10

Анонимен

преди 10 години

14, а откъде черпят инфо всички, писали преди мен :)))Ако на мен ми говорят звездите, на тях или им говорят цели галактики, или директно Кремъл, аз обяснение за писане на подобни дивотии нямам.

9

До 13

преди 10 години

А ти от къде черпиш инфо и вменяваш вина, като разследването тепърва започва, може би звездите ти говорят?

8

Анонимен

преди 10 години

Рубладжиите са се активизирали зверски по всички форуми обаче.Съжалявам, пичове, ама вашите хора доста се оплескаха със свалянето на самолета. Както и да я въртите, тия в Новорусия са обречени вече, въпрос на време е да ги изчистят всичките.

7

zeus

преди 10 години

Не трябваше ли да има временно примирие, поне докато тече разследването на катастрофата? Май Киев няма много желание за това разследване, защо ли? Според мен и Русия, и САЩ много добре знаят какво точно е станало, но не е от полза и на двете страни да го разкрият. Накрая ще го отнесат тъпите укроси, които са и физическите извършители.

6

Анонимен

преди 10 години

Я! да не би някой да е изненадан?!Това е примирие по Киевски - едно по новините, съвсем друго реално!(то и със боинга е така - едно по новините и съвсен друго реално, *** вече им свикнахме на 'информационните агенции')

5

прикриват следите

преди 10 години

След като видяха, че лъжите им, че руснаците са виновни за Боинга, не струват и стотинка, Цру и марионетката им Потрошенко започнаха да бомбардират мястото на катастрофата. С цел да прикрият следите от престъплението си и да осуетят независимите разследващи.

4

Анонимен

преди 10 години

Сега някой да оспорва ролята за мира на зелените човечета?Там където има зелени човечета няма военни действия!

3

Пешо

преди 10 години

Смърт за Русия !!!

2

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

С 4 танка напредват към Донецк:))! Само нашите продажни медии могат да пишат подобни недомислици! Вчера МВР НА УКРАЙНА показа данни, че само за последните няколко дни са загинали 1600 укри и над 4500 са ранени! А си представете ако Русия наистина се намеси.....

1

Анонимен

преди 10 години

Мачкай пияните терористи, мачкай!