държат хората в едно състояние близко до преживен ***,следящ основно да консумира..Училищата са масите са под всякаква критика"Звучи точно като България в момента.

365

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecТи си доста умен. От коментара ти личи...

364

ukrainec

преди 9 години

До м..да Путин е *** като ***-ие психично болен-очакваите в скоро време война !

363

Нахуйко

преди 9 години

А ние Бъларите сме спечелили най-много, като дойде пак ББ на есен ще се оправим хептен...

362

до 460 гурбетчия

преди 9 години

Ти се замислил с тъпия мозък откъде руснаците ще имат копейки .... питай Норвегия за 1,5 милиарда евро кой се храни с тяхната риба която продават в Русия. А рибата развива мозъка ...... и за теб ще е полезна .......

361

Анонимен

преди 9 години

Украинските войски постигнаха огромен напредък към разгромяването на сепаратистите на изток-------------Бла, бла, бла - тържествени тиради, излъчени в съответствие с указанията на държавния департамент. Пак манипулационна статийка, с поредната доза пропаганда...Украйна загуби 2/3 от годните си за полети самолети, поне 30% от личния състав на въоръжените сили (сеа провежда мобилизация на лица над 60 год възраст (!) и внася оръжия от Полша плюс наемници. Голям успех, няма що... Без САЩ фалира.

360

м..да

преди 9 години

Статията е едно тъпо и невярно внушение.Путин няма да рискува с Украйна.Путин е умен и знае че искат да го вкарат във война.

359

ФАКТ

преди 9 години

В Австралия сега е рай, а САЩ е едно голямо гето от лумпенизирани и идиотизирани индивиди ,заставени да работят до прпадък, където основната морална ценност е да забиеш нож в гърба на колегата, за да му заемеш мястото.Храната и телевизията са така натъкмени, че да държат хората в едно състояние близко до преживен ***,следящ основно да консумира..Училищата са масите са под всякаква критика,само богатите могат да си позволят качествно образование.Повечето мислят,че Бетовен е куче...

358

Анонимен

преди 9 години

Путин ще влезе и ще си анексира Украйна као пич. Никой копче няма да му каже.

357

Анонимен

преди 9 години

Napisanoto gore sa samo gluposti...nito Ukraina pecheli, nito Putin se gotvi za nahluvane.

356

NoFear

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТук не става въпрос за дребнавата ти представа за руските алкохолици - такова пряко военно противопоставяне дето сънуваш НАТО vs Русия не може да се осъществи. НАТО на мироопазваща мисия не може да бъде призован, никое правителство ивън блока не може да си призове ей така могъщо военно обединение. Само ООН има това право, създаден в името на военния баланс след края на Втората световна война! В ООН обаче не е толкова просто, не се залита по нечий интереси, пресен пример - Сирия!

355

ivo

преди 9 години

До Одисей 1 449Благодаря за разяснението . Аз винаги съм се чудил защо хамериканците винаги действат подмолно и престъпно но ти ми отговори - все пак от 250 годин са наследници на престъпници .

354

Анонимен

преди 9 години

И какво печели Украйна?Там никой не печели.Там всички губят.Защото брат брата погубва.Толкова години са живели заедно,а сега украинците се подхлъзнаха по щедрите обещания на запада и Америка,но не знаят какво ги чака.А сме толкова близо до тях.Да дойдат и да питат.Истината е,че САЩ и западна Европа искат да намалят военната мощ на Русия и да се приближат по-плътно до нейните граници.Едва ли са се загрижили точно за напредъка и свободата на Украйна.Тя си беше свободна и преди.Горките украинци.