184

123

преди 9 години

Питам се, как би изглеждала България без боко?

183

123

преди 9 години

Между другото, кой и кога създаде този прослувут реформаторски блок че нещо не помня. Дали това не е герб 2?

182

Гарван

преди 9 години

"Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!" Като му наредят от САЩ да направи коалиция с ДПС и задниците ще им целува даже.Това е на 95 % сигурно ,че ще има коалиция ГЕРБ - ДПС.

181

Минчев

преди 9 години

Разбира се ,че си готов да работиш с реформаторския блок - това е гръбнака на герб,бившите седесари -ликвидатори на България ! Много добра коалицийка ще спретнете заедно с дпс -иначе Доган може да ти отнеме генералските пагони ,дето ти ги дадоха с Първанов 20 години предварително / ако изобщо би ги заслужил в бъдеще време / !

180

младен

преди 9 години

Баси, тоя не спря да се върти!!!

179

Дядо Петър

преди 9 години

Рапоне, тя рибата ощи в морето, а ти си приготвил тигана.Като казах тиган си спомних за един от форумите, който те наричаше "Боко палачинката".А аз те наричам "фурнаджийска лопата".Наред с "медийна креатура, позьор и плачльо".И как не се намериха няколко достолепни българи да те освидетелстват и поставят на тихо и прохладно място.Та да миряса цал народ. Че от безкрайните ти пируети, изцепки и идиотщини отдавна ни се драйфа, че и по-лошо....

178

уф

преди 9 години

Не ми се мисли че тоя хубавец на снимката пак ще ни управлява, не ни стигнаха БСП с ДПС, а сега ще видим ГЕРБ с ДПС.

177

Georgi

преди 9 години

Tozi ne beshe li choveka koito predi 2 godini razpravqshe kolko sa loshi DPS i kak BSP sai nai dolnata *** za deto pravqt koaliciq s DPS ? Istinata v BG e che kolkoto i da ne im oturva na nqkoi hora to ima mnogo Turci i te imat pravo na glas i vsqka partiq ima vzemane davane s DPS taka che samo si pravete smetkata dali Boko e neshto po razlichno.... Tova go kazvam na selqcite ot selo kaspichan koito produljavat da se kefqt na mahlenskiqt ezik na toq koito ni srami v cql svqt.

176

неутрален

преди 9 години

Както се казва "*** народ слаба държава". Цяла България скочи за да свали тиквата, уж винаги се плюе по ДПС а сега ще управлява Борисофф с ДПС явно или скрито това ще е така. Логиката не присъства. Всеки месец ще правим избори в тъсене на идеалния само че такъв няма а разходите по едни избори са десетки милиони. Решението е който управлява да се държи силно за гушата и да се търси точна сметка на всяко действие, не е решение да се казва "ти се махай другия е по-добър" и след месец пак същото.

175

Бостън

преди 9 години

Дойде ли този на власт ни чака нова национална катастрофа.

174

Анонимен

преди 9 години

Простака от Банкя пак се точи да краде и азточва Държавата с шайката си от калинки.

173

Голям смях

преди 9 години

До ДесенВиж сега не съм с червен или какъвто и да е цвят,цветът ми е българин.За разлика от теб не обиждам със стравнителни епитети и не плюя,просто за тази Кунева това са факти разпространени официално(справка-интернет).Кажи сега защо всички от ГЕРБ искат коалиция с национален предатал и какво да мислим за тях???Значи ГЕРБ подкрепят изцяло предишните и ще подкрепят бъдещи действия от страна на Кунева.След като подкрепят национале предател,те са или не са също предатели???????

172

Анонимен

преди 9 години

В момента не, след изборите ще видим.

171

Анонимен

преди 9 години

Нека Тиквата да спечели.Нека стълбовете на EVN да го издържат.

170

Десен

преди 9 години

Вече наистина ми ставате много жалки и смешни червените писачи. Преди врякахте и настройвахте хората че ГЕРБ щели да правят коалиция с ДПС сега когато Бойко го отрече в прав текст и за пореден път заяви че може да си партнира с РБ започвате и срещу тях да плюете. Голяма параноя и комплексарщина ви гони от Бойко каквото и да каже все зле, примерете се вече че следващото правителство ще е на ГЕРБ или ГЕРБ с РБ това е и ще трябва за пореден път да се оправя държавата след управление на БСП

169

Анонимен

преди 9 години

ГРОБ напрви ли правителство , гражданската война ви е в кърпа вързана.Украйна ще ви се види най-спокойното място на земята.

168

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ вземат ли в;ластта излизам с камъни и дърве.

167

аз

преди 9 години

Пичове и п..ки, тази жълта тениска на ББ струва точно колкото две пенсии на баба ми, в мол Сердика цената и е точно 125 евро!!!А да са ни живи и здрави политиците- до стената всички - без изключение.

166

Анонимен

преди 9 години

До Голям смяхКато прибавим и Касим Дал освен Кунева и нещата стават катастрофални, ако ГЕРБ направи коалиция с РБ. Уж сега Бойко ни обяснява как няма да прави коалиция с ДПС, но не отрича коалиция с РБ, което е все едно дали ще бъде с ДПС и РБ, защото ще управлява все с турски партии.

165

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ГИ ВИЖДАМ ДО ФЕВРУАРИ,ПОСЛЕ СЛЕДВА МЕТЕЖ,НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО,ДС ХУНТАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ИЗНАСЯ ОТ БГ,ЩЕ СЕ КРИЯТ В САЩ,ВИЖДАМ ВОЙНА