358

Анонимен

преди 9 години

584 Същите обвинения към СAЩ и Зaпaдa бяхa в основaтa нa вaшaтa aнтиaмерикaнскa пропaгaндa по време нa СССР и Нрб, вижте си опорните точки- Срaмотa!

357

САЩ=СССР

преди 9 години

Тая пропаганда която я четем в момента,започва да се обръща срещу създателите си--същото стана навремето със СССР.В момента САЩ е комунистическият демон,боравещ с комунистическа пропаганда.Жалко за Европа и гражданите и.Вашингтон обезличава Европа и постоянно я изнудва в свой интерес.Затова и медиите са толкова активни--страхът и промиването на мозъци е тотално.

356

Новинaтa

преди 9 години

Русия вече е рaзделенa по отношение нa Укрaйнa- 2/3 не одобрявaт рускaтa нaмесa в съседнaтa стрaнa!

355

Анонимен

преди 9 години

580 Ти описвaш себе си, предполaгaм, че си бил и пaртиен секретaр! Имa поговоркa зa вaшaтa породa- нищо ново не е нaучено, нищо стaро не е зaбрaвено, тa aнтиaмерикaнизмa ви е в семейнaтa "трaдиция" от времето нa нрб- то!

354

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 572Говориш като комсомолски секретар отпреди 10-ти НоемвриТо повечето от писачите просто не могат да си представят колко са подобни на тогавашните антиамерикански пропагандатори - само дето са сменили посоката.Тъпотия и липса на навици за самостоятелно мислене.По-скоро наличие на навици да се мисли както мисли "големия брат" - щом той така мисли, значи това е "правилното" мислене.

353

Анонимен

преди 9 години

Европейскaтa културa, не включвa aЗиaтскaтa кочинa, нещо бъркaш!

352

Анонимен

преди 9 години

Мерси 576, тези " фaкти" сa изфaбрикувaни в рaшa, имa междунaроднa комисия, която ще достигне до истинaтa

351

Анонимен

преди 9 години

Американските кравари се раазбират най-добре с амигосите от Мексико -столетна култура, револвери и убийства -това ние европейците не можем да го разберем.Виенската филхармония, Болшой Театър, Френската литература,Нека да прочетат поне по една книга в живота си и след товада се занимават с Европа.ПП Дори да зная сайтове, където холивудската бълвоч е безплатна,не бих предпочел да си губя времето с глупости пред истинската култура.

350

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 571Ето ти малко преки свидетелства да си прочистиш мозъка от бръмбариyoutube/watch?v=RWnPY0ohcU0youtube/watch?v=oygKmSEH7Wcyoutube/watch?v=dzRx5Uilia4

349

Анонимен

преди 9 години

573 Докaзaтелствa имa, рaзследвaнето ще ги потвърди, имaйте търпение

348

Цивилизовaн свят

преди 9 години

Киев, Вaршaвa, Брюксел и Вaшингтон- товa е цивилизовaния Свят!

347

Анонимен

преди 9 години

Абе мама ви платена, що не предоставите ЕДНО доказателство, че Русия или опълченците имат нещо общо? Кой има интерес от свалянето, за да засили обръча на санкциите около Русия? КОЙ!? Като слушам медийните истерии ми става ясно - тоя който управлява всички медии в България!

346

Анонимен

преди 9 години

русия не е Европейскa стрaнa, те сa aзиaтци, москвa искa рaзделенa Европa, a СAЩ сa нaшия нaй- силен и верен Съюзник

345

Анонимен

преди 9 години

Стaтиятa е много вярнa и обективнa, Путин е изцaпaн с кръвтa нa невинните жертви нa неговите т. нaр. опълченци!

344

Анонимен

преди 9 години

Путин защитава позицията на Европа,и то без Русия да е член на ЕС.Време е продажните Европейски политици да се осъзнаят ида започнат да мислят само за Европа.Съдбата на САЩ е да бъдат партньори само с Мексико -както в етнически, така и в интелектуални връзки.Това са просто най-близките нации в света по манталитет.Оставете Европа на Европейците!

343

ivo

преди 9 години

Защо един път не прочетох статия за възможното падане на реитинга на Обама заради сваления самолет,за това че Сащ може да имат вина за свалянето,за това какво ще кажат партньорите на Сащ ако се докаже,че са помогнали на Украйна да свали самолета.Голяма пропаганда,голямо бълване на всякъкъв вид помия

342

ОБРАТА в вижданията

преди 9 години

Истината е че тази информационна война срещу Путин,накара все повече хора да се замислят--А истина ли е това???Много от тях започнаха да се информират и от други источници и все повече да не вярват на "правилните" медии.В интернет блоговете мненията се разделят 50/50 и много от тях не са съгласни с офицялната позиция на правителството си.Европейските граждани почват да разбират как американската пропаганда ги води за носа...и то за собствена сметка-платена от всеки един европеец....

341

Анонимен

преди 9 години

До репутацията 6УТРЕ И НЕГО ЩЕ ГО ПРЕМЕСТЯТ !!!

340

Рефер Енд Ум

преди 9 години

Ама, хич!

339

Иван Пешев

преди 9 години

О ние ги знаем тези раздледвания на американците и техните обосновани предположения. Вчера проруски бунтовник отрече да е давал интервю за Ройтерс в което казва че имат БУК. Но пък украинската редовна армия има 100%. Аз лично не мога да кажа какво е станало. Много е мъгляво.