43

До 46

преди 9 години

Изпускане на радиация във Фукушима има, но тя е несравнимо по-малка от тази изпусната при избухването на реактора в Чернобил! Ти въобще наясно ли си какво е ядрен реактор?

42

До 40

преди 9 години

Как е замърсен океана? Ти въобще не си наясно какво е това радиация, тръгнал да обяснява кое е опасно! И в Украйна вече няма радиоактивно замърсяване и следователно няма опасни храни, освен ако не си береш марули в близост до гръмналия АЕЦ.

41

до 38 Не бъди проззт

преди 9 години

"Пълни глупости! Аварията във Фукушима е като планински излет в сравнение с тази в Чернобил. Във Фукушима няма гръмнал реактор, а изпускане на радиоактивна пара и вода! В Чернобил имаме гръмнал реактор...."......Ох,че си ми *** !!!Защо ли?Ще ти кажа:INES 7 ЧернобилINES 7 ФукушимаINES 7=Голямо изпускане на радиоактивен материал с обширни последствия за здравето и околната среда,изискващо извършване на планирани и допълнителни контрамерки. (MAAE-Международна агенция за атомна енергияЩ

40

Бойко не Борисов

преди 9 години

ПРОЗЗТОТИЯТА няма свършване.,,Слонски крак" на жаргон рашаните викат на вещество с което са заляли реакторите и торпедния отсек на АПЛ ,,Комсомолец" след аварията.Казват,че е отличен изолатор.

39

Анонимен

преди 9 години

42. Да , това става до океана при Японците и там изхвърлят всичко !С помоща на американската компания!

38

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбирам мястото е подходящо за *** - нали са привърженици на АЕЦ?Опасно е за хора а *** не са ора а комунисти!

37

Анонимен

преди 9 години

Аматьори, японците и Дженерал Електрик изхърлят пасажи от тия слонове в океана.

36

Анонимен

преди 9 години

39. Облъчването е стигнало и до теб и до украинците !

35

Анонимен

преди 9 години

В Япония е замърсен и океана , и големи площи , но се потулва ?не сме чули да има забрана на износа на риба !Както и в Украйна има заразени продукти, които си ги изнасят - даже в България ..

34

Имам чувството

преди 9 години

Имам чувството, че много Руски политици са били облъчени по това време -- съдя по поведението им!

33

До 39

преди 9 години

Пълни глупости! Аварията във Фукушима е като планински излет в сравнение с тази в Чернобил. Във Фукушима няма гръмнал реактор, а изпускане на радиоактивна пара и вода! В Чернобил имаме гръмнал реактор, тоест огромна част ядреното гориво се изхвърля директно в атмосферата, замърсяването е стотици хиляди пъти по-тежко от това във Фукушима!

32

Анонимен

преди 9 години

"Статията е за Чернобил, не за Фукошима. За разлика от руснаците, японците си признаха веднага и предупредиха останалия свят за опасността..."Около Фукушима и стотици километри суша около нея всичко е замърсено,а в окена и хиляди километри.Голяма част от евтината замразена риба в света се лови в този океански регион.Земеделски култури и храни за животни също,които после се изнасят.Да си чул нещо по въпроса????Няма и да чуеш щото тази информация ще донесе милиарди $ загуба за бизнеса!

31

Анонимен

преди 9 години

Пак го обърнахте на американски империализъм, руски путизъм и прочие простотии :) А бе нещастни форумци милички, толкова ли ви е сдухано ежедневието, че само САЩ и Русия са ви в главите.В който и сайт да влезеш новините са Санкции САЩ/РусияУбийства и катастрофиЛипса на пари и бюджетен дефицитНаводнения и безизходност след дъждоветеОбещания за светло бъдеще от политициБримката на чорапогащника на Ким Кардашиян.Сащ/Русия изглежда най-интересна и пароизпускаща от всички по горе изброени

30

Сандо

преди 9 години

> достатъчен да запълни напълно една трета от Емпайър Стейт Билдингмного добро сравнение, понеже всеки ден гледам тая сграда и веднага придобих представа за какво иде реч .... абе мое ли да сте толкова прости и да превеждате без да мислите грам

29

Анонимен

преди 9 години

Не знам за Чернобил , но тази ебола в Либерия кой я пусна???

28

Анонимен

преди 9 години

Взимащия проба малко на призрак го раздава..

27

Анонимен

преди 9 години

Пак го обърнахте на американски империализъм, руски путизъм и прочие простотии :) А бе нещастни форумци милички, толкова ли ви е сдухано ежедневието, че само САЩ и Русия са ви в главите.

26

Анонимен

преди 9 години

Аве тук само психично болни ли пишат? Вие изобщо мислите ли преди да коментарите?

25

:)

преди 9 години

До Брaнник800 млрд. общо не са живяли на Земята от първите цивилизации в Месопотамия до сега :) Дори 800 млн. не е възможно да са избили, защото като са ги заварили в Америка, индианците са били приблизително 15 млн. и в двата континента :) И това не са били американци драги, а европейци - испанците са били основните убийци, после англичаните, португалци, холандци и т.н.До създаването на САЩ почти е нямало инцианци, само няколко по-големи племена в дивия запад.

24

Ufo^^

преди 9 години

https://youtube/watch?v=ccLQzXthAiI