68

Рали1

преди 9 години

До Стар приятелКонституцията е основния закон на държавата ни все пак! Глава Втора - Основни права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ на гражданите !Освен права в нея има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,които са за всички-българи,арменци,турци,роми...!Законите важат еднакво за всички.Другото е платени гласове за изборите /въпреки че е престъпление/ или меки китки във властта.Крайно време е да сложим край на РОМСКИТЕ ? капризи !!!

67

Анонимен

преди 9 години

До СъвестенArhitekte, maj i vie obednjahte kato drugite stroitelni akuli, njama veche ni kade, ni kakvo da stroite, naselenie veche njama, i zemja njama. Ta sega ti i tebepodobnite vnushavate, che vsichko trjabva da minava prez nekadatnite ni arhitekti,napravili ot gradovete ni termitnitsi. Shte vi se i za smjana na toaletna chinija da vi plashtame za "proekt". Obache e po-pravilno vie da slozjite chinijata sobstvenoruchno, kato predi tova mahnete starata. Pone malko da si zasluzjite parite.

66

Дедо Мраз

преди 9 години

Въпроса, е не дали са ***, българи, турци, арменци, евреи... Въпросът е искаме ли да има ред в държавата ни или искаме да има възможности да се минава винаги тънко... Ако искаме ред трябва да се борим за него всяка секунда! Ако не искаме...Никой да не е гъкнал, че държавата била скапана!

65

Edin

преди 9 години

Ще строя къща от 3-4 стаи. Минавам през ада на институциите , за да е всичко по наредби и закони. С какво право други ще си строят където и както им хрумне , без право на собственост, проекти , надзори, разрешителни , доклади ... А къде е отговорността и на управниците, които са допуснали това?

64

ААААА

преди 9 години

А на българи дават ли терени за къщи?Винаги ромите с всички права.

63

мм

преди 9 години

това с предлагането на терени за построяване на дом, трябва да стане национална политика. и не само за социално слабите, а за всички. за българи, ***, турци. много може да се помисли по този въпрос

62

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 72,Така е.Имаме наследствени имоти,от векове,наследени от баби и прабаби.Но дори през робството са имали документи за собственост.Не са продавали,а са добавяли нови-ниви,ливади,строили са.Земята ни е хранила,а сега с парите,които получаваме за наследството си,не можем и хляб за година да подсигурим на децата си,или избирайки правилната банка може да останем без нищо.Заслугата за етническия мир 25 г.е само и единствено на българите,въпреки опитите на политиците за разединение!

61

Ивайло

преди 9 години

Социални помощи само ако имаш 3 години трудов стаж. Приятна това за срок от 6 месеца не повече докато не изработиш още 3 години.

60

ВМА

преди 9 години

Няма как да пипнете ***, докато ги има партии ГЕРБ БСП и ДПС, които реално съществуват благодарение на техния купен вот!Запишете си го някъде и си го четете през деня за да ви влезе в главите!

59

Анонимен

преди 9 години

Всеки трябва да спазва закона.

58

реалист

преди 9 години

Старозагорските медии преди малко обявиха, че акцията е проведена успешно, и 55 набелязани постройки са съборени. Това беше първия етап от многопластова операция по отношение на Лозенец. Ще има още няколко такива мероприятия, при което също ще се събарят по около 50 къщи, общо около 300. "Борова гора" ще бъде отново залесен.

57

123

преди 9 години

А къде са всички ромски организации, които получват милиони точно за ингриране на ромското население и подобряване на условията им на живот? Защо всички търсят държавата. За да искат от държавата, трябва поне малко да са дали, нали?

56

Заралия

преди 9 години

Тоз кмет много лош - не е помислил за хората със съборени незоконни къщи.Бил е длъжен. Хайде пак на тия някой им е длъжен - да им намери парцел, да им намери работа, да ги интегрира, да им изплаща помощи, да ги остави да безчинстват.Аз имам ипотечен кредит, имам две деца.Жена ми иска още, но нямам възможност да осигуря още едно дете,нито финансово,нито битово. Защо уважаемите роми не си задават подобни въпроси?!Защо все някой им е длъжен за нещо?Защо си знаят правата, но не и задълженията?!

55

Анонимен

преди 9 години

В Лозенец на последните избори, евроизборите, имаше изключително висока активност и всичко масово гласува за ДПС

54

Диана

преди 9 години

И аз съм социално слаба и искам терен за къща.

53

Старозагорка

преди 9 години

До Анонимен-33Много тъпо изказване - в "Лозенец" се гласува основно за БСП и ДПС, гласове за други партии са пренебрежимо малко. Можеш да влезеш в сайта на ЦИК и да отвориш протоколите от гласуванията, когато правиш заключения и нападки трябва поне да си подготвен!

52

Анонимен

преди 9 години

Не давайте нищо на тези ***. Да ходят в Европа там да дигат палатки.

51

Анонимен

преди 9 години

аре ве, и аз искам упи на ниски цени! Да не съм виновен че не съм социално слаб!

50

Анонимен

преди 9 години

Shark, терени на добри цени има много. Особено в провинцията. Въпросът е къде ще са тези терени.И все пак хубаво е, че ще ги карат да ги плащат и узаконяват. Така ще отсеят тези, които наистина искат да правят нещо. Другите ще се качат на талигите и айде пътя.

49

Анонимен

преди 9 години

До Рали1една от прочоните да си строят незаконно - щом имаш имот, трудно ще се вредиш за "спицялно" слаб.... Една бабка на село с къща, още от бащата на свекъра й и с пенсийка 170 лева се води "имотна"