80

СТАМАТ

преди 9 години

До ИСКАМ ДА ПОПИТАМ!МИСЛИШ ПОВЪРХНОСТНО! АКО ПРОБЛЕМА НЕ СЕ РЕШИ СКОРО ИМА И ДОГОДИНА, КОГАТО МОЖЕ И ДА НЕ ВАЛИ! А ВСЕКИ ЕДИН ДОМАТ ИЗНЕСЕН НАВЪН НОСИ ПАРА В ДЪРЖАВАТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ В ЧИЙ ДЖОБ ЩЕ ВЛЕЗЕ!А ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА ДА ИМА ЩОТО АМЕРИКАНСКИТЕ И НАТОВСКИТЕ ТИ ГОСПОДАРИ ЗАКРИХА АРМИЯТА НИ!

79

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ!

преди 9 години

Искам да попитам българските производители с по 5 декара овошки ли ще се конкурират???Или с доматите които изгниха от дъждовете???Ей бесрамници затъркахте всичко в България!За какъв износ ни говорите??На български *** ли?Задминали са руските в последно време даже..Ако България не бъде поставена под военно положение в близките 5 години ще спре да съществува като самостоятелна държава..Тъжно но факт!!!

78

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ!

преди 9 години

Умрете ***..не се наядохте алчни ***..Изяжте Капутека и ще се оправите..Хахахах

77

alkap

преди 9 години

БГ не е голям произведител в Турция бвеломорска тракия производството е в стотици пъти повече от БГ а земята е уникална почвата е страхотна това че за БГ идват *** това си е заради нас ние ги взимаме.По скоро сега турските ще ходчт в русия където стандарта е 4 но по висок от българския и за нас няма да има нищо

76

Чечосан

преди 9 години

Браво 88. Разбрал си истината. Нека внасят тази година от Македония и Турция. След като ги опитат и се отвратят от качеството им догодина ще ни изкупят всичко. Така, че споко братя и сестри и други.

75

Анонимен

преди 9 години

не се тревожете толкова за русия има от къде да внася да му мислим ние и наште производители , като наводнят нашия пазар със стоки !!!

74

До 86

преди 9 години

Винаги има избор хората станаха слънцеяди. Мисля че таксиметърджия от София даваше пример как се прави.

73

Анонимен

преди 9 години

ВИНОТО ЩЕ СЕ ИЗНАСЯ!ПУТИН,ако спре пиячката на руснаците ЖИВ ЩЕ ГО ОДЕРАТ!СПОКО ЗА ВИНОТО!

72

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ДА ПЛАЧА,че сиренето на ДРУГАРЯ ЗОРОВ ще се продава само на БГ пазара и цената ще се намали ! ТОЙ БЕЗ ТОВА ИЗКУПУВА НА БЕЗЦЕНИЦА МЛЯКОТО .ЩЕ СЕ НАМАЛЕ ПЕЧАЛБАТА ,но заетите ще си останат на работа-ЗАПЛАТИТЕ И С ИЗНОС И БЕЗ ИЗНОС са ЖАЛКИ !САМО ФИРМИ НА ЧЕРВЕНАТА върхушка ИЗНИСА ЗА МОСКВА!Зеленчуците тази година са прекалено МАЛКО !

71

алкап

преди 9 години

в салдото 4 те ядрени реактора на козлудуй вкл ли са, има ли кремиковци, има ли химко враца, има ли корабостроителница Варна

70

Анонимен

преди 9 години

Нищо!

69

Отношения БГ-РУ

преди 9 години

сега говорим за Русия ..ето ти данни ГОДИНИ СТОКООБМЕН ИЗНОС ВНОС САЛДО2010 4735.3 584.7 4150.6 - 3565.92011 6465.8 930.9 5734.9 - 5004.0VI 2012 3707.2 340.7 3366.5 - 3025.8

68

алкап

преди 9 години

Дай дании за БГ -ЕС сега. Инвестицийте на ЕС гадни аутсорсинг фирми които насъбраха селянчетата да стоят пред телефоните по цяла нощ. Вместо да отидат на нивата и да изкарат продукция и да вземат по 100 пари повече това ли е ЕС. Страхотно под наем в гарсонерата ооооооооооо какво развитие

67

Отношения БГ-РУ

преди 9 години

Основен проблем в икономическите отношения с Русия е значителният размер на отрицателното за България търговско салдо общият размер на преките руски инвестиции за периода 1996 2009 е 1125,4 млн. евро. Голяма част от инвестициите на Руската федерация у нас, реализирани през 1999, се дължат главно на приватизацията на Нефтохим Бургас от руската фирма Лукойл. Само за 2012-та г. търговско салдо за България е (минус) - 3025.8 мил. долара (внимание на нимуса!) Справка може да направите и сами .

66

алкап

преди 9 години

За 1 литър бензин плащаме на запада 1,50 лв за да ги дават на Холндия, Белгия, финландия държави които са яко закъсали. Внасяме вноска РОБ 3 то качество ЕС. В момента на отделянето бензина ще стане 1,50 лв на литър

65

алкап

преди 9 години

хора с които говориме един език а не тапагиоси западни гледащи на умрело и се пули като *** насреща

64

алкап

преди 9 години

Запада се опитва да ни отдели от Славянските ни партниори *** ли сте. БГ изнася вина за Русия и много други неща сега виното накъде ще ходи към испания ли където една бутилка е 1-2 евро или към гърция. Туристите са главно рускини и ме кефи розови пиченца да ходят по плажа еми който не се кефи да фаща към саконските ***.

63

Анонимен

преди 9 години

Ние вече загубихме. Руските туристи намаляват и харчат по малко.Мижавото ни производство ще бъде доубито от ефтин внос на субсидирани ***.---На кой му пука. Това което трябваше да се направи - една минимална инфраструктура от пътища за войниците на НАТО и маневри за военната техника когато почнем войната с Русия е направено. За народа никой не му пука, пък и не е рентабилно да се инвестира - така и така като почна войанта България ще бъде една от първите които ще бъдат унищожени.

62

Анонимен

преди 9 години

Ние вече загубихме. Руските туристи намаляват и харчат по малко.Мижавото ни производство ще бъде доубито от ефтин внос на субсидирани ***. А ако някой си мисли, че политиците ни могат да изкарат компенсации, явно е в голяма заблуда. Компенсациите ще отидат в полша и другите големи. Ние имаме право само да пллащаме.

61

Анонимен

преди 9 години

Какво да пострадаме, ние нямаме лека и хранителна промишленост, всичко ни се внася, при нас само нискокфалифицирана работа да копаем мед и злато и суровини да го изнасят западните компании с концесии и да ни ги връщат като готови продукти 100 пъти по скъпо.