7

Анонимен

преди 9 години

Къде са сега платените протестиращи на Боко Тиквата?! Или вече няма нужда от тях?!

6

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Абе нали всички западни посолства са доволни от работата с Орешарски и дружина?Ако не слушаше щеше да падне на втория месец това правителство.

5

BG

преди 9 години

1 - абсолютно прав си ! Протестите не можаха да ви бутнат правителството, бутна го коалиционния ви прартньор с който се прегръщахте и целувахте на Орлов мост :))) Даже и за смяната на имената им се извинихте :)))Това е твърде показателно за "демокрацията и парламентаризма" в България ! Орешарски не послуша хората, а послуша Доган !

4

Анонимен

преди 9 години

С помощта на бандитите!

3

калинко

преди 9 години

Да ,ще остане в историята с това ,че част от избраните депутати саботираха в продължение на една година работата на законодателния орган не изпълнявайки задълженията си да бъдат на работните си места,така,както всеки един от нас е задължен.От този саботаж борисов и компания се надяват на дивиденти.Ако народа продължава да си заравя главата в пясъка ще продължава да страда от тъпотиите на ограничените хора от герб.

2

Анонимен

преди 9 години

Срути го Макейн.. ЦРУ..

1

Анонимен

преди 9 години

Все едно гледам повторение на прехода, и особено Беровото правителство от 1993-та. Вижте снимки от онова време и сравнете. Явно тук историята се повтаря - кукла на конци за премиер = барикади.