53

Найджъл Фарадж

преди 9 години

Нема проблем щом са с Британски Паспорт. Ние от ЮКИП най-добре знаем че заплаха за Острова са единствено българите и румънците от генетичен тип ***, свикнали да живеят единствено на социални помощи.Останалите са свикнали да работят за без пари (200 лири на месец) и си мизерстват така или иначе.

52

Анонимен

преди 9 години

Volen Mendil Idil!

51

Анонимен

преди 9 години

Тези в черното по 15 в група са братя. Една майка ги е раждала. Всяка арабка се радва да ражда джихадисти и ако може от люлката да им вкарат оръжието в ръцете

50

Tina

преди 9 години

Къде видяхте евреи да се бият срещу ИДИЛ? Сериозно питам. Срещу ИДИЛ се бият сирийците на Асад, Хизбула, може би руснаци и КЮРДИ. Кюрди го подчертавам специално за прехласнатите по 'демократична и цивилизована' Турция...

49

Ха ! малко ви остана

преди 9 години

Долу Израел! Да живеят ислямистките братя ! Да живеят смелите бойци в черно които ще избият и изколят всички наивни християни от Европа.

48

Анонимен

преди 9 години

Кавказчаказнак.Другари!Какъв дебел ви чака там.

47

Анонимен

преди 9 години

До Анониме 68 Подуших те, ти си ислямист.

46

333333

преди 9 години

НАЛИ ВСИЧКИ СЕ РАДВАТ НА СВОБОДАТА. ТЯ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА ПО- МАЛКО ОТ ВЕК БЕЗ ВОЙНА, ДА СТАНЕ ОТ БЯЛ, ХРИСТИЯНСКИ КОНТИНЕНТ ЧЕРЕН И ИСЛЯМСКИ. ЧЕСТИТА ВИ СВОБОДИЯ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ.

45

късно е чедо

преди 9 години

До FMCСравнението ти е непропорционално и без капка разум. От един от тези излизат 10. Християнските сектанти раждат ли по 10 , Кадафи ви го каза ясно, - Матката на жената ще победи света. Продължавайте да сравнявате броя на избитите палестинци с броя на избитите евреи, ! Няма да вземе година и черните убийци ще са в България. Към тях ще се присъеденят *** които днес така добре си ги храним и развъждаме. В Ливан останаха ли Християни? В Сирия? В Ирак? Късно е чедо, мандалото хлопна.

44

Tina

преди 9 години

Да благодарим на западните ни партньори, че ни натресоха ислямизма отново 7 века по-късно...

43

аман от заспали

преди 9 години

В Лондон се боят: ще стигнат ли и до тях бойците от ИДИЛЩе стигнат, ще стигнат, ако са тръгнали ще стигнат, и още повече ако са наречени "бойци" защо да не стигнат. А има и други на които не им трябва да стигат, те са си в Европа.Приемайте ги, съжалявайте ги, интегрирайте ги. Плювайте по лошите евреи и съжалявайте горките араби. Господ не помага на глупците. Катар с парите си им отваря пътя навсякъде. А вие обичате парички и евтина работна ръка. Всичко се плаща ако не с пари с кръв.

42

FMC

преди 9 години

О, християнски секти много! Доста от протестантските течения са точно такива. Нищо по-различно от радикалните ислямисти. Ако гледате редовно програми като Дискъвъри, няма начин да не сте гледали филми, при които американски полицаи и ФБР се бият със сектанти.

41

Анонимен

преди 9 години

До 'Книгите на Фалачи изискват доста мислене и време за преосмисляне. от друга страна, ако не си бил/а в чужбина(Великобритания, Франция, Италия, Германия) няма как да знаеш колко вярни са думите ѝ изречени във всички нейни публикации.И ако наистина търсиш ИСТИНАТА, се опитай да погледнеш нещата от друг ъгъл ;)

40

SF

преди 9 години

Просто ***! А по Пиротска е пълно с таз ***, наричана "бежанци".

39

FMC

преди 9 години

А Русия била врагът. Обама *** работите яко и си заминава на есен. *** работите както предшествениците си. Вместо да се съюзи срещу истинските главорези, той се бори с хора, искащи малко самоуправление. Не мога да разбера, защо смята Русия за враг. Русия никога няма да нападне, без да е провокирана. За разлика от тия главорези. Ето това са терористи, а не хората в източна Украйна, които просто защитават територията си!

38

Анонимен

преди 9 години

Фесляците на МИТ въртят, сучат и все Израел им е виновен. Треперят им шалварите от израелската армия, все едно гюбеци мятат! ХАХАХАХАХА!

37

Анонимен

преди 9 години

Невероятната победа на демокрацията! Какъв прогрес и свобода на вероизповеданията! Дори не съм си и представял че може да има такъв зашеметяващ успех политиката на Американския елит. Напишете в гуугле : Звон МечейПриятно гледане!Това ще да е Американската Мечта.

36

Анонимен

преди 9 години

The National Liberation Front of Tripura (or NLFT) is a Tripuri nationalist Christian militant organization based in Tripura, India. The NLFT manifesto says that they want to expand what they describe as the kingdom of God and Jesus Christ in Tripura.The NLFT is currently proscribed as a terrorist organization in India.По-умните знаят чужди езици.

35

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че тия фанатици са американски проект, ама да не се окаже, че са излезли извън контрол. Днес по Ал Джазира даваха изявление на лидера им ал Багдади, че до дни ИДИЛ се кани да напада Кувейт. Или може би това е нареждане на САЩ, за да прилапат кувейтския петрол след иракския? Защото най-голямото иракско находище вече е в ръцете на ИДИЛ и американците купуват от тях.

34

Анонимен

преди 9 години

а колко ли от тия гадове са между нас и храним,преминали незаконно границата с турците?Ужас.