115

АНТИМУТРА

преди 9 години

*** го е страх от свободното мнение на хората!

114

Анонимен

преди 9 години

Москалите май тази зима ще замръзнат. Хахахаха Дано по скоро изчезне русия от земята

113

Анонимен

преди 9 години

А в САЩ вече искали и номер на акта за раждане! АМА САМО НА НЯКОИ МЕСТАххахахахаххахаЕлка винаги ме е кефила, прави винаги бомбастичните статии с по 1000-та коментара, винаги гледа да сбие русофилите с русофобите!

112

Анонимен

преди 9 години

To в интерес на истината в Русия почти няма безплатно wi-fi само по кафенета и ресторанти и то основно в Москва и Петербург тук таме по някой спирки в метрото ама не е читав, а и там е малко опасно да ползваш такъв и-нет ,щото престъпния им контингент много обича да се занимаа с т.н. "рибалка на трафик" особенно около хотелите където има чужденци

111

Сноудън

преди 9 години

А в интернет залите как се установява самоличността?

110

Анонимен

преди 9 години

Спокойно бе, и сегa в мaдaрaшa ще имa " специaлни" мaгaзинчетa с пропуск зa " ембaргови, зaпaдни,упaдъчни" стоки- мaркови уискитa, сиренa, колбaси, преснa свинскa и aгнешкa мръвкa, фaшистки aвтомобилчетa, моторетки и т.н Путин мисли отдaлеко- вече е нaпечaтaл и пропуските, инaче зa крепостния- бой, секс и сръбскa музикa, е в руски вaриaнт- кaзaчок:))) Дa сa живи и здрaви руснaците сегa пaк ще опрaвят Европa, кaкто след ВСВ, мaйстори сa дa се очернят и демоносвaт сaмички!

109

Анонимен

преди 9 години

Възмутително!Най-новата гореща новина от западналите агенции.Путин забрани на руснаците да се хранят и да акат!

108

Анонимен

преди 9 години

Kato v Tuciq! Dogancheto i toi gorkiq se obijda barzo kato napishat neshto protiv nego!

107

Анонимен

преди 9 години

Защо така бе и то в най-демократичната и велика държава това не е истина пак западните медии лъжат, ей така си спомням как по "светлото" време на комунизма ни водеха в Кореком ,като все едно че сме в Зоолигическа градина.

106

Анонимен

преди 9 години

Пак пропагандна лъжа!Ще искат данни, но не непременно пастортни.Не е по-зле от в САЩ, кдето АНС подслушва абсолютно всички и всички са длъжни да си дадат и снимка на кътните зъби, ако ги поискат службите.

105

Анонимен

преди 9 години

Тъй, тъй aрно се получи, русия сaмa се зaключи е бърлогaтa си, пък дaли ще е глaднa, жaднa, ситa, или пиянa нaс кaкво ни бъркa? Дa си живуркaт руснaците и *** кaкто си искaт, кеф им С. Корея, кеф им Кубa, имaт избор a нaй- вaжното явно си искaт сесерейския " жизнь" и " светло будущее"! Дa сa живи и здрaви, след 10 г. Укрaйнa ще е Южнa Корея, a Русия- Севернaтa бест Корея:)))

104

Анонимен

преди 9 години

Аксиомата на Наполеон,Първия закон на Чърчил и Теоремата на Хитлер гласят:"Каквито санкции да налагаш и войни да водиш срещу Русия,накрая винаги печелят Руснаците"

103

Анонимен

преди 9 години

"Пълни глупости. Като има храни що ги внася?!? И не ми обяснявай, че храните от Западна Европа са по-евтини от Руските."Явно не си от най-интелигентните. Германия като си има коли и техника, защо ги внася от Япония, Корея, Китай. Японските коли по евтини ли са от немскте? Една тойота от класа на голф е 30% по скъпа от голф.

102

Анонимен

преди 9 години

128. Да не ги внася случайно лично Путин от 1-2 дни. Нали това са икономически връзки, бизнес, чужди търговски вериги, които са на руският пазар от много години. Просто дойде момента когато му писна на Путин и ги удари. Въпроса не е от кой сега ще ги купи РФ, а на кой ще ги продава ЕС. Ако става въпрос за големи обеми ще получи едно хубаво намаление (и ме съмнява да скочат цените) и му е на оная работа къде ЕС ще си продава номерата. Ей даже има уважителен повод за изгонването им.

101

До 128

преди 9 години

Пълни глупости. Като има храни що ги внася?!? И не ми обяснявай, че храните от Западна Европа са по-евтини от Руските.

100

Анонимен

преди 9 години

До *** защо лъжешПич ако погледнем от друга светлина въпроса, не ни лъже, а просто не е казала всичко. :))На мен друго ми е интересно. Сайта се казва dnes.bg а новините са само за (против) Русия. След това защо имало русофили на сайта Ами четът хората руски новини. Интересно им е.

99

Анонимен

преди 9 години

"Русия няма да спре газа за европа защото ще умре от глад :)"Нещо си се объркал. Русия наложи ембарго на целия западен свят за внос на храни в Русия - щяла да умре от глад. Смешка! Шутйа! Русия има предостатъчно да се нахрани и да задоволи основните нужди на хората самостоятелно. А снабдява цяла европа със жито. Ако спре газта и житото европейците ще изпукат от глад и студ.

98

Анонимен

преди 9 години

До 124Русия няма да спре газа за европа защото ще умре от глад :)

97

Елке защо лъжеш

преди 9 години

До Анонимен 116Тя е спестила доста нюанси с цел да ни заблуди и да предизвика негативизъм срещу Русия,защо го е направила,защо лъже?

96

Анонимен

преди 9 години

Тази година безжичен, догодина жичен.