23

Анонимен

преди 9 години

***!

22

н

преди 9 години

Лошото е че се хващаште и вие Бареков с такива доносници на дс като крас,правите се че не энаете,жалко эа вас,ако сте от тях

21

не син

преди 9 години

Капута няма да мине границата на 4-те % и провала му ще е грандиозен !

20

асд

преди 9 години

Парите свършиха с блокажа на КТБ или защото тази коалиция стигна максимума, а той не е достатъчен за архитектите. Чудя се кога и Росен Петров ще се изниже като пръц из *** и ще каже, че нещо се е объркал...

19

опааа

преди 9 години

*** без цензура не ги виждам в парламента без ВМРО.

18

Kronos

преди 9 години

Плаче Бареков, плаче и вие на умряло, защото тия 200 хил. гласа дето ги взема все повече се отдалечават. Без ВМРО е назад с 50-60 хил. гласа, структурите на *** се разпадат, сигурно и парите е привършил. Чао, чао, бамбина :)

17

Анонимен

преди 9 години

Ако пак гласуваме за БСП, ДПС, ББЦ, АТАКА и разни подобни недоразумения, сами сме си виновни за ***, в която живеем. Не споменах ГЕРБ, но и за тях няма да гласувам. Или Реформаторите, или АБВ.

16

Дарвин

преди 9 години

Че това отвратително създание ще изчезне от полезрението ни е добра новина,но няма прошка за 200 и повече хиляди получовека,които го пратиха за 5 години да ни срами в Европа независимо дали са купени или са се надявали на някаква службичка покрай него,или са просто ***.

15

Анонимен

преди 9 години

По-скоро Каракачанов е пожелал да напусне Бюрека... ББЦ се разпада, всички си тръгват от тая карикатура Бюрека.

14

Анонимен

преди 9 години

Аз лично не мисля че КТБ има нещо общо с Барековата партия, мисля, че партията на Бареков е партия създадена от ДПС и Делян Пеевски. Мисля така, защото след разрива в отношенията между Цветан Василев и Делян Пеевски, се видя, че Бареков застана срещу Цветан Василев и като знаем, как Бареков нахлу в ТВ7, която е на Цветан Василев с мутри, охранители и т.н.... сега ТВ7 е враг на ББЦ а когато Цветан Василев и Пеевски бяха приятели, ТВ7 беше телевизията на партията на Бареков. Моята логика поне е такава.

13

П.Петров

преди 9 години

Бюрека е пълен ***, колкото ***, толкова и нагъл и дори се взема на сериозно.По-*** от него са само тези, които гласуваха за ББЦ и го вкараха на шведската маса в Европарламента.

12

екс

преди 9 години

то е ясно кои прокопсваха в онези години, но апетита идва с яденето и светогледа се сменя

11

хаха

преди 9 години

Да бе дааа и един мормот ....Панически се опитват да представят така нещата след изповедите на зам председателя , който потвърди съмненията на хората , че това е проект заместник на стайното цвете.На всичкото отгоре си извадиха кирливите ризи , какво са правили на евроизборите .В момента войводите виждат в НСФБ единствения начин да запазят някаква подкрепа , а за *** е ясно , че разпада на проекта му е близо.

10

санитар в психиатрия

преди 9 години

"Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България, твърди той."Този ми е кандидат за пациент, същия нарцисизъм и наглост като "учителя" от Банкя.

9

бат Миро

преди 9 години

Аз пък четох, че ВМРО са го натирили, за да правят коалиция с други парии и са изгонили Додуков, понеже не искат да имат вземане/даване с него.А да видим кое е вятното

8

Tina

преди 9 години

Не е добре момчето...Надпреварват се по простотия с Борисов.

7

Анонимен

преди 9 години

Га свършат финикийските знаци и любовта отлита!

6

bazooka

преди 9 години

*** е ясен що за стока е, но чудното е как за толкова години българите не разбраха каква продажна душица е Каракачанов! Агент на Държавна Сигурност, която е най-големият проводник на идеята за македонска нация! При всяко негово политическо действие истинските воеводи се въртят като пумпали в гробовете си. В началото на миналия век Каракачанов отдавна щеше да бъде разстрелят от самото ВМРО!!!

5

Дудич

преди 9 години

Ей, това пловдивско момче много простичко... Само щяло да се явява... Ми да, спряха му кранчето и остана самичко, жив да го ожалиш. 3.4 % макс ще хване на изборите!

4

Анонимен

преди 9 години

Това работи в полза на онази св*ня от Банкя.