32

лудост

преди 9 години

Един мишок който дрънка глупости срещу родината си,го изкараха дисидент,враг на Путин и пр.глупости,стига хора осъзнайте се .....

31

БЕРИЯ

преди 9 години

ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ВИ Я СНЕСЕ АГЕНТ "АЛБЕРТ ",ОТ "ПЕЩЕРАТА"С ДИРЕКТНА ВРЪЗКА ОТ ПАРИЖ. ЕХ,КОРИТАРОВ ,КОРИТАРОВ,ВСЕ ПО САМОТЕН СТАВАШ.ВЧЕРА И СЪБЕСЕДНИКА ТИ НЕ ДОЙДЕ ,ОНЯ ДЕН БАРЕКОВ ТЕ "РАЗСТРЕЛЯ". НЯМА И ГЛУПАВИ СЛУШАТЕЛИ ДА ТИ ЗВЪНЯТ ВЕЧЕ.ПРОВАЛА НЕ Е ЧАСТИЧЕ А ОКОНЧАТЕЛЕН. ЩЕ ТИ ОСТАНЕ ЕЗИКОВАТА ГРАМОТНОСТ.

30

Анонимен

преди 9 години

Дайте го на *** и поискайте намаление на цената на газа

29

Анонимен

преди 9 години

До РАДКой зароби енергийно България? - Костов, чрез американските ТЕЦКой нарече България "троянския кон в ЕС"? - ВсекиКой прокарва закони в полза на "Газпром" на гърба на българите? - ДупетатитеКой ни натресе комунизма за 45г.? - Мене ме кефеше повече от сега, ама честно.Кой обучаваше офицерите от ДС? - Всяка уважаваща себе си държава има ДСКой продава на България най-скъпия газ в Европа? - Ми не най-скъпия, по-скъп е единствено от бившите републикиЕто ти ги отговорите!

28

Анонимен

преди 9 години

Имал и френско граждансво.Руските закони не признават 2-но гражданство, освен при специални случаи (например руските немци и то само ако са оправили въпроса с гражданствата си до 1999г.).Тоест ако Кобляков изрично не се е отказал от руското си гражданство, френското е валидно само за французите. Руснаците няма да признаят, че е с двойно.

27

Анонимен

преди 9 години

Дали само краде от бабички имотите или след сключване на договора за "доживотни грижи" възрастните хора бързо се пренасят в отвъдното? Правозащитник било голям чадър, ей!

26

РАД

преди 9 години

До ПеткановКой зароби енергийно България?Кой нарече България "троянския кон в ЕС"?Кой прокарва закони в полза на "Газпром" на гърба на българите?Кой ни натресе комунизма за 45г.?Кой обучаваше офицерите от ДС?Кой продава на България най-скъпия газ в Европа?Има и още доста въпроси ОК?

25

анонимен

преди 9 години

има една турска поговорка - когато конете буйстват го отнасят магаретата останали между тях.

24

Червонец

преди 9 години

Николай Кобляков е бил задържан въз основа на заповед, издадена от Интерпол във вторник на софийското летище. Кобляков събира в Париж опозиционни митинги заедно с асоциацията си "Рюси-Либерте". Сдружението е организирало акции в подкрепа на "Пуси райът" и на "затворниците от Блатния площад". Защо тогава не е арестуван във Франция?

23

АНТИМУТРА

преди 9 години

Тоя па какво търси у комунистическа България като, че не знае, че тук управляващите се подчиняват на Кремъл!!!

22

@#$

преди 9 години

"по неясна засега причина се е появил в списъците на Интерпол".. да те всичките така по неясни причини се издирват.. де*а и крадците

21

Петканов

преди 9 години

До ПОЗОРНО и ДОЛНО!Не Русия ни заля с стоки и услугиНе Русия ни приватизира заводитеНЕ Русия проповядва антибългарска кампания (Великобритания)НЕ вярвайте на всички новини които четете, съдете хората не по думите им а по действията им. Има си международни закони, и по смисъла на тези закони Кобляков е задържан.

20

Анонимен

преди 9 години

до позорно и долноАло, турчено, кажи ми сега как да не те бия, я си прочети поста пак. Ти шуго долна искаш да ни смразиш с братушките, щото са отрязали кратуната на дедо ти, затова, че е злодействал по тези земи. Сега ти вървиш по неговите стъпки и няма да е чудно, ако унаследиш съдбата му!

19

Анонимен

преди 9 години

Франция е типична американска провинция населена от *** и тук- там някой български ***. Много се кефят да се дръвчат на Раша, още от времето на Бонапарт, обичат да се дръвчат и на Дойчланд юбер алес, ама и там никаква файда, ха ги хванат, ха франсетата са развяли белите байраци, ама така за самочувствие вдигат тапардия, а Оланд се изоивава като един Де Гол, а с жена си даже не може да се оправи...

18

ПОЗОРНО и ДОЛНО!

преди 9 години

*** пак се оакаха,путиновците се престараха за пореден път в жалкия си животец в служба на майка им русия,е те тия ни дърпат 25г надолу затова не можем да станем нормална демократична европейска държава от тия путинчета и русофили нещастни...

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя краде от бабички имотите и ги продава що да не го върнат там да се оправя...

16

Анонимен

преди 9 години

В други БГ и чуждестранни медии е дадена информация защо и за какво го арестуват, за разлика от тук, дето му правят "защитна пледоария" ;)

15

Тъпун Вакуумглавски

преди 9 години

Тоя най-вероятно е планирал да трепе Путин

14

Анонимен

преди 9 години

светът се закани на русия - цяла азия, южна америка и по-голямата част от африка са с русия.... даже западът не е единен едан италия например не иска да налага санкции...

13

въпроси има ли?

преди 9 години

*** Riot, преведено на български означава "п*тки на бунт". Кой от вас ще заведе дъщеря си на концерт на група с такова име?