299

stoian79

преди 9 години

GERBERI KADE STE DA PLUETE PO NAI OCHEVIDNOTO GERB+DPS=VOL''VECHNA OGROMNA LUBOV''.I DA MI PISHETE MINUSI VSE TAIA.SLED KATO MLADITE SE OBICHAT NEKA SE VZEMAT.GORCHIVO,GORCHIVO,GORCHIVO,GORCHIVO,GORCHIVO.BULGARIA-MONARHIA.

298

>>>>>

преди 9 години

Сидеров беше казал че това ще се случи .....викаха му че това е невъзможно и че пак не си бил пил хапчетата ................чудя се обаче кой кой кой не си пие хапчетата ?!?!И онзи с колата от субсидията за 700 хиляди лева обвинява другия че пушил пура за 50 лв ..????

297

Анонимен

преди 9 години

TIKVUNE SKORO SHTE USETISH NARODNATA LIUBOV STRAXLIVECO I PREDATELIU BEZRODEN VYN OT PARLAMENTA GAD PROKLETA VYRVI E ERDOGAN DA JIVEESH

296

Анонимен

преди 9 години

Аааааа, няма такава помия, няма такова предателство. Само до преди един месец ГЕРБ и ДПС бяха смъртни врагове, а Бойко категорично заявяваше, че взимането на нов заем ще е катастрофа за България. И 3 дни след като измекярите от БСП подават оставка, Боко забрави какви неща е дрънкал - веднага се съюзи с ДПС-то и даде картбланш за служебния кабинет да тегли заеми. Не знам какво да си мисля - просто в тази държава като че ли живеят само алчни крадци, които всячески се опитват да прецакат народа...

295

протесна мрежа

преди 9 години

Утре ние студентите ще блокираме учебните заведения

294

Аспарух

преди 9 години

Аиииииде, циркът гербъ излезе за последно представление...гласувай народе за боко и местан/доган, това те чака...

293

Анонимен

преди 9 години

Пагюрище гори хвърковатата чета е в готовност да унищожи герберугите

292

ГЕРБ + ДПС

преди 9 години

За тези, които още не знаят ще кажа, че ГЕРБ и ДПС е новото мнозинство, което ще избере свое правителство. Неизключването на коалиция с ГЕРБ от страна на ДПС и колебливите изказвания на Борисов относно коалиция с ДПС показват нагласите и мръсните им договорки. Сега разбрахте ли за какво е било кафето между Борисов и Местан? Ето за това - предсрочни избори коалиция още в този парламент и заедно управление след изборите.

291

Анонимен

преди 9 години

Революциония комитет в Перущица е готов

290

Анонимен

преди 9 години

Утре пред парламента ще има ли ранобудни беее мишоции

289

езоп

преди 9 години

До АнонименНaродът е зaспaлПотребно е дa се оргaнизирaт революционни комитети с хорa рaдикaлни пaтриоти и модерни хaйдуттиГотови дa се изпрaвят срещи милиция,мутри и лицемериеОт мaсaтa не чaкaй, aз лично сaм съм нaнaсял т3жки мaгериaлни щети нa Шоросови лaк3и и проеaжнициТихa и тaйнa рaботa тряб2a, коятл нaкрaя дa,дaде въздух зa мaсите

288

турчин

преди 9 години

Когато БСП с мандата си състави правителство винаги страната затъва и все някой им е виновен. Тези хора няма да се променят заради това не трябва да се допускат до управлението на страната. Те научиха и ДПС-рите да лъжат и мислят за собствения си интерес и забравиха електората си. По разбита инфраструктура както в смесените райони няма в страната. ДПС и БСП създадоха партийни велможи по региони и общини същите прилагат приомите на комунистите като ,,предложения от местното ръководство".

287

Анонимен

преди 9 години

Ooo, нееее. ГЕРБ в коалиция с ДПС... Нямам думи просто. Наистина излиза, че няма нито една партия в парламента, която да има поне малко достойнство.

286

Анонимен

преди 9 години

Ердоган каза -не закачайте сина ми Бойко

285

Хе-Хе

преди 9 години

Тук се подвизават само мекерета,които защитават или едните или другите ***.В крайна сметка излиза,че събрани заедно всички тук любят,тачат и милеят цялото народно събрание в сегашният му вид.*** човек и силен вятър,никой не може да ги спре.Жалка картина са българите.

284

Анонимен

преди 9 години

СИДЕРОВВ ИЗЛАЗАЙЙ НАРОДА ВЪСТАНАААА

283

ГЕРБер

преди 9 години

Помните ли преди 1 година когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !

282

ХХХ

преди 9 години

Ето за това беше цялата помия срещу Атака .....те били с турците те били еди какви си ....цялата врява срещу тях беше да се занимават хората с тях за да може ето тия реалните коалиции спокойно да си действат по план ...да си теглят заеми да си пълнят яко хамбарите на гърба на народа .....да трупат сила като назначават на висши постове техни хора ....и после да няма оправия докато шилетата ревът против Атака .........

281

ГЕРБер

преди 9 години

Помните ли преди 31 год. когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !

280

ГЕРБ роби на ДПС

преди 9 години

Новото мнозинство ще сформира свое правителство. Дали това ще бъде в рамките на този или следващия парламент е без значение.