483

фф

преди 9 години

Маймуняка плямпа, Европа страда! Тази война не е срещу Русия, не е САЩ-Русия, а е срещу Европа, а именно САЩ-Европа. Просто САЩ използва Русия за ръкавица, за да не си цапа ръцете!

482

до 622

преди 9 години

Напротив, единственото което Русия може да спечели сега е 3-та световна, затова и все още краварите не са я почнали!

481

Дичев

преди 9 години

Eй фашизирани путинофили спрете се бе какво подкачате и се радвате като банда бълхи върху проскубан ***? Ще се радвате ли толкова ако се окажете въвлечени във война защото с тая простотия която сътвори *** отиваме към 3-та световна и повярвай ми нея Русия няма да я спечели!

480

vdch

преди 9 години

Умни сме българите и това си е. Онези в Европата вместо да се радват, че скъсват с Москва реват за някакви загуби. Най-добре за еврокомисар да предложим Ф. Д., който със съветниците си К. Мишев и Ал. Алексиев ще оправи положението им и ще престанат да приказват глупости

479

Анонимен

преди 9 години

преди руснаците да са насочили ракетите срещу нас да излизаме от ес.историята ни се повтаря като при втората св.война.едвам сме се отървали като съюзник на германия.месете баници и да посрещаме с тях руските войски защото после ще е късно.

478

Анонимен

преди 9 години

руснаците ще си доставят сега говеждо от бразилия аржентина и уругвай директно.ритат от играта холандия и дания които ще фалират скоро.

477

Анонимен

преди 9 години

opszimata moje da se pusnat v prodajba- zamazeni meidanci na kle4ka

476

Анонимен

преди 9 години

най-печеливши от цялата ситуация сме ние !!! ще си направим зимнината по евтино :) !!!

475

8

преди 9 години

Само нашият В.Върбанов каза,че това нас не ни засягало-износът ни бил малък,пък и ние вече търгуваме само със запада ,а той пък търгува с Русия!?Странно мислене на зоотехник!07446

474

Анонимен

преди 9 години

не се бойте българи.ес ще даде 10 милиарда на нас за да ги откраднат 100 софийски фамилии.а другите ще го духаме както до сега.тези софиянчета дават пари на телевизиите които хвалят ес и сащ.за нас гол и прав.....докато не се събудим и не надигнем глас за излизане от ес ще е така.

473

соросоиди, а зимата?

преди 9 години

Не искате с добро тогава нищо няма до получите. Русия е готова напълно да се откаже от украински стоки и украинско производство, категоричен беше Владимир Путин. Украйна няма газ, няма и да има повече. От сега нататък ще отпускаме толкова гориво, за колкото Украйна предплати за месец напред. За осигуряването на транзита в Европа през сезона есен-зима 201-2015 г. в подземните хранилища на Украйна трябва да се достави газ за 4-5 млрд. долара

472

соросоиди, а зимата?

преди 9 години

Ако Украйна не намери тези милиарди, то към есента Европа ще остане без газ, предупреди Путин. Президентът на Русия припомни, че икономиката на Украйна стремително деградира. Задълбочава се спадът в промишлеността и строителството. Расте бюджетният дефицит. Рязко се влошава състоянието на валутната сфера, към отрицателното търговско салдо се добави изтичане на капитала от страната. Украйна се приближава към фалит, към спиране на производството и към огромен бум на безработицата.

471

антиес и нато

преди 9 години

това е само началото очаквайте студена зима без газ .да ви видим сега брюкселски гейчета във костюмчета.меркел ще ви дава газ от пръдните си в буркан.

470

Анонимен

преди 9 години

Изненадали се западналите ***

469

Ганчо

преди 9 години

И тя каквато стана стана. Сега ще компенсираме загуби и от ембарго.Защо не спазваме българската поговорка - Когато атовете се ритат по-далеч, че току виж сме гризнали дръвцето.Русия може да живее и без нас и ЕС, но ние трудно. Малко износ за Русия но все пак пари са и работа за фирми. Сега какво!!!!!!

468

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Това не е демократично! Само ние от ЕС и съюзниците САЩ можем да налагаме санкции, да воюваме с други страни и да определяме кое е правилно и кое не!Русия за пореден път потъпква демокрацията! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

467

Анонимен

преди 9 години

Tozi Putq e gotov naroda si na gladuvane da podloji , golema riba ei.

466

Анонимен

преди 9 години

Киевчанки по миризмата ще ги познаете - спряха им топлата вода...Кримчанки могат в морето могат да се къпят, ако се наложи.

465

Анонимен

преди 9 години

За изхранването на Крим не се безпокоя - Краснодар е наблизо, а само той може да изхрани Африка, Азия и Европа на куп. Интересно е как Украйна ще ожъне без бензин и дизел. Лукашенко обеща, ама ако руснаците му предложат да му изкупят горивото те са с предимство, знаеш...Ще трябва да купува гориво на двойни цени, а няма да плаща. Ще си развали Украйна отношенията със западнитъе съседи май...

464

Анонимен

преди 9 години

Те турците щи пратят сухари. А в Крим недей да бараш украинките - имат много спин и са опасни. Или поне взимай мерки. Аз предпочитам Софиянките, по - нямат спин, като чели. Или рускините - по чистоплътни са ако са от Масква.