162

Анонимен

преди 9 години

Путин изчерпва и опциите си за сваления Боинг.

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 198Няма какво друго да се добави.Много точно казано!

160

Анонимен

преди 9 години

Да водиш диалог с комунист, все едно да спориш с телевизора!Всичко при комуниста се свежда до :далаверакелепирРоболепничене пред началствотоПреклонение пред РусияиПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ!

159

Анонимен

преди 9 години

До лумпенаРеферендума в Донецк и Луганск по същество не е по-малко легитимен и от Косовската декларация за отцепване от Сърбия, ама ето - Косово стана независима държава, подкрепена от почти всички "европейски" лидери, САЩ и нас... и по една случайност там се намира и най-голямата база на НАТО в Европа. ЛНР и ДНР се отцепиха, щото не признават властта на превратаджийте в Киев и всички педроатлантици (и ние в кюпа) започнаха да налагат санкции, щото ония държат за Русия. Демокрация в действие.

158

преди 9 години

Прави сте,войната в Украйна трябва да спре! Без враг от вън украинците ще се избият сами вътре. Западът няма никакъв шанс да въведе ред в тази държава.След година ще има нова война,но тогава войната ще е със САЩ и ЕС окупаторите

157

Анонимен

преди 9 години

Радо, по- добре да стоим на студено, отколкото да ни топли енергията от ядрения разпад на урана.

156

Радо

преди 9 години

Усещам, че тази зима ще сме на студено...

155

Анонимен

преди 9 години

До Боби--184;Русия създава прецеденти.Защо избиваше чеченците ,без да се съобразява с техните исканияза независимост а защитава и помага на руските отзепници в Украйна.

154

преди 9 години

До Шопсмешник,Путин,няма да ви вземе заводите,вие ще ги нарежете за скрап..............дежавю от България

153

aaa

преди 9 години

Оф ,пак не успях да дочета до края тия глупости.Тия няма да се уморят да лъжат, брей.От къде толкова сили?.Ама то луд умора няма ,така си е.

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--179;Защо Сталин стана съюзник на Хитлер? Двамата са еднакво виновни за ВСВ.

151

преди 9 години

Dano rusnacite vi sprat gaza prez noemvri,do proletta shte ste po-meki ot pamuk.

150

Анонимен

преди 9 години

Будали, вземете се събудете! Мислите ли, че Европа (и в това число Германия основно, защото ЕС се издържа основно от тях) ще си спрат кранчето на газта заради претенциите на напикан чернокож ушко? Ако няма прекалено много задкулисие, това няма да се случи. Ако има - то тогава трябва да се събудите час по- скоро. Събудете се и за локалната политика. Кога Плевне или Вигени се допитаха до волята на народа относно Украйна и Русия? Ставайте, че не остана време! Събуждайте се!

149

Анонимен

преди 9 години

А те в Киев референдум направиха за да свалят президента... Като сме законни, да сме законни изцяло. Не може едните да са незаконни, а другите да са законни. Не може Косово да е законно, а източна украйна да не е. Или може? Май може. А може ли? Или не може? А как и защо може и неможе? Кой казва дали може или не може? А защо казва така?

148

blanco

преди 9 години

До ЗАПАДНАЛА ЕВРОПАako evropa e zapadnala ostanaliq svqt kak 6te go nare4e6-srednovekoven?ili ti sravnqva6 evropa s nqkoq izvynzemna civilizaciq

147

ким чен ун

преди 9 години

абе др Путин що не вземе да ни даде малко ядрен арсенал да видите как покафенява западното крайбрежие на хамерика

146

лумпена

преди 9 години

добре ще дам пример от "новата история". Грузия 2008 .

145

Анонимен

преди 9 години

179 А зад Путин кои седят

144

лумпена

преди 9 години

както Хитлер през 1938 година се обявява за защитник на "етническите германци" в Судетската Област , така днес Путин се обявява за защитник на "етническите руснаци" в източна Украйна.впрочем целта на Хитлер е била да анексира Судетите,това в момента прави Путин.историята е списък от повторения.

143

Анонимен

преди 9 години

Малеее, много русофоби има тука бе! Ама има и за какво да ги е шубе, не че няма :))Но проблема си е техен, нали така?!